Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr nov 05, 2003 1:31 pm

Kot je nekdo že omenil: kg C4 nekam pod zic, ko ti avto okradejo pa sam sprožš in zvečer gledaš poročila kje je počl :lol:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr nov 05, 2003 2:58 pm

hotela sem odpreti novo temo pa bom kar tuki napisala spet sem imela srečanje s policisti seveda muska naglas neonke nažgane brzina ubitačna za volanam moj kolega ki ima izpit komaj šest mesecov izpit prometna pa v moji denarnici in kaj je policist naredu napisal je kazen zato ker ni bilo prometne v vozilu ok nič hudega
a moj zavarovalni agent oravi da moram v primeru če mi ukradejo avto priložit original prometno kaj naj zdaj z prometno jo vedno dajem iz avta in v ato to je.....
lp tigrica

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr nov 05, 2003 3:11 pm

neki glede gsm alarma: kaj pa če obstaja varijanta, da bi (nekako??) poslal lokacija na 1919??? je to možno z drugega GSM-a??
Slika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr nov 05, 2003 3:23 pm

tigrica: nej ne plača. :?
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr nov 05, 2003 3:38 pm

D.J. je napisal/-a:tigrica: nej ne plača. :?

tudi on pravi da ne bo
lp tigrica

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr nov 05, 2003 3:56 pm

zupi13 je napisal/-a:neki glede gsm alarma: kaj pa če obstaja varijanta, da bi (nekako??) poslal lokacija na 1919??? je to možno z drugega GSM-a??

ni mogoče...
zakaj?ker mobitel se ti prijavlja na določen pretvornik kjer najbolj lovi.ko ti pošlješ lokacija ti ta pretvornik vrne nazaj sporočilo oz. ti pošlje nazaj svoje ime.
ni pa mogoče se logirati na ta telefon iz drugega telefona... če bi bilo to mogoče bi lahko tudi uporabljal to številko iz svoje številke... ergo:prisluškuješ!! to pa ne gre...

sicer pa tudi da lokacija ne pomaga dosti... ti napiše recimo bežigrad :wink: .kaj pa pol?
SlikaSlika

baron
Novinec

Napisal/-a baron Sr nov 05, 2003 4:15 pm

tigrica je napisal/-a:hotela sem odpreti novo temo pa bom kar tuki napisala spet sem imela srečanje s policisti seveda muska naglas neonke nažgane brzina ubitačna za volanam moj kolega ki ima izpit komaj šest mesecov izpit prometna pa v moji denarnici in kaj je policist naredu napisal je kazen zato ker ni bilo prometne v vozilu ok nič hudega
a moj zavarovalni agent oravi da moram v primeru če mi ukradejo avto priložit original prometno kaj naj zdaj z prometno jo vedno dajem iz avta in v ato to je.....
lp tigrica

Zdej ne vem a si bla ti zraven al akj.
U glavnem če si bla pol pa res nimaš sreče. :? :shock:

baron
Novinec

Napisal/-a baron Sr nov 05, 2003 4:24 pm

Rjuhar je napisal/-a:Prvi Audi A4 nove generacije so poskusal ukrast, pa so prsli s svojim stevcem in racunalnikom, polomil kljucavnico, pa le ni vzgal. Zakaj? Lastnik si je sam naredil blokado motorja s stikalom in relejem za 1300 SIT. Noben lopov pa nima ponavad cajta, da bi trgal ven napeljavo, da bi videl, kje je zica prekinjena. Najbolj simpl pa zlo ucinkovita metoda.

Tko kukr je Rjuhar reku. Vsak avto s serijsko blokado odpeljo. Vem za VW, Audi, da odmaknejo števc kjer je blokada motorja in iz blokade odmaknejo čip (konektor), ki prepozna tvoj ključ za vžig. Nastavijo svoj čip (15 feningov je bil v Nemčiji), na silo obrnejo ključavnico in gas. Aja kako v auto pridejo. Na silo obrnejo ključavnico na prtlažniko, pa se centralna odpre. Zatorej svojo blokado notr, pa alarm, pa kljuke na volanu :evil: ...........

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Sr nov 05, 2003 4:42 pm

baron je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:hotela sem odpreti novo temo pa bom kar tuki napisala spet sem imela srečanje s policisti seveda muska naglas neonke nažgane brzina ubitačna za volanam moj kolega ki ima izpit komaj šest mesecov izpit prometna pa v moji denarnici in kaj je policist naredu napisal je kazen zato ker ni bilo prometne v vozilu ok nič hudega
lp tigrica

Zdej ne vem a si bla ti zraven al akj.
U glavnem če si bla pol pa res nimaš sreče. :? :shock:

bila v sosednjem avtu
lp tigrica

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Sr nov 05, 2003 5:52 pm

Kar se tiče alarma z gsm aparatom je dobra vendar ima to pomankljivost ker ful dolg časa "rabjo" da izsledijo. Moji teti so ukradel sam gsm in je čakala 2mesca da so ji ga prnesel. Pred 14dnevi so pa prjatelci ukradel gsm in že štejem dneve kolk časa bojo rabl, da ga bodo izsledil.Sam je pa še zmer boljš čez 2mesca kot pa nikol :!: :!: :!:

mihaa
Nov uporabnik

Napisal/-a mihaa Sr nov 05, 2003 10:26 pm

salesky je napisal/-a:Živjo!

Recimo pri VW in Audijih je fora v tem da samo odstrani števc in da novega oz. nekje za števcom se da izklučit blokado. Za to porabjo kvečjemu 10min. In wala avta ni več.

Prjatlu so tako ukradli VW Pasat 1.8T. Na srečo ga je dobil še isti dan vendar "par" reči mankalo.

Baje je najlažje ukrast A6 glede na rang.

Kaj je pa manjkalo? Baje dosti kradejo airbage in racunalnik?

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Če nov 06, 2003 8:32 am

mihaa je napisal/-a:
salesky je napisal/-a:Živjo!

Recimo pri VW in Audijih je fora v tem da samo odstrani števc in da novega oz. nekje za števcom se da izklučit blokado. Za to porabjo kvečjemu 10min. In wala avta ni več.

Prjatlu so tako ukradli VW Pasat 1.8T. Na srečo ga je dobil še isti dan vendar "par" reči mankalo.

Baje je najlažje ukrast A6 glede na rang.

Kaj je pa manjkalo? Baje dosti kradejo airbage in racunalnik?

Primer aribaga v fuzinah .. iz tvingeca vn so spickili airbag .. zvocnike pa radio pa vse ostalo so pa pustil.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če nov 06, 2003 2:06 pm

maky je napisal/-a:
zupi13 je napisal/-a:neki glede gsm alarma: kaj pa če obstaja varijanta, da bi (nekako??) poslal lokacija na 1919??? je to možno z drugega GSM-a??

ni mogoče...
zakaj?ker mobitel se ti prijavlja na določen pretvornik kjer najbolj lovi.ko ti pošlješ lokacija ti ta pretvornik vrne nazaj sporočilo oz. ti pošlje nazaj svoje ime.
ni pa mogoče se logirati na ta telefon iz drugega telefona... če bi bilo to mogoče bi lahko tudi uporabljal to številko iz svoje številke... ergo:prisluškuješ!! to pa ne gre...

sicer pa tudi da lokacija ne pomaga dosti... ti napiše recimo bežigrad :wink: .kaj pa pol?

saj to je ql, sam da je v SLO, ko pa ti napiše recimo ALBANIA, pol si pa v ri*i (pa avto tut :evil: ) :wink:
Slika

baron
Novinec

Napisal/-a baron Če nov 06, 2003 3:30 pm

airbage kradejo zato da fingirajo totalke

Uporabniški avatar
Roman
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a Roman Če nov 06, 2003 8:56 pm

no pa se ta novicka. preden je prisel toureg na europski trg so ga ukradel v maticni tovarni . zatarjevali so da se ga prakticno ne da okrast pa so ga in to v maticni tovarni pa se zdej ne vejo kdo ga je pa kako mu je ratal prek vseh kamer v tovarni ter preko nasodobnejsega alarma. to je bil tud tapru touareg k je biv narejen kako jim ga je ratal okrast jst pojma nimam. tko da sam naredis alarm pa je.

Uporabniški avatar
Jovo
Novinec

Napisal/-a Jovo To nov 11, 2003 9:56 am

Najboljš je varianta da daš na zic dilo colarco v katero si precej naredko zabil zarustane žeblje dolge cca 6cm. Pol vse to lepo pokrijš z kakšno coto....Sam paz de ne pozabiš, da nauš ti gor sednu.... :twisted:

Druga je pa časovno stikalo. Ko možakar za prvim ovinkom obtiči ne bo vedu kaj je narobe. Je pa dost verjetno, da ti v tej jezi avto sesuje....
Najboljš avto je nov avto!!

Mikel
Nov uporabnik

Zaklepanje manjalnika

Napisal/-a Mikel To nov 11, 2003 10:36 am

In ste že kdo probal vgraditi zaklepanje menjalnika - stati ne bi smelo več kot kakšnih 40 jurjev in s tem avto sigurno nobeden ne odpelje, samo s avtovleko.
Elektronske zaščite so za nič, te prej ali slej premagajo na parkirišču, za mehanične rabijo veliko dlje časa in delavnico...

baron
Novinec

Re: Zaklepanje manjalnika

Napisal/-a baron Sr nov 12, 2003 2:59 pm

Mikel je napisal/-a:In ste že kdo probal vgraditi zaklepanje menjalnika - stati ne bi smelo več kot kakšnih 40 jurjev in s tem avto sigurno nobeden ne odpelje, samo s avtovleko.
Elektronske zaščite so za nič, te prej ali slej premagajo na parkirišču, za mehanične rabijo veliko dlje časa in delavnico...

Dej spomni me kako zgleda ta blokada menjalnika :?:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr nov 12, 2003 5:48 pm

Znanca sredi noči zbudi ropot njegove ograje, ki poteka okoli hiše. Isti trenutek se začne pes dret. On vstane, vzame baterijo in posveti dol. Ni nič vidu, pomiri psa in gre nazaj spat. Nasledne jutro ugotovi, da so sosedu sunl Mercedesa.

Zdej pa nagradno vprašanje: Ker avto je mel znanec? Jap. Mercedes
Sosedu vlomil v avto, dal u ler pa zrinl ene 200 metrov stran, kjer jih je čakal kamion in so lepo naložil in se odpeljal.

In še lepo naključje: Tip je dal tisti večer avto v garažo, prej je pa avto stal na cesti.

Za alarm v avto je pa pomoje najboljši domače izdelave. Lopov nima cajta grunat pa razmišlat kako si ti speljal pa zvezal hudiča po avtu. Bo šel raje vlomit v avto za katerega je prepričan da ga lahko sune.

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 13, 2003 9:34 am

Jst mam zdej domače živali u avtu - pajke. JE zuni premrzlo pa so u avto prbežal. So pa taki črno rumeni velki z nogami skupaj tut do 7cm. Men oni nč nočjo, kdaj pa kdaj kšn mal po men leze, pa ni hudga. Me p zanima, kako bi se kšn lopov počutu, ko mu začne pajk lezt po roki, k bi mi avto ukradu.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov