CupraR je napisal/-a:Je pa tko tut če nov avto kupš-pa ni važn kerga morš met mal sreče da lih ne dobiš tazga k mu bo začel vse crkavat.
X-Hair je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Je pa tko tut èe nov avto kupš-pa ni važn kerga morš met mal sreèe da lih ne dobiš tazga k mu bo zaèel vse crkavat.
Se strinjam
Recimo ravno zadnjic je meni fotrova Octavia enostavno crklna.BIO BONO sn klel vse povrsti. In to ravno meni. Ma se je brezveze. Avto ima pa mislim da 22.000km.
CupraR je napisal/-a:1.8 z 125 ps je itak čist zgrešen motor, gre nikamor požre pa več bencina kot turbač. Jst bi pol že rajš 1.6 uzel namest 1.8. Je pa tko tut če nov avto kupš-pa ni važn kerga morš met mal sreče da lih ne dobiš tazga k mu bo začel vse crkavat.
Andy je napisal/-a:Folk hvala za mnenja.No js sm mislu najprej 1.8 vzet, ker 1.6 mam že tk zdaj, pa mi je že kar nekako...ne vem bi šou mal na več.Prvo sem mel v mislih 1.8.ne vem, kolega je mel A4 1.8 pa ni šou tak slabo...Hm me je kar bolj začel turbaš zanimat,sam folk pravi, da če turbina crkne si ga naj...!!! We will see!
Hvala za mnenja...LP Andy
Blinder je napisal/-a:1,8 125hp ni slab motor in ne pije dosti(sploh ne več ko T).
Lojzek je napisal/-a:sam če turbina crkne... vsi pol trubino mešajo zraven ko da zdej pa če to crkne pol pa si pa teta. poglej dizle. vsi s turbinami sam tam pa noben ne reče u mater turbino ma. če crkne pač crkne. dobiš drugo. vsekakor 1.8T namesto 1.8
Omelo je napisal/-a:Hmm, kr se tiče turbin.. Ne vem kako naj rečem. Če boš čakou, da se bo ogrela in pol terou, pa čakou da se bo ohladila, ma ne bo kr tako crknla. Čist odvisno kakšn voznik si... 100%. Tle mam sosede ke so mel že ene 6 avtou, z njimi delajou tako, da se kr srce boli. Pol pa pizdijo kako je Polo slab, pa kako je 307 slaba. Use jim po 2h mescih crkne... In pol so avti zanč! Gaddamnit!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov