Debate, ki niso vezane na ostala področja...

baron
Novinec

Napisal/-a baron Ne nov 09, 2003 7:49 pm

Sam tega nikol ne delam, ker mi ni do prepiranja zaradi parkir placa. Ampak, če bi kdo men to naredu in se jest naredu vse, da je blo jasno vidno, da čakam na plac bi pa stopu sigurno iz avta in po zdravju vprašal tistga ki je mene zajebu. Najprej seveda vljudno, pol pa ..... Moram pa rečt da bi bila moja reakcija full odvisna od razpoloženja, če bi bil razpičen verjetn že od začetka ne bi bil vjuden. :x

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne nov 09, 2003 7:51 pm

ni se fajn kregat ker nikoli ne veš kaj ma oni v glavi!!

mene tudi ful razjezi če mi kdo ful za ritjo vozi brez potrebe, da bi ga tak zarezo- predvsem to delajo smrkaci z starimi kripami polni kompleksov ki se morejo dokazat z temi kripami
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

baron
Novinec

Napisal/-a baron Ne nov 09, 2003 8:06 pm

MGsax je napisal/-a:ni se fajn kregat ker nikoli ne veš kaj ma oni v glavi!!

mene tudi ful razjezi če mi kdo ful za ritjo vozi brez potrebe, da bi ga tak zarezo- predvsem to delajo smrkaci z starimi kripami polni kompleksov ki se morejo dokazat z temi kripami

Ma sej paš prou ampak un tud ne ve kaj se moji (oz. tvoji) glavi plete. 8) :twisted:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne nov 09, 2003 8:50 pm

Free Styler je napisal/-a:Zaradi takih primerov mam pa jest vedno sabo 9mm, v avtu !

No, ko vidiš koga, ki ti ni všeč v prometu ga pa ustreli! :)
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne nov 09, 2003 10:43 pm

Free Styler je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:To je en u lublan naredu men, k sm biu skup s kolegam. Model zapelje not ko fuknen, js potrobm, on pa iz avta vn, češ - kvapaje!?? Pa stopva midva vn - prjatu 205/115 košarkar, jst 192/94, pa greva do njegovga avta. Model skoč v avto, pa hiti vse klukce dol dat in se zaklen, pa čist beu rata. Poj sva pa začela avto rukat, da mu je blo kr slabo. Res sva not padla in res je bil filing. Poj k sva pa vidla, da se je model pokakov, sva pa lepo mirno odšla, js sm mu pa lupčka stisnu na šipo :)

Svašta - v LJ ni stvari, k jo ne morš dožvet :D
Zaradi takih primerov mam pa jest vedno sabo 9mm, v avtu !

Ti tudi? Jaz v avto jo sicer ne nosim .. jo imam v predalu doma ;)
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne nov 09, 2003 10:47 pm

Vidva sta res terminatorja 8)
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne nov 09, 2003 10:50 pm

Ubistvu da bi sploh mel kaj podobnega orozju v avtu .. me kar odvrne .. doma pa se najde vse .. seka ma polno mizo "buterflajov" .. ena skira more bit nekje na omari (buhved ce je se tam, mislim pa da je bila pripeljana iz .hr) .. sicer pa to sucks :)

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Ja, ta BTC...

Napisal/-a Mare9mm Po nov 10, 2003 12:30 am

Sicer sem prepričan, da se ti to komot zgodi tud v Celju, Kopru al pa Mariboru, ampak priznam ta je to pr ns v BTC-ju kr pogost šport. Tok pogost, da Lublančani poznamo že kr ene par "urbanih legend". Ena je ta, da je en model lepo čakal z levim žmigavcem na svojmu terencu opremljenmu z unimi štangicami (ponavad kromirane al pa črne), da se en gospa odparkira. Pol pa iz nasprotne strani prleti en z eno majhno raketo (ne spomnm več al Clio, Punto, Bravo,...) Tko po sistemu, da je parkplac na njegovi strani... Valda se direkt uparkira. Tip s terencem takoj popizditis faše, šipo dol, pa trobt, pa use... Pa stop ta drug iz avta, skomigne z rameni in prav "Kdor zna, pač zna." Tip s terencem šipo nazaj gor, u prvo direkt not s štango v avto od unga "k zna", pa mal u rikverc, pa spet naprej, pa u rikverc, pa spet naprej... :twisted: Un klepec valda laufa nazaj "EEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!" :shock:

Na terncu šipa dol, pa prav tip "Kdor ma, pa ma!" in se odpele.
:P :P :P
Ne ga srat z 9mm zmer v avtu! (mal ironično zveni od mene...)
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po nov 10, 2003 7:38 am

pištolo met ni nič posebnega sam dečkoti...ma kdo res j***a jo povlečt :?: bi ga res rad videl. tisti,ki še ni imel "slabe" izkušnje z orožjem se sploh ne zaveda kaj to lahko naredi :roll:

tale zadnji primer se mi zdi dokaj sprejemljiv :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po nov 10, 2003 7:50 am

Pozam to :)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po nov 10, 2003 7:50 am

To je moj foter naredu, ko se mu je en na benzi, ko je fotr že natankal, usrou spredej, tko da ni mogu vn. Lepo ga je prosu, če se vsaj mal odmakne in da ni lepo kar je naredu. Tip aroganten, neki blekne nazaj. Fotr je meu ŽABO (14 let nazaj), se usede notr, užge, v prvo, buuum! Pa gre vn - oprost, na kle maš kuponček. Avto je premaknu lih tok, da je loh vn zapeluv, žaba je tank - spredej štange - ji nč ni blo, un model pa totalno sfakan zadnji del. Tko je pizdil, fotr pa s prisiljeno resnim obrazom vmes je enkat v smeh padu, pa je reku, da se mu je zaletel... Get it!

Smeh za en teden.
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po nov 10, 2003 11:56 am

Kiri psihoti. DIO JA.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 10, 2003 1:14 pm

Jst enkrat s saabom čakam na park plac u BTC-ju, pa mi isto en tip uleti in se zrine pred mano not u box. Jst pa lepo z avtom počasi za njega stopm iz avta pa vzamem meter ketne pa 2 karabina in mu zapnem avto pa ga povlečem na sredo ceste, odpnem ketno in lepo parkiram svoj avto. Tipu ni blo čist nč jasn, pa še kr je mel užgan avto pa tm je sred ceste stal. Zdej k mam pa subaruja, pa sam lepo zapeljem direktno u tazga in ga odrinem stran in sam parkiram - tut 2x nebi pomislu o tem. Kupončka pa od mene tak človek nebi vidu, pa tut če policijo pokliče - vsem skupaj njemu in policajem bi mater j**bu, pa usedu se u avto in odpeljal.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po nov 10, 2003 1:16 pm

nebivedu je napisal/-a:Jst enkrat s saabom čakam na park plac u BTC-ju, pa mi isto en tip uleti in se zrine pred mano not u box. Jst pa lepo z avtom počasi za njega stopm iz avta pa vzamem meter ketne pa 2 karabina in mu zapnem avto pa ga povlečem na sredo ceste, odpnem ketno in lepo parkiram svoj avto. Tipu ni blo čist nč jasn, pa še kr je mel užgan avto pa tm je sred ceste stal. Zdej k mam pa subaruja, pa sam lepo zapeljem direktno u tazga in ga odrinem stran in sam parkiram - tut 2x nebi pomislu o tem. Kupončka pa od mene tak človek nebi vidu, pa tut če policijo pokliče - vsem skupaj njemu in policajem bi mater j**bu, pa usedu se u avto in odpeljal.

LP
Nebivedu

svašta, ko te bo pa en v bolnico spravo pol boš pa mel!!

saj jih ne zagovarjam samo pravim da dandanes moreš ostati ti pameten in požret tistoakutno jezo in greš drugam!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 10, 2003 1:30 pm

Če čakam na prosto parkirno mesto in se tip zrine pred mano, s tem da me je vidu mu bom uniču avto, pa nej bo to navadn človek al pa Drnovšek. Sem kulturen dokler se da, pol se mi pa strga in pade tema na oči in nardim full zmedo. Sam zajebaval me pa ne bo nobeden.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po nov 10, 2003 2:07 pm

Obsaja še ena možnost. Se lepo odpellješ stran in najdeš drug parkerplac pol se pa vrneš pa mu 2 gumi spustiš pa listek pustiš z obrazložitvijo. :twisted: :twisted:

Garant ne bo več tko parkplaca iskal :lol: :lol: :lol:

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Re: v LJ se ti vse lohk zgodi!

Napisal/-a LaserJaMM Po nov 10, 2003 2:13 pm

bsmuk31 je napisal/-a:Dons sem bil v LJ pri City parku pa je blo folka tolk, da kr glava peče, parkirišče pa tud ves poln. Jaz čakam enga, da se s parkirišča sprav, da jaz not prkiram, pa pride en ža..r pa direkt pred mono v box. Jaz sm bil tok jezn, da bi mu najraj glavo odtrgov :twisted: .

Zdej me pa zanima, če se je kermu tud to že zgodil, pa če kdo od vs to dela :?

hehe, isto se nam je zgodilo , dva čapca parkirala s hondo lepo pred nami ko smo čakal box. prideta ven, in kolega reče da smo čakal na parkplatz in da je blo to ful grdo kar sta nardila. čapca rečeta : hehe kdor zna zna, ..moj frend znori z rollbarom prtisne hondo in jo zrine med teglce dol s parkplatza. Mu da kuponček in reče: kdor ma ma :)
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Po nov 10, 2003 3:37 pm

tomaz40 je napisal/-a:Obsaja še ena možnost. Se lepo odpellješ stran in najdeš drug parkerplac pol se pa vrneš pa mu 2 gumi spustiš pa listek pustiš z obrazložitvijo.

To sm jst naredu. In sicr 2 gumi zato ker nima dveh rezervnih. Na listek sm mu pa napisu, da naslednic bo se ksna guma vec. ...in mu zazelel prijeten vecer. :twisted:
Aja, scal je pa kt pr norcih :twisted:
Jst sm pa pol moj avto precej delc pustu.

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Po nov 10, 2003 4:04 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
Free Styler je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:To je en u lublan naredu men, k sm biu skup s kolegam. Model zapelje not ko fuknen, js potrobm, on pa iz avta vn, češ - kvapaje!?? Pa stopva midva vn - prjatu 205/115 košarkar, jst 192/94, pa greva do njegovga avta. Model skoč v avto, pa hiti vse klukce dol dat in se zaklen, pa čist beu rata. Poj sva pa začela avto rukat, da mu je blo kr slabo. Res sva not padla in res je bil filing. Poj k sva pa vidla, da se je model pokakov, sva pa lepo mirno odšla, js sm mu pa lupčka stisnu na šipo :)

Svašta - v LJ ni stvari, k jo ne morš dožvet :D
Zaradi takih primerov mam pa jest vedno sabo 9mm, v avtu !

Ti tudi? Jaz v avto jo sicer ne nosim .. jo imam v predalu doma ;)

Mislmn z 9 mm se ni igrat, lahk si velko pizdarijo nakoples...kksn bejzbol stick u prtlazniku je kr zadost sploh ce si sam prot dvema, ce so moci izenacene je najbolj kr z golimi rokami... glede parkiranja....ej folk NA EASY!!! Se pac zgodi da ti kdo not zapele...sam s tem se ni zaigrat...nkol ne ves na kaksnga NORCA naletis...lp

Uporabniški avatar
k@vka
Novinec

Napisal/-a k@vka Po nov 10, 2003 4:48 pm

problem je takrat, k se najdeta u takem položaju DVA norca- šele takrat je hudič :P
tud ne wem zakaj bi nosu pištolo sabo, ker ne mislm recimo zarad parkplaca enmu grozit znjo, še manj pa strelat
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov