Js sm pa mislm de prvič pelu pr 13. In sicer našga Hyundai Galloperja

, fotr mi je u začetku poletnih počitnc reku da bova pla probat, pol sm mu pa cele počitnce teživ in enkrat pr konc smo šli jes, fotr, kolega in mislm da tut sekica. Vsi so debel pogledal k sm u prvo spelu brez problemo, šaltal smo tut u izi (najbrž zato k je 2.5 traktorski dizl k loh sam sam s kuplungo spelš), pol se je pa začel, sm se vozu po dvorišču L oblike, 20m doug pa u L še ene tri ( + 3 metre garaža in 2,5 utica) doma na vasi. Od začetka je blo kul k sm vsak večer pospravlu našo R5 v garažo in pridno kuril gume, enkrat pozim sm jo tut mal spizdu pa šou en rally po vasi z njo, sam dons mi je pa tuga k mi mt ob 7mih zvečer zamori nej grem vn pa vse odklent pa pospravt... no pol smo pa dve let nazaj kupl parcelo na dolenskem. Odlično, tm sm pa začel zares vozt! Mamo tm 1km lepga makedama, do asfaltne ceste k je douga ene 5km in zaprta, pol je ful hoste, njiv, itd. policije ni, sosed ma pa sina in zeta policaja in me sam gledata k petko teram tm okol - nč ne rečeta

. Nesreč še ni blo, edin mal sm razbov fotrovga galloperja k sm iz travnka rikver spelov in prletu v breg skor navpičen. S kolegom sva bla čist zelena in hitela pucat zemlo dol z avta

... sam k sreč ma fotr že mal razlaman avto (gradbenik

) in se skrivljen blatnik niti ni opazil... šele po pol leta je opazu luft in ugotovu, sam je blo prepozn za težit

. Zravn petke in galloperja sm pa pelu še suzuki samuraja - čist zverinca

in cliota tanouga - ta mi je pa ful sedu!! No svojga še nimam, zj sm str 15 in upam da bom čez počitnce kej delu in si uresniču sanje že s prvim avtomobilom: poisku si bom eno lušno R5 GTT

!!! Pol mam pa do izita cajt da jo rihtam, joooj komi čakam

...
TITan, a še nimaš izpita?

pa mislm da lih tebe doskat videvam v lj, okol kongresca pa tm... - hodm u križanke na ovlikovno

...
zakon je pa tak: sm prebrav v časopisu: pr 16,5 loh greš delat, od 17 do 18 loh furaš z osebo ki mora biti v sorodstvi, terr z najmanj 7 letnimi izkušnjami, pol je pa od 18 tko k je zj, si voznik začetnik in morš 3 leta met nč alkota, nč nesreč (po svoji krivdi). Spet kooomi čakam
LP