airmike je napisal/-a:Zmeri 3x pospešek od 80-120kmh pa vzami povprečje potem pa naredi isto z tem superduper gorivom in objavi rezultate. To da rečeš da ti gre boljše je relativno ker eni majo občutek da gre avto bolj ko dajo prevleko na volan
lenivec je napisal/-a:mene samo nekaj zanima. če je avto delan za 95 oktanov in za to zopzimiziran. mu lahko daš poljubno višje oktansko število in razlik nebo če motor za to ni pripravlen.
drugo je če je avto ki ima min 98 ali 100 pa drugače tankaš 95 (avto se bo seveda temu prilagodil in bo delal slabše. potem pa v bistvu če daš not 100-ko dobi kgorivo na katerem najbolje laufa in zato gre bolj. to je ena opcija. razn folk ki pa na mlinčkih opaža nevem kaj je pa vse v glavi
kixs je napisal/-a:Sej so na dynotu zmerili, da je dejansko boljsi diesel res boljsi in ne samo feeling.
http://www.youtube.com/watch?v=ezjknhwcQXU
Pac tem motorju je bolj pasal drazji diesel
TOYOTA je napisal/-a:močnejši motorji, več se pozna...za predelane motorje, kot pri tebi loco pa res ne vem, čeprav tudi jaz nimam stock; je bila razlika očitna...
lp,.a
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:
Noben ne oporeka dejstvu - V-Power je superioren pretty much kateremukoli drugemu bencinu na črpalkah, ne da pa sam od sebe konjev.
sašo5 je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:
Noben ne oporeka dejstvu - V-Power je superioren pretty much kateremukoli drugemu bencinu na črpalkah, ne da pa sam od sebe konjev.
kaj pa porečeš na to(bilo pisano in opisano na mnogih avto straneh časopisov in forumov) da golf V (izpeljanka R36) da na osnovni bencin 360ps na boljši pa 400......sicer testirano v ZDA kjer imajo drugačne standarde - navadni bencin je roš 88(vendar je to adekvatno našumu 95) super pa kao 94
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov