Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
LUDACRIST
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a LUDACRIST Po okt 27, 2003 9:02 am

Taki degeni mi gredo najbolj na jetra, človek se trudi vlaga v svoj avtomobil potem pa se najde nekdo ,ki nima za burek in ti ga rukne kr tak za brez veze in pol še spi****di.
T :evil: emparatura poskoč na 200 stopinj.

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Po okt 27, 2003 9:09 am

Plaseeeec......mislm, folk pa res nima nobene odgovornosti :x :x :x sori za tvoj avto.....

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po okt 27, 2003 10:43 am

sicer ne vem od kod si ampak pri nas s e to dogaja že dolgo in imam že kar nekaj izkušen s tem na tigro so mi vrgli kozarec zvili zadnji brisalec zato pa pušam avto vedno tako da ga imam skozi na očeh
sory za avto ker vem da si to delal z srcem in upam da ti bo zavarovalnica vse povrnila čeprav si se spustil v težki boj
lp tigrica

Uporabniški avatar
Tauru5
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Tauru5 Po okt 27, 2003 10:54 am

Treba bo avto zavarovat proti nerodnežem na parkplacu.:)
Pokličeš copse, nardijo zapisnik, zavarovalnica plača...
...BMW/318i/dunkelgrau...

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Po okt 27, 2003 10:55 am

To se zal dogaja in se se vedno bo, dogajajo se tudi hujse vandalisticne ... nekateri npr. uzivajo ko drsajo barvo avta s sraufancigerjem al kljucem .. mat.... jim!!!!
V moji ulici so celo dvem sosedom polili avto s kislino nov bmow320 in alfa 156, ne morem vec spat ponoci ko pustim avto tam!! :x :x :x
Made in Japan

Uporabniški avatar
Tauru5
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Tauru5 Po okt 27, 2003 10:58 am

Je pa res, da truda, ki si ga vložo v avto, neboš dobil nikol poplačanega. Res žalostno.
...BMW/318i/dunkelgrau...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po okt 27, 2003 12:18 pm

Hum na svojem konjicku ko sm ga prkiral pod blok sem nasel ze, j**c, ogrizek, vosek, lak (ta je na zalost se kar gor - zadnja desna vrata). Ce pa bom avto kaj dle od bloka prakiral mi ga bodo pa izropal. :evil: :evil:

Ne maram jih!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Re: SAMA ŽALOST!?!

Napisal/-a X-Hair Po okt 27, 2003 6:09 pm

BojanI je napisal/-a:Še več, nekateri tega niti opazjo ne, da so mal soseda butnil.
Lp,Bojan

Kje bodo pa opazili oz. cutili da je kaj narobe. Danes pri nas na bencinski. Pride starejsi decko iz bencinske odpre svoj avto in nenormalno zapre vrata. Eni ENOSTAVNO nimajo obcutka.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To okt 28, 2003 12:24 pm

Jz sem kakšen mesec nazaj opazoval ene deklco pred ŠC NM(več ko kakšen mesec sigurno ni mela izpita) Z golfom IV(verjetno od očita :lol: ). Najprej se je revca metrala da bo parkirala. Dvakrat sem že zamižu ker sem mislu da bo usekal ampak je po nekem čudežu ustavla in še pol ko je končno parkirala(čist pošreg seveda :x ) Ona odpre vrata in užge po sosednjem avtu. Ona tega sploh ni vidla lepo stop ven z avta uzame torbico in gre. Pa verjemte je fajn usekal. Se je sigurno na njenem avtu in sosednjem kej poznalo. :twisted: :twisted:

Mislem ej da bi bil moj avto tam pa da bi to vidu. Pa čeprav je zlooo dobr zgledala povedu ji bi svoje!!!! :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr okt 29, 2003 8:11 am

Če bi kdo rad kuponček - jst mu ga prodam od svojega avta.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr okt 29, 2003 9:03 am

jest pa učeri grem u negunje pred elan na bankomat, pa se prpeleta dva tipa z BMW 7, (pjana ko kante :cry: )... pa un tip k je vozu neki se frajareja hoče nardit pa zapele na ene 10 cm visoko štengo :shock: :o , nevem ka je hotu sam odtrgu je mau tasprednga odbijača... po pa stopta vn pa gre edn na bankomat, tadrug pa mau pogleda uno plastiko... pa jest tko rečm, sam mau plastike je šlo, pa me un tko grdo pogleda, pobere uno plastiko, en cajt gleda pa fukne na tla pa prav boli me ku.rac...
wtf :?: :!: eni se matrajo, pa garajo za avte, se jih merkajo, čistjo, pucajo jih, lepo vozjo, enim se pa podomač povedan j**e...

pa sj me neb to presenetl, če bi en to počel pač z manj vrednim avtom (oz. narobe sm reku, da bi to počel z avtom, za katerega deli so bolj poceni), ne tip gre to z BMW delat, pa frajart pred mano (edina oseba takrat daleč naokoli :) ), mh sej je u bistvu to njegova stvar, k je njegov avto an, sam useen...

sj sm mu jest pol pokazu tasvoj pa šu cel cel parkirišče po tazadnmu z motorjm... :P
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr okt 29, 2003 10:15 am

Vetjetno si ni sam prisluzil vozila ker ga niti malo ne ceni! Ce pa je.. ima pa prevec denarja, da se lahko tako spoga!

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Sr okt 29, 2003 11:43 am

TOYOTA sorry za avto!
Jaz, ko izstopam pazim, ko hudič, da nebi kje komu kaj rukno!!! Ker vem, da foter moj, ko mi je avto kupil ni dnara na cesti pobral in zato cenim to kaj imam in si vem dobro predstavljat, da drugim tudi ni vseeno za lasten avto. Žal pa jim je za druge avte vseeno( se ve da ne vsem)!! No, meni so že tudi naredili luknjico na vratih, ki se na srečo težko opazi... In sedaj sledi vprašanje? Če bi jaz za to luknjico (ni praskica, očitno je oni ko je vun stopal mel odprta vrata, in med tem ko je izstopil je jih le zraven prtisno in tak je nastala luknica) poklical policijo...pa saj ne vem, če se nebi kje oni smejali iz mene?! Ker ni blo videt udarca!? A je že kdo od vas v takem primeru klical policijo? Mam pa avto zavarovan za parkirplac!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov