Debate, ki niso vezane na ostala področja...

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Sr jun 30, 2010 1:27 pm

Sei ni fora in vem, da ne bomo nic spremenili....je pa hecno vse skupaj....ko za nobeno rekonstrukcijo ni denarja-tam pa v dolzini priblizno 5km delajo 3 izhode.

Drgac sem se pa vecino vozil Nm-Lj in vem, da nikjer nisi bolj izgubil zivce-zato je ta avtocesta sigurno najbolj dobrodosla.
In ce je kje radar bi bila tale info zelo zazeljena :)
:)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Sr jun 30, 2010 1:28 pm

Pogovarjamo se, ne repenčimo.
Imaš pa seveda prav. Mi nebomo imeli nič več niti manj.. glede na to kaj vse se je dogajalo in se dogaja okoli teh avtocest sta zelo vrjetna ta dva izvoza kaplja v morju iz finančnega vidika.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr jun 30, 2010 1:30 pm

ocenjen projekt je s strani DARSA na 220mio.

ja, baje je neki radar pred enim tunelom. iz prve roke lahko povem jutri ko bom šel dol...

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr jun 30, 2010 1:34 pm

Zdaj bo pa stara avtocesta proti NM zakon za :vrum

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Sr jun 30, 2010 1:38 pm

FLINK je napisal/-a:Sei ni fora in vem, da ne bomo nic spremenili....je pa hecno vse skupaj....ko za nobeno rekonstrukcijo ni denarja-tam pa v dolzini priblizno 5km delajo 3 izhode.

Drgac sem se pa vecino vozil Nm-Lj in vem, da nikjer nisi bolj izgubil zivce-zato je ta avtocesta sigurno najbolj dobrodosla.
In ce je kje radar bi bila tale info zelo zazeljena :)

3 izvozi bodo na razdalji 15km! A to je tako kritično preveč? Zato, ker Trebnje-Zahod še ni dokončan, me bo vožnja preko Trebnje-Vzhod dnevno stala dodatnih 16km (oz. raje se bom vozil po stari cesti in izgubil nekaj časa). Meni se to ne zdi tako brezvezno malenkostno, kot bi nekateri radi prikazali.

Sem se pa dolgo vozil iz Nm v Lj in lahko potrdim, kako živce parajoča in nevarna je bila stara hitra cesta.

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Sr jun 30, 2010 1:39 pm

Pa kaj ste pametni s temi izvozi? Če bi kdo se že peljal mimo Trebnjega nebi kompliciral. Zdj ko gre avtocesta po pobočju hriba en izvoz po mojem mnenju ni mogoč. Prebivalci ki živiji okrog izvoza/uvoza, ki je zaenkrat zaprt pa verjetno komaj čakajo, da se bodo lahko pelali cca 10 km, v smeri proti Novem mestu, da se bodo lahko potem peljali proti Ljubljani. Ma to tud eno zlo veliko prednost. Dva izvoza zelo razbremenita cesto skozi Trebnje, ki je precej obremenjena. Samo zaradi Trima se dnevno skozi Trebnje prepelje 70 kamionov, kje je šele ostal promet, ki prihaja iz štajerske smeri po stari cesti, itd itd.Vsak iz Trebnjega in bližnje okolice, ki bi šel rad proti Ljubljani, mora skozi Trebnje, če želi na avtocesto. Sedaj ne bo rabu več. Zato sta dva izvoza še kko pomembna! Sploh pa ne razumem zakaj tolk enga vpitja zarad ene take zadeve. Grosuplje ma 2 izvoza. Novo mesto ravno tako.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Sr jun 30, 2010 4:23 pm

hvala bogu. Ne bom rekel, skrajni čas, ker je tako ali tako že pretekl. Upam samo da je čez eno leto nebodo zapirali zaradi kakih obnvo ali updejtov.

PS. Nevem kaj čakajo z gorenjskim koncem?

EDIT: Ne me j....t radar si tudi vtaknili noter.
Slika

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Sr jun 30, 2010 4:41 pm

Jop, pred predorom je. Meni cist ql, ce je.
:)

Uporabniški avatar
shaq32
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a shaq32 Sr jun 30, 2010 5:31 pm

in ta radar že "obratuje" od danes zares?

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Sr jun 30, 2010 8:22 pm

Ljudje, ki ne živite v trebnjem pojma nimate, kako stvari stojijo, zato se tudi ne oglašajte. Ponavadi gre cesta v nivoju z mestom, v tem primeru pa je AC precej višja in je izhod v bistvu pred Trebnjem (gledano s smeri Ljubljane)in za Trebnjem skozi katerega bo tekel promet proti Sevnici, Tretji izhod z Trebnjem v bistvu nima veze, ampak kot je bilo že napisano bo namenjen za obrtno cono Mirna peč in hvala bogu da je tako.
GQ

Uporabniški avatar
gepl83
Uporabnik

Napisal/-a gepl83 Ne jul 04, 2010 8:37 pm

Danes sem se pelal, po novem delu ac. Proti trebnjem mimo jezera leti ko hudik. Moraš kar mal zavirat :D
GQ

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne jul 04, 2010 8:47 pm

Najbolj mi je smešno da je od LJ do KK bencinskih črpalk...koliko že :?: :?: :?: , sem pozabil :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Ne jul 04, 2010 8:58 pm

Ena je v Grosuplju, druga v Ivančni, potem do Krškega mislim da ni nič, Če greš Proti Ljubljani je vmes Podsmreka.

Danes sem rabil od vključitve na avtocesto v Novem mestu do predora Golovec v Ljubljani 20 minut. Do centra Domžal sem rabil 35 minut. Vožnja konstantno 130/140 na momente 150 vmes v predorih in parkrat na 110.
Slika

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Ne jul 04, 2010 9:00 pm

stench je napisal/-a:Ena je v Grosuplju, druga v Ivančni, potem do Krškega mislim da ni nič, Če greš Proti Ljubljani je vmes Podsmreka.

Danes sem rabil od vključitve na avtocesto v Novem mestu do predora Golovec v Ljubljani 20 minut. Do centra Domžal sem rabil 35 minut. Vožnja konstantno 130/140 na momente 150 vmes v predorih in parkrat na 110.

JAP. In kje so označene table da je tam bencinska??? Na primr za mislijon tujcev ki se peljejo mimo :?: :twisted:

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Ne jul 04, 2010 9:20 pm

eno imaš še pri otočcu ter še eno pri raki pred krškim.. so dost na gosto.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po jul 05, 2010 6:14 am

Na Otočcu oz. Starinah kot se reče imaš na vsaki strani po eno.

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Po jul 05, 2010 7:05 am

Center Ljubljane - Mali Slatnik - 43 minut :D 140 po števcu (130 realnih) in predori 110. superca.

Trebanjci imajo zdej malo daljšo pot, ampak je.bi.ga. mi smo pa 22 let čakal, da se med sabo zmenjo..
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Po jul 05, 2010 7:28 am

a_sist je napisal/-a:Center Ljubljane - Mali Slatnik - 43 minut :D 140 po števcu (130 realnih) in predori 110. superca.

Trebanjci imajo zdej malo daljšo pot, ampak je.bi.ga. mi smo pa 22 let čakal, da se med sabo zmenjo..

No tut zate velja, pojma nimate netrebanjci kaj se je dogajal glede avtoceste okrog trebnjega! Govora je od dveh velikih privatnikih, ki imata vpliv prav v parlament in nesposobne nekdanje županje. Kombinacija teh treh ljudi, nam je avtocesto odmaknila za vsaj 6 let kasneje. Veliko ljudi je v zadnjih letih umrlo na hitri cesti mimo trebnjega, večina teh je bilo prav domačinov.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po jul 05, 2010 8:28 am

OFF:
Če komu ni bilo OK živet tam doli bi se pa preselu bližje Ljubljani, tud meni ni všeč, da imam 15 km do AC, da imam do bližnjih mest bližje, če grem po stranski poteh, kot po AC, vinjeta letna je nalimana, pa jo rabim 2x/mesec.

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Napisal/-a Kael Po jul 05, 2010 8:46 am

Ma ste eni majmuni ej. Namesto da bi bili veseli, da so se začeli izvozi iz avtocst delat kot po spisku spet jamrate, pišuka vam, a vam je kdaj kakršnakoli stvar prav. Vsak izvoz iz avtoceste več, pomeni manjšo obremenitev lokalnih cest prav je, da je teh izvozov čim več. Tudi Novo mesto ima tri izvoze pa kaj.

Podpiram takšne stvari, ker vidim kakšna razlika je v prometu, okdar so v Celju trije izvozu na dolžini par kilometrov.

Da ne govorim o temu, da je ta denar kaplja v morje, proti temu, ki smo ga dali za neumnosti gradbincev, preplačane predore itnp.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov