MGsax je napisal/-a:ni se fajn kregat ker nikoli ne veš kaj ma oni v glavi!!
mene tudi ful razjezi če mi kdo ful za ritjo vozi brez potrebe, da bi ga tak zarezo- predvsem to delajo smrkaci z starimi kripami polni kompleksov ki se morejo dokazat z temi kripami
Free Styler je napisal/-a:Zaradi takih primerov mam pa jest vedno sabo 9mm, v avtu !Pugi je napisal/-a:To je en u lublan naredu men, k sm biu skup s kolegam. Model zapelje not ko fuknen, js potrobm, on pa iz avta vn, češ - kvapaje!?? Pa stopva midva vn - prjatu 205/115 košarkar, jst 192/94, pa greva do njegovga avta. Model skoč v avto, pa hiti vse klukce dol dat in se zaklen, pa čist beu rata. Poj sva pa začela avto rukat, da mu je blo kr slabo. Res sva not padla in res je bil filing. Poj k sva pa vidla, da se je model pokakov, sva pa lepo mirno odšla, js sm mu pa lupčka stisnu na šipo
Svašta - v LJ ni stvari, k jo ne morš dožvet
nebivedu je napisal/-a:Jst enkrat s saabom čakam na park plac u BTC-ju, pa mi isto en tip uleti in se zrine pred mano not u box. Jst pa lepo z avtom počasi za njega stopm iz avta pa vzamem meter ketne pa 2 karabina in mu zapnem avto pa ga povlečem na sredo ceste, odpnem ketno in lepo parkiram svoj avto. Tipu ni blo čist nč jasn, pa še kr je mel užgan avto pa tm je sred ceste stal. Zdej k mam pa subaruja, pa sam lepo zapeljem direktno u tazga in ga odrinem stran in sam parkiram - tut 2x nebi pomislu o tem. Kupončka pa od mene tak človek nebi vidu, pa tut če policijo pokliče - vsem skupaj njemu in policajem bi mater j**bu, pa usedu se u avto in odpeljal.
LP
Nebivedu
bsmuk31 je napisal/-a:Dons sem bil v LJ pri City parku pa je blo folka tolk, da kr glava peče, parkirišče pa tud ves poln. Jaz čakam enga, da se s parkirišča sprav, da jaz not prkiram, pa pride en ža..r pa direkt pred mono v box. Jaz sm bil tok jezn, da bi mu najraj glavo odtrgov.
Zdej me pa zanima, če se je kermu tud to že zgodil, pa če kdo od vs to dela
tomaz40 je napisal/-a:Obsaja še ena možnost. Se lepo odpellješ stran in najdeš drug parkerplac pol se pa vrneš pa mu 2 gumi spustiš pa listek pustiš z obrazložitvijo.
Nu-NRG je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:Zaradi takih primerov mam pa jest vedno sabo 9mm, v avtu !Pugi je napisal/-a:To je en u lublan naredu men, k sm biu skup s kolegam. Model zapelje not ko fuknen, js potrobm, on pa iz avta vn, češ - kvapaje!?? Pa stopva midva vn - prjatu 205/115 košarkar, jst 192/94, pa greva do njegovga avta. Model skoč v avto, pa hiti vse klukce dol dat in se zaklen, pa čist beu rata. Poj sva pa začela avto rukat, da mu je blo kr slabo. Res sva not padla in res je bil filing. Poj k sva pa vidla, da se je model pokakov, sva pa lepo mirno odšla, js sm mu pa lupčka stisnu na šipo
Svašta - v LJ ni stvari, k jo ne morš dožvet
Ti tudi? Jaz v avto jo sicer ne nosim .. jo imam v predalu doma
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov