lenivec je napisal/-a:the_man
oprosti ampak poklicni gasilec bi lahko videl razliko med webastom in požarom v avtu...
tu jih nemoreš zagovarjat.
the_man je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:the_man
oprosti ampak poklicni gasilec bi lahko videl razliko med webastom in požarom v avtu...
lahko bi jo vedel ja, lahko bi tudi pustil ko se kadi izpod havbe, pa bi morda res gorelo...in kako bi vedel? definiraj razliko...po kakšnem ključu bi ti določil tip dima? to me pa res zanima sedaj...folk želeli so pomagat...in so zarad tega prisli na tv predstavljeni kot neki klovni...sicer pa tk skoda da karkoli rečem še...ker mnenje se tk ne bo spremenilo...gasilci, policaji, reševalci so vsem samoumevni ko jih potrebujete, kadar pa storijo takšno grozno napako, ki mora prit na tv...takrat so pa ničvredni...
NejcZ je napisal/-a:the_man je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:the_man
lahko bi jo vedel ja, lahko bi tudi pustil ko se kadi izpod havbe, pa bi morda res gorelo...in kako bi vedel? definiraj razliko...po kakšnem ključu bi ti določil tip dima? to me pa res zanima sedaj...folk želeli so pomagat...in so zarad tega prisli na tv predstavljeni kot neki klovni...sicer pa tk skoda da karkoli rečem še...ker mnenje se tk ne bo spremenilo...gasilci, policaji, reševalci so vsem samoumevni ko jih potrebujete, kadar pa storijo takšno grozno napako, ki mora prit na tv...takrat so pa ničvredni...
Na TV so prišli kot klovni zaradi tega ker niso hoteli priznat napake. Vsakdo se lahko zmoti, ja, samo priznaj potem.
the_man je napisal/-a:kak ste vsi grozno pametni, gobec bi mu razbil, lepa res...ker je htel pomagat? in če bi gorel avto? pol bi bil pa celi srečen ne...res ne veste kaj pišete ej, ni glih enostavno tvegat življenje za drugega, pa če si za to plačan ali ne...pri nas smo naročili podiranje dreves, ki so bila preveč na cesto, ker sem sam v PGD, je logično da pri njih...in ko smo po opravljenem delu sedli za mizo, nekaj pojedli, in ko sta fanta dobila vsak svojo kuverto, je nista hotela vzeti, z besedami, saj nikjer nič ne dobimo...tudi ko so po zadnjih neurjih sredi noči v močnih nalivih lazili po strehi, marsikje se hvala niso dobili, kvečjemu nadreni so bili, da kje so bili toliko časa...res ko kaj takega preberem mi pa slabo rata ej...kak je folk blentav...in ne, ni bila napaka, reakcija je bila na mestu, js bi isto odreagiral...treba je vedet, da so/smo to ljudje, ki bomo prišli ko vam bo gorelo,poplave,... in boste potrebovali pomoč, še vedno pa so/smo samo ljudje, ki smo krvavi pod kožo in lahko situacijo narobe precenimo...po moje bo dobil odskodnino od njihove zavarovalnice, sem pa prepričan da je na samem kraju dogodka bil izredno pameten, in je zato bil odnos kot je pač bil, seveda če je bil...no zdaj pa še malo pluvajte po gasilcih, morda jih/nas ne bo ko boste to potrebovali...
abbe je napisal/-a:the_man je napisal/-a:kak ste vsi grozno pametni, gobec bi mu razbil, lepa res...ker je htel pomagat?
preber kaj sm napisal ne pa da neki kle pametujes.
ne zato ker je hotu pomagat to je ze vredu.ampak ker je reku "mislis da si frajer ker mas tak avto"
abbe je napisal/-a:the_man je napisal/-a:kak ste vsi grozno pametni, gobec bi mu razbil, lepa res...ker je htel pomagat?
ne zato ker je hotu pomagat to je ze vredu.ampak ker je reku "mislis da si frajer ker mas tak avto"
the_man je napisal/-a:abbe je napisal/-a:the_man je napisal/-a:kak ste vsi grozno pametni, gobec bi mu razbil, lepa res...ker je htel pomagat?
Al pa je lastnik bil prepameten pa je prišlo do tega...kr tak mu ziher ni tega rekel...pametuješ pa kvečjemu ti...gobec razbil...bi te rad videl...
sicer pa nisem zasledil da bi gasilec to rekel...vsaj na posnetku ne...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov