zupi13 je napisal/-a:neki glede gsm alarma: kaj pa če obstaja varijanta, da bi (nekako??) poslal lokacija na 1919??? je to možno z drugega GSM-a??
tigrica je napisal/-a:hotela sem odpreti novo temo pa bom kar tuki napisala spet sem imela srečanje s policisti seveda muska naglas neonke nažgane brzina ubitačna za volanam moj kolega ki ima izpit komaj šest mesecov izpit prometna pa v moji denarnici in kaj je policist naredu napisal je kazen zato ker ni bilo prometne v vozilu ok nič hudega
a moj zavarovalni agent oravi da moram v primeru če mi ukradejo avto priložit original prometno kaj naj zdaj z prometno jo vedno dajem iz avta in v ato to je.....
lp tigrica
Rjuhar je napisal/-a:Prvi Audi A4 nove generacije so poskusal ukrast, pa so prsli s svojim stevcem in racunalnikom, polomil kljucavnico, pa le ni vzgal. Zakaj? Lastnik si je sam naredil blokado motorja s stikalom in relejem za 1300 SIT. Noben lopov pa nima ponavad cajta, da bi trgal ven napeljavo, da bi videl, kje je zica prekinjena. Najbolj simpl pa zlo ucinkovita metoda.
baron je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:hotela sem odpreti novo temo pa bom kar tuki napisala spet sem imela srečanje s policisti seveda muska naglas neonke nažgane brzina ubitačna za volanam moj kolega ki ima izpit komaj šest mesecov izpit prometna pa v moji denarnici in kaj je policist naredu napisal je kazen zato ker ni bilo prometne v vozilu ok nič hudega
a moj zavarovalni agent oravi da moram v primeru če mi ukradejo avto priložit original prometno kaj naj zdaj z prometno jo vedno dajem iz avta in v ato to je.....
lp tigrica
Zdej ne vem a si bla ti zraven al akj.
U glavnem če si bla pol pa res nimaš sreče.![]()
salesky je napisal/-a:Živjo!
Recimo pri VW in Audijih je fora v tem da samo odstrani števc in da novega oz. nekje za števcom se da izklučit blokado. Za to porabjo kvečjemu 10min. In wala avta ni več.
Prjatlu so tako ukradli VW Pasat 1.8T. Na srečo ga je dobil še isti dan vendar "par" reči mankalo.
Baje je najlažje ukrast A6 glede na rang.
mihaa je napisal/-a:salesky je napisal/-a:Živjo!
Recimo pri VW in Audijih je fora v tem da samo odstrani števc in da novega oz. nekje za števcom se da izklučit blokado. Za to porabjo kvečjemu 10min. In wala avta ni več.
Prjatlu so tako ukradli VW Pasat 1.8T. Na srečo ga je dobil še isti dan vendar "par" reči mankalo.
Baje je najlažje ukrast A6 glede na rang.
Kaj je pa manjkalo? Baje dosti kradejo airbage in racunalnik?
maky je napisal/-a:zupi13 je napisal/-a:neki glede gsm alarma: kaj pa če obstaja varijanta, da bi (nekako??) poslal lokacija na 1919??? je to možno z drugega GSM-a??
ni mogoče...
zakaj?ker mobitel se ti prijavlja na določen pretvornik kjer najbolj lovi.ko ti pošlješ lokacija ti ta pretvornik vrne nazaj sporočilo oz. ti pošlje nazaj svoje ime.
ni pa mogoče se logirati na ta telefon iz drugega telefona... če bi bilo to mogoče bi lahko tudi uporabljal to številko iz svoje številke... ergo:prisluškuješ!! to pa ne gre...
sicer pa tudi da lokacija ne pomaga dosti... ti napiše recimo bežigrad.kaj pa pol?
Mikel je napisal/-a:In ste že kdo probal vgraditi zaklepanje menjalnika - stati ne bi smelo več kot kakšnih 40 jurjev in s tem avto sigurno nobeden ne odpelje, samo s avtovleko.
Elektronske zaščite so za nič, te prej ali slej premagajo na parkirišču, za mehanične rabijo veliko dlje časa in delavnico...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov