Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Če avg 12, 2010 12:18 pm

pazi kje parkiraš v lj :D js sem parkiral na skupnem parkplacu našega(podnajemnik) in sosednjega bloka, pa me je za brisalcem čakalo sporočilce, ampak kot vedno nisem hotel ostati dolžan (ja, slovenskega se z malo piše) :D

Slika

Uporabniški avatar
ichhci
Nov uporabnik

Kraj: cele

Napisal/-a ichhci Če avg 12, 2010 12:19 pm

parkplac je tud na gerbičevi (nasproti veterinarske fakultete). od tam maš 2 min do jadranske
ne vozi hitreje kot lahko tvoj angel varuh leti

W3s7_S1D3
Novinec

Napisal/-a W3s7_S1D3 Če avg 12, 2010 1:20 pm

Na Večni poti ti ne priporočam parkiranja (slabe izkušnje, saj so tam kar redni tatovi kakšnih AR, pogosto razbite šipe itd.)
Če boš zgodaj v LJ, ti priporočam Glinško ulico. Namreč zjutraj so parkirna mesta fraj (še posebej sedaj ko še ni faksov), redarji pa dajejo obvestila le tistim, ki so parkirano par metrov pred križiščem s Postojnsko ulico.
Lep parking je tudi na koncu Oslavijske ulice (zraven lekarne oz. zdravstvenega doma), pa mogoče pred 24ur Mercatorjem na Tržaški, bi bilo tudi možno.

lukavr6
Nov uporabnik

Napisal/-a lukavr6 Če avg 12, 2010 1:37 pm

svetujem ti lahko da pejt parkirat pred hombreta pa tam proti šparu (športni park svoboda) do jadranske maš par minut, motiš ne nobenega, avti so tam tut po 14 dni pa noben ne teži, placa je ogromno. samo prosim te da se ne tlačiš v jadranski in zadaj do knjižnice not, tam kjer piše samo za stanovalce, ker že tko nimamo nikjer za parkirat :D naslednja opcija je pri pošti pri gimnaziji vič, tam še nisem videl da bi komu kaj snel iz avta, plac se vidno najde...

če greš pa k nekomu na obisk pa ne vidim razloga zakaj nebi parkiral na parkirišču bloka. če pa greš komu močno v nos, pa še vedno lahko greš drgam parkirat.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če avg 12, 2010 1:41 pm

Ok, hvala za odgovore, ful ste prijazni :)

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če avg 12, 2010 2:37 pm

flajer je napisal/-a:Ravno okoli Jamove sem enkrat parkiral pred nekim blokom in sem dobil za brisalcev sporočilo "naslednjič grejo gume". Tolk o toleranci stanovalcev. :D

Sej je bil toleranten, ker te je najprej opozoril. Lahko bi pa samo gume zluknjal brez opozorila pa ti ne bi nikoli zvedel kdo jih je. ;)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če avg 12, 2010 2:43 pm

BBoss je napisal/-a:
flajer je napisal/-a:Ravno okoli Jamove sem enkrat parkiral pred nekim blokom in sem dobil za brisalcev sporočilo "naslednjič grejo gume". Tolk o toleranci stanovalcev. :D

Sej je bil toleranten, ker te je najprej opozoril. Lahko bi pa samo gume zluknjal brez opozorila pa ti ne bi nikoli zvedel kdo jih je. ;)

Lahko bi tud kej manj primitivnega napisal..
Npr "Prosim upoštevajte, da tukaj ne smete parkirati. Naslednjič kličem pajka.."

lukavr6
Nov uporabnik

Napisal/-a lukavr6 Če avg 12, 2010 5:36 pm

da ne pozabim, par ljudi že je fasal...

pri petrolovi črpalki, nasporti 24 ur mercatorja, nikakor ne pustit avta kjerkoli drugje kot na petroli ali na parkirišču od ilirije-so bili že primeri ko je punca parkirala ob rob ceste, skočila v pekarno pa so ji že avto nalagal. en dedek jih ma na speed dial očitno...

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Pe avg 13, 2010 2:17 pm

W|zz je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:

Lahko bi tud kej manj primitivnega napisal..
Npr "Prosim upoštevajte, da tukaj ne smete parkirati. Naslednjič kličem pajka.."

Absolutno zavračam vsake vrste primitivizma kot je recimo tale ampak ga pa razumem. Stanovalci blokov se vsakodnevno ukvarjajo s takimi in podobnimi primeri primitivizma tistih, ki puščajo svoje avte kjerkoli jim padejo iz riti. Jasno, da jim film poka in da napišejo tako grožnjo - še vedno pa velja, da grožnja še ne boli, bolijo dejanja in sreča, da je bil v tem primeru samo listek in da ni blo zluknjanih gum, polomljenih ogledal, brisacev in rajs po avtomobilu.

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Sr avg 18, 2010 12:28 am

Stanovalci blokov se vsakodnevno ukvarjajo s takimi in podobnimi primeri primitivizma tistih, ki puščajo svoje avte kjerkoli jim padejo iz riti. Jasno, da jim film poka in da napišejo tako grožnjo - še vedno pa velja, da grožnja še ne boli, bolijo dejanja in sreča, da je bil v tem primeru samo listek in da ni blo zluknjanih gum, polomljenih ogledal, brisacev in rajs po avtomobilu.

Eh, ko bi bili vsaj samo ne-stanovalci problem! V BS3 se stanovalci tko parkirajo med bloki in na parkiriscih pred bloki (ob Vojkovi) da bohpomagi, nekateri ga tako pustijo, kakor so se pripeljali, pa nima veze da je cez 2 parkinga ali skoraj sredi dovoza. Da ne govorim kaksno je, ko pridejo se studenti 3 faksov (pedagogika, ekonomska in fdv, aja, pa se upravna je tud zraven!) zraven se rint, bohpomagi. Na zacetku sem se puscal sporocilca, zdej se mi ze ne da vec, samo se brisalec dvignem kakemu pametnjakovicu ki ga pusti cez 2 parkinga ali na sredi. Studentov pa tablicah tako ne mores locit odkar lahko avto registriras kjerkoli. Sej jest mam tud KR table, zato sem pa ze dobil par lepih crt po boku avta, ceprav vedno lepo parkiram in pa sem pred tem blokom parkiran vsak dan ze par let.. Kaj vraga je nekomu naredil moj avto, tega res ne razumem, skodo delat na avtu. Ce ti gre kdo res toliko v nos, da mu moras kaj sporocit, ga pocakaj in mu povej v faco.
Ah, sem se spet malo zventiliral, ko me je ravno vceraj znerviral en i**** ki je s skuterjem pred blokom zasedel celoten parking za avto, edini prosti seveda. Ni za omenjat, da je za skuterje in motorje vec kot prevec prostora drugje (par metrov stran, da ne bo kdo mislil da sem ga mislil poslat 1 km stran parkirat), kjer ne ovirajo drugih..
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
bacardi
Novinec

Kraj: breezerland

Napisal/-a bacardi Sr avg 18, 2010 11:36 am

če se študentje iz istih krajev vozijo vsak s svojim avtom ( stanovanje za 5 oseb) in parkirajo potem tu pač sem na strani stanovalcev , da je jeza prisotna. Sam sem iz lj in v naši soseski je polno takih ki se pripeljejo s svojimi avtomobili, parkirajo pa tud kot da so se prvič v avto vsedl. potem pa ko jim avto vrineš na obe strani pa jokajo.
Slika

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Pe avg 20, 2010 9:03 pm

V Ljubljani parkiram izključno samo še v garažnih hišah. Razlog - prestolnica kriminala. Kot študentu mi je večkrat zmanjkal kakšen manjši del iz golfa GTI. Za vrhunec pa so mi pred nekaj časa še ukradli obe tablici. So pa v okolici Tržaške ceste res tečni stanovalci, večinoma je upokojencev, ki nima drugega dela kot zijati skozi okno in "varovati" parkirna mesta okoli bloka.

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Pe avg 20, 2010 9:59 pm

Kaj čmo, pleha je preveč. Tud js sem na strani stanovalcev.

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 Pe avg 20, 2010 11:44 pm

Najhuj je pa to, ko mudeli parkerajo avto čis zravn in, ko lezejo is avta odprejo vrata napovno, da pobuškajo še zraven parikran avto zato najraj parikram tam kjer je čim manj avtov.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak So avg 21, 2010 8:35 am

Očitno je javni prevoz dokaj neugoden tako glede cene kot povezav in zato se študentje raje vozijo s svojimi avti. Množična uporaba "študentskih" avtomobilov je nastopila nekje po letu 2000, pred tem časom so bila parkirišča v okolici študentskih domov bistveno bolj prazna.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk So avg 21, 2010 9:39 am

Strokovnjak je napisal/-a:Očitno je javni prevoz dokaj neugoden tako glede cene kot povezav in zato se študentje raje vozijo s svojimi avti. Množična uporaba "študentskih" avtomobilov je nastopila nekje po letu 2000, pred tem časom so bila parkirišča v okolici študentskih domov bistveno bolj prazna.

Glede na to, da dobiš za 1k€ ža čisto soliden avto, pa da je težko it sto metrov peš, pa da se žura, pije, je na bone in dela na napotnice, potem ni čudno, da je tako. Seveda marsikomu delam krivico ampak za študentske pravice (študentski domovi, prehrana, prevozi...) bi lepo morali študentje mesečno prinest frekvenco in inskripcijo, če bluziš, odj**i. Preveč je lenuhov, ki ne vejo kam s sabo, potem pa "študirajo" do 37-ega leta, se vpisujejo na srednje šole... Pa bi bilo več prostora za parkirat, brez dvoma.
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Re: Parkiranje v LJ

Napisal/-a _furby_ Ne jul 08, 2012 3:28 pm

mi lahko kdo pomaga... torej kje je najboljse v lj parkirat, da je v blizini tavcarjeve ulice oz. tistega sodisca ki je tam :?:

hvala za pomoc
turbo inside

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne jul 08, 2012 4:01 pm

_furby_ je napisal/-a:mi lahko kdo pomaga... torej kje je najboljse v lj parkirat, da je v blizini tavcarjeve ulice oz. tistega sodisca ki je tam :?:

hvala za pomoc

še vedno priporočam tivoli, poceni in vedno frej. malo sprehoda skozi mesto ne škodi za noge.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne jul 08, 2012 5:02 pm

adis je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:mi lahko kdo pomaga... torej kje je najboljse v lj parkirat, da je v blizini tavcarjeve ulice oz. tistega sodisca ki je tam :?:

hvala za pomoc

še vedno priporočam tivoli, poceni in vedno frej. malo sprehoda skozi mesto ne škodi za noge.

vidim da je res poceni, pa tudi tko dalec ni. hvala ;)
turbo inside

Bucko99
Stalni uporabnik

Kraj: Around Ljubljana
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov