DeNiŠ je napisal/-a:če se meni kdo prlima za rit ko se vozim po omejitvah , počakam da pride gužva nasproti takrat pa zmanjšam hitrost, nej bo še bol žiučn .
Jaz sem to naredil samo enkrat... in zadnjič, rajši imam vse zobe
Sem vozil po lokalni cesti, okrog 75-80 km/h, ker je bila ovinkasta cesta in se mi je na 1 cm prilimal en starejši Mercedes C karavan. Vozi za mano tako nekaj časa, okrog 15 minut.
Ko sem videl, da grejo nasproti avtomobili, sem upočasnil. Tisti pa ni odnehal in še kar tako naprej vozil za mano, vmes je imel pa že 10 možnosti za prehitet.
Potem se pa na nekem ozkem odseku odloči, da prehiti in mi je začel blendat kot nor, ene 5x poblendal in začel prehitevat, da sem moral zapeljati iz ceste.
Ravno ko me je prehitel, sem nakratko 2x potrobil, pač v opozorilo. On pa stopi na bremzo, s polno močjo, da sem komaj zabremzal in se potem ustavi
Stoji par sekund in potem odpre vrata. Jaz sem kar obnemel, lahko bi bil kakšen psihopat. Stopi iz avta, se obrne proti meni, me gleda par sekund, se vsede in odpelje naprej.
Na srečo (ali žalost) je bila tema, okrog polnoč ura in nisem videl jaz njega, niti on mene. Kakor sem pa videl, je bil pa nek bolj velik, debel cigan...
Tako da... sem imel še srečo, kaj vse bi se lahko zgodilo. Od takrat naprej se ne ukvarjam več s takimi, rajši pustim pa naj se j...
Vam svetujem isto