G-4S je napisal/-a:matevz je napisal/-a:Ejga poslusi,tale speedster po kurca ni vreden.Pejva midva na makadam jest z imprezo ti pa z oplom.Pa sej sploh nima veze al je makadam al ne kjer kol nima sans .mal pomislite kaj pisete.pyngo je napisal/-a:Focus RS, impreza wrx sti, evo8 - to so športni avti, ne pa speedster! Dej bodte resni.
Matevž
Aha, torej F Maranelo, F Enzo, P911 GT2, Honda NSX,... pač niso športni avti, ker niso za na makedam. Hvala, sedaj sem končno dobil odgovor na življensko vprašanje.
No in zdaj sem lahko resen!
Še enkrat hvala za pojasnilo
NeRo je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:matevz je napisal/-a:Ejga poslusi,tale speedster po kurca ni vreden.Pejva midva na makadam jest z imprezo ti pa z oplom.Pa sej sploh nima veze al je makadam al ne kjer kol nima sans .mal pomislite kaj pisete.pyngo je napisal/-a:Focus RS, impreza wrx sti, evo8 - to so športni avti, ne pa speedster! Dej bodte resni.
Matevž
Aha, torej F Maranelo, F Enzo, P911 GT2, Honda NSX,... pač niso športni avti, ker niso za na makedam. Hvala, sedaj sem končno dobil odgovor na življensko vprašanje.
No in zdaj sem lahko resen!
Še enkrat hvala za pojasnilo
Prej sem hotel odgovoriti nekaj podobnega, samo nisem vedel če je vredno razlagat. Pojem športni avto je zelo širok. Da pa speedster ne spada v ta pojem je pa smešno.
Pugi je napisal/-a:Ej, ne žalt ene redkih dobrih revij pri nas. Men je vseeno, če so vsi članki prevedeni, važno je, da jaz dobim pravo informacijo. Drgač je pa kr večina člankov original...
Avtomagazin je kr kul...
Valjo je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Ej, ne žalt ene redkih dobrih revij pri nas. Men je vseeno, če so vsi članki prevedeni, važno je, da jaz dobim pravo informacijo. Drgač je pa kr večina člankov original...
Avtomagazin je kr kul...
to je zate dobra revijaops:
ops:
hehe predlagam da kdaj uzameš kakšn auto motor un sport, al pa top gear, auto performance v roke. pol boš vidu kaj je dobra revija
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov