Sem jaz tut lahko v skoda clubu?
Mal je falil da se nisem odloco za favoritko , sam a-a smo rekl, mel kolega pa sploh poraba ni skocla pod 11l Drugac pa dost srece
Ej _VeNoM_ velik sreče pr izbranem cilju.Pr nas je tko najprej mormo videt kaj in kako bo z našim klubom pa se pol lahko mogoče kdaj združimo zj mormo mi najprej zaštartat da vidimo kaj in kako vsekakor pa sem oz. smo za sodelovanje med klubi se pravi skupno organiziranje srečanj kot smo to nardil mi z pomočjo VW-AUDI kluba
Nadaljni potek pa ti bom sporočil velja
Veliko sreče
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Ja lahko bi bil VAG klub - drustvo, samo ce bi posamezne znamke - frakcije, delovale popolnoma samostojno, samo pac pod okriljem kluba, zaradi boljse koordinacije, oraganizacije, zmanjsanje stroskov, ...
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi. Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.