Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Sr jul 21, 2010 10:05 pm

Točn tko...s fenom segret pa gre dol :) pametni ste pa eni k radio... če vi ne veste kako bi jo dobil dol ne govort vsem povprek da se ne da :lol:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jul 21, 2010 10:10 pm

O ja...da se....čeprav je miljavženkrat zaščitena...da se...

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Sr jul 21, 2010 11:56 pm

Jaz se vedno zagovarja dejanje: raje ne komentiraj teme, ce o tem nimas pojma. In to dejansko mislim o vsaki. Kako se ne da? Je kdo probal, kdor je to napisal? Se je kdo pozanimal?
Cisto enostavno je, samo pac v tem moras bit. Logicno pa je, da ti to ne bo kar vsak naredu, ce bos prisel k njemu in mu to omenil-ker pac to ni ravno legalno dejanje.
:)

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Če jul 22, 2010 1:15 am

jaz sem jo snel na prejšnem avtu, je bila še 2 meseca veljavna, vendar nisem imel kam zalimat ker smo imeli vsi vinjete..

vinjeta ima krogec in 4 špičke vn, da jo težje odlimaš. moraš pa jo trgat pri strani vodoravno in bo šla brez problema dol. prej se jo še s fenom segreje...
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če jul 22, 2010 4:41 pm

čare je napisal/-a:A ne ga srat amisliš da ga je grel z fenom za lase??V minuti je blo vsega konec.

1 minuto sem jo sam grel pa ni šla v kosu dol, je treba očitno dalj časa gret.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če jul 22, 2010 5:19 pm

tiguan je napisal/-a:
čare je napisal/-a:A ne ga srat amisliš da ga je grel z fenom za lase??V minuti je blo vsega konec.

1 minuto sem jo sam grel pa ni šla v kosu dol, je treba očitno dalj časa gret.

Slika

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Če jul 22, 2010 6:35 pm

skopusnik je napisal/-a:Točn tko...s fenom segret pa gre dol :) pametni ste pa eni k radio... če vi ne veste kako bi jo dobil dol ne govort vsem povprek da se ne da :lol:

To je itaq bolezen celotnega foruma. Zdaj se itaq ne bo nihce oglasil :)

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Če jul 22, 2010 6:48 pm

fora je še v tem, da se ne greje samo vinjete, ampak tudi dokaj velik del šipe okoli nje.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če jul 22, 2010 6:54 pm

FLINK je napisal/-a:
skopusnik je napisal/-a:Točn tko...s fenom segret pa gre dol :) pametni ste pa eni k radio... če vi ne veste kako bi jo dobil dol ne govort vsem povprek da se ne da :lol:

Da se marsikaj. Samo nekateri zadržimo takšne zase in ne pišemo tega po forumih. Samo nekaterim enostavno ne potegne.
Ker forum spremlja LPP, policija in še marsikdo... tako da fantje še pišite, kej skrivate xenon balaste, limate pokrovčke za pranje in razne zvijače za odlimavanje vinjet ter triki za ponarejanje TUV-ov... pa slikovno vse prikažite!

Policaji prej niti niso vedeli kaj je xenon kaj šele samdoejno uravnavanje snopa in pranje žarometov :)

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Če jul 22, 2010 6:54 pm

Najbrž se res da, če res ogreješ cel vogal stekla na temperaturo, da se lepilo na vinjeti praktično utekočini, pa mirna roka in po možnosti nekdo, ki ti npr z zunanje strani dogreva, ker če ne trgaš teh zadev res počasi, jo stržeš mimogrede. Sem se igral, ko sem pretečeno dol dajal :mrgreen: pa mi je skoraj uspelo. In to zgodaj spomladi, ko še ni bilo 35°C zunaj. Garancije na uspeh pa ni.
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Če jul 22, 2010 6:58 pm

nevermind je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:

Da se marsikaj. Samo nekateri zadržimo takšne zase in ne pišemo tega po forumih. Samo nekaterim enostavno ne potegne.
Ker forum spremlja LPP, policija in še marsikdo... tako da fantje še pišite, kej skrivate xenon balaste, limate pokrovčke za pranje in razne zvijače za odlimavanje vinjet ter triki za ponarejanje TUV-ov... pa slikovno vse prikažite!

Policaji prej niti niso vedeli kaj je xenon kaj šele samdoejno uravnavanje snopa in pranje žarometov :)

Kot, da je kdo povedal, katero podjetje ali posameznik to dela...vprasanje je bilo, ce se da. In je bil tak tudi odgovor.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Če jul 22, 2010 7:09 pm

Hvala bogu za 'vsevede' na forumu :bow :D
Zdaj jo bom pa še jaz zgoljufal ker jo moram prestavit iz sestrinega avta na fotrovega. :EE

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Če jul 22, 2010 7:18 pm

Nevem zakaj je to goljufija, pač na dveh avtih naenkrat jo tako ali tako ne moreš met... :lol:
I'm not speeding I'm qualifying...

denis,mag.
aka Fiatfan

Napisal/-a denis,mag. Če jul 22, 2010 8:46 pm

B|ind je napisal/-a:Hvala bogu za 'vsevede' na forumu :bow :D
Zdaj jo bom pa še jaz zgoljufal ker jo moram prestavit iz sestrinega avta na fotrovega. :EE

ne gre za nobeno goljufanje, ampak sem stari avto prodal, na katerem je vinjeta in bi jo prestavil na drugega. Plačal sem jo kot vsi 95eur.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če jul 22, 2010 9:27 pm

denis,mag. je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Hvala bogu za 'vsevede' na forumu :bow :D

ne gre za nobeno goljufanje, ampak sem stari avto prodal, na katerem je vinjeta in bi jo prestavil na drugega. Plačal sem jo kot vsi 95eur.
to se lahko tolažiš, ampak na vinjeti ti lepo piše da ni prenosljiva ;)
LP Rok

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Če jul 22, 2010 10:37 pm

Res ogabno d folk nima za dodatnih 95eur oziroma jih noce dat, a ima naprimer 10k eur za avto.
To se pac splaca svercerjem in tisti, ki propravljajo...ne pa tkole :)

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Če jul 22, 2010 11:27 pm

Ko sm js grel s fenom, sm segrel tulk, da je bla šipa že tulk vroča, da si se je še komej lahko dotaknu...
Seveda se je nesrečna vinjeta strgala, direkt tam ko se začne un srebrni krogec, ker je zgleda tam mal drgačen materjal.
Bolj kot tulk, se ni dalo segret, mogoče če bi mel bolj mirno roko in boljše strgalo...

K sreči sem si to lahko prvošču ker je bil avto odjavljen in sm jo potem z računom nesu na dars zamenjat 8)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jul 23, 2010 12:01 am

čene pa šajbo menjaš :lol:

počasen
Nov uporabnik

Re: menjave vinjete?

Napisal/-a počasen Po maj 09, 2016 9:22 am

A je kdo prestavljal vinjeto za leto 2016? Še gre to s segrevanjem? Lahko na zs.

Lep pozdrav
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov