Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To okt 28, 2003 2:45 pm

A3Turbo4Life je napisal/-a:No vozil pa sem tudi pošast in sicer Bombardier DS650 Baja z tekmovalnim navitim motorjem. Mislim da je imel okoli 80KM. To je pa žvat!!!! To gre noro!! Tam do kakšnih 120 te izstreli kot metek! Ni važno ali imaš v 2 ali 5 prestavi, ko daš gas te hoče odtrgat.
Samo je pa neuporaben na terenu. Ima samo pogon na zadnji par koles, nima vzvratne prestave in ima navadne prestave. Pa na snegu si pečen z njim, ker je težko to moč nadzorovat.
Cena: 2.300.000 SIT

Slika

Bye

no tak k ta je bil, sam pomoje ne s tekmovlano mašino... če gre 120 nvem, k posnegu je šlo sam do ene 80, 90 km/h :twisted: , sam daj prasc tko drag si pa nism mislu... :(

ka dobiš use za 2.300.000 :evil: , sj užitk je hud, sam useen... 2.300.000 (od keša se zvrti... :D ) neb dau tok keša za tole, čeprov... :P
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To okt 28, 2003 3:17 pm

Zadnjic je bil en clanek v sobotnem delu "Na kolesih" o eni taki zadevi, ki jo prodaja ena celska firma. motor 150 kubikov pa 11KM, stalni stirikolesni pogon, registriran naj bi bil kot avtomobil (je imel ta veliko tablico zadaj kot katrca), vozit pa ga je mogoce z izpitom B kategorije (avto).

Cena registracije in zavarovanja je baje 22k SIT, cena vozila pa 900k SIT.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To okt 28, 2003 3:19 pm

Zadnjic se je po nasem koncu vozil eden tak (Yamaha).......gate trga :D ampak jst pravim, ni ga cez crossa....cez drn in strn...prides povsod 8)

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To okt 28, 2003 3:22 pm

Tamara je napisal/-a:Zadnjic se je po nasem koncu vozil eden tak (Yamaha).......gate trga :D ampak jst pravim, ni ga cez crossa....cez drn in strn...prides povsod 8)

HE he divja pupa, ma prav res, take rabimo! ;)
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To okt 28, 2003 3:32 pm

yamaha 450.....si se ze peljal s tem? noroooooo...

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme To okt 28, 2003 8:35 pm

o tem quadu sem tudi jaz ze razmisljal... po snegu,... hja, ce ga je 10cm ze, kaj pa ko ga je pol metra? pomoje se samo zarijes notri pa je konec :(
kaj bi si vse kupil, ce bi le imel denar :wink:

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To okt 28, 2003 8:48 pm

Jz sem se vozu na morju z yamaho 350 ccm. Nevem kuk konejv jo je mel. Sosed pa je reku da se lahko furam dokler bencina ne zmanka pa sem jz budalo samo en krog naredu pa pakiral :?: :?: Kr dobr za pelat samo čudn občitek maš ko zavijaš. Amapk bi se hitr navadu :-P :-P

Lp Andrej

Uporabniški avatar
tonix
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a tonix To okt 28, 2003 9:00 pm

Letos na morju.

En je mel Yamaho ATV, zadaj pa prklopljeno prikolico z dvema Yamaha vodnima skuterjema. Jest sam :shock: :shock:
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr okt 29, 2003 9:51 am

yamaha pa klikneš cenik modelov... :)

drago tole ja... :P
Slika

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life Sr okt 29, 2003 12:13 pm

eXtreme je napisal/-a:o tem quadu sem tudi jaz ze razmisljal... po snegu,... hja, ce ga je 10cm ze, kaj pa ko ga je pol metra? pomoje se samo zarijes notri pa je konec :(
kaj bi si vse kupil, ce bi le imel denar :wink:

Na zariješ se. Tile quadi nimajo difernciala, ampak vsa kolesa nonstop isto grabijo. Pa tiste traktorske gume gor. Sej ti pravim po snegu sem se pelu tam, ko si peš nebi upal ali pa verjel da bom prišel tja gor. Moraš enkrat probat, ampak z delovnim ne z športnim, ker oni niso njabolj primerni za v sneg. Vem ko smo šli na turo, ko je bilo na začetku leta toliko snega, in smo vlekli z vrvjo športne v kakšne divje hribe.

Moraš probat, ker je noro!!!

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov