Je*eš te poligone za moped
INFINITI je napisal/-a:Lej sploh nisi videl tećaja, hkrati si pa potrdil kar sem napisal. A potem naj se kandidat uči na cesti v prometu kako ga lahko zanese na spolzki podlagi in kaj naj potem naredi, da reši situacijo? -Naj se v prometu uči pravilnega zaviranja na polno?; reakcije na zdrs nosa, zadka, korekcije volana ko kolesa zgubijo oprijem?
To so absurdni predlogi. Avtošola te tega ne uči, ker za to so potrebni poligoni in Vransko je eden takšnih. OK nima ravno vseh možnosti simulacij kot recimo nemški centri ampak grem stavit, da se ne znaš niti 100% pravilno vsest v pravilno nastavljen sedež in pripet, tako kot ti na Vranskem pokažejo. Pa ne mislit da te žalim; nihče se ni znal
100.000 km je lahko polno nesreč in neljubih dogodkov. Naj se raje učijo obvladovat vozilo v kritični situaciji na poligonu ne pa na zasneženi in poledeneli cesti kjer te lahko le odnese med drevesa.
Osebno bi si želel tega tečaja ko sem še sam bil zelen za volanom, ne pa da sem bil napol samuk in se čudil kako pa kaj pa brskal in bral, pa spraševal naokoli.
Nenazadnje to ni neka topla voda; takšne zadeve že delajo v državah, kjer varnost in kulutura v prometu nekaj šteje.
Prav je da se je to uvedlo in takšnega mišljenja bom tudi ostal.
Voznik začetnik ne more "pasti"
tabletten je napisal/-a:Ne bluzi.
Si pozabil kako je bilo ko so nove občinske ven prišle? Več možnih odgovorov..
Eno vprašanje je bilo tako; koliko greš lahko z 50ccm mopedom čez naselje
Odgovor je bil 45
Pa tisto vprašanje kaj narediš ko pred rampo začne utripat semafor in se ne morš pravočasno ustavit. Če logično pomisliš greš mimo ne pa da se sredi traćnic ustaviš. Odgovor je seveda bil da se pač ustaviš pravočasno. Pfuj
Kako boš to vedel?
Tam je po 3/4 folka padalo in vsak teden nosilo ne vem .. okoli 7- 10k SIT?
To so navadni prasci, ki služijo čisto preveč denarja. Prevaranti,.
Nikar ne govori o denarju ker se ga tam obrne ohoho. Na ceste pa spuščajo take imbecile da je dandanes prekleto težko biti delavec na terenu.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov