flajer je napisal/-a:Ravno okoli Jamove sem enkrat parkiral pred nekim blokom in sem dobil za brisalcev sporočilo "naslednjič grejo gume". Tolk o toleranci stanovalcev.
BBoss je napisal/-a:flajer je napisal/-a:Ravno okoli Jamove sem enkrat parkiral pred nekim blokom in sem dobil za brisalcev sporočilo "naslednjič grejo gume". Tolk o toleranci stanovalcev.
Sej je bil toleranten, ker te je najprej opozoril. Lahko bi pa samo gume zluknjal brez opozorila pa ti ne bi nikoli zvedel kdo jih je.
W|zz je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:flajer je napisal/-a:Ravno okoli Jamove sem enkrat parkiral pred nekim blokom in sem dobil za brisalcev sporočilo "naslednjič grejo gume". Tolk o toleranci stanovalcev.
Sej je bil toleranten, ker te je najprej opozoril. Lahko bi pa samo gume zluknjal brez opozorila pa ti ne bi nikoli zvedel kdo jih je.
Lahko bi tud kej manj primitivnega napisal..
Npr "Prosim upoštevajte, da tukaj ne smete parkirati. Naslednjič kličem pajka.."
Stanovalci blokov se vsakodnevno ukvarjajo s takimi in podobnimi primeri primitivizma tistih, ki puščajo svoje avte kjerkoli jim padejo iz riti. Jasno, da jim film poka in da napišejo tako grožnjo - še vedno pa velja, da grožnja še ne boli, bolijo dejanja in sreča, da je bil v tem primeru samo listek in da ni blo zluknjanih gum, polomljenih ogledal, brisacev in rajs po avtomobilu.
Strokovnjak je napisal/-a:Očitno je javni prevoz dokaj neugoden tako glede cene kot povezav in zato se študentje raje vozijo s svojimi avti. Množična uporaba "študentskih" avtomobilov je nastopila nekje po letu 2000, pred tem časom so bila parkirišča v okolici študentskih domov bistveno bolj prazna.
_furby_ je napisal/-a:mi lahko kdo pomaga... torej kje je najboljse v lj parkirat, da je v blizini tavcarjeve ulice oz. tistega sodisca ki je tam![]()
hvala za pomoc
adis je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:mi lahko kdo pomaga... torej kje je najboljse v lj parkirat, da je v blizini tavcarjeve ulice oz. tistega sodisca ki je tam![]()
hvala za pomoc
še vedno priporočam tivoli, poceni in vedno frej. malo sprehoda skozi mesto ne škodi za noge.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov