Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Re: Vozilo z laserjem na strehi

Napisal/-a nevermind So okt 23, 2010 6:37 pm

Gosic je napisal/-a:Da si lažje predstavljate - tako ko imajo v kakih disco klubih, ki miga sem pa tja in te tudi oslepi za trenutek. Spominjalo je kot na kaki nezemljanski film, v katerem nezemljani prevzamejo naš svet in nas preverjajo, še bolj pa je spominjalo na tisto oko pri Lord of the rings, ko je posvetilo v vsakega, ki se je premaknil na tistem območju. Skratka, kaj za vraga je to? Je kdo opazil to vozilo?

S tem napisanem je pa zmagal :cry

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom So okt 23, 2010 10:52 pm

Izgleda da so bili res "TaZeleni". Čeprav zadnje čase so težave s TaRdečimi.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz So okt 23, 2010 11:11 pm

Kalos je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:ja pomoje da so bli kr vesoljci ej.. :)

+1 kar je _furby_ rekel..
a ne gre skor vsak otrok čez obdobje ko so mu laserji zanimivi pa z njimi okol sveti pa ven iz avta? Nič nenavadnega :)

Ja ampak pri večina nas je bilo to pri starosti 10 let, ne pa ko imaš že izpit :lol:

Ja če smo takrat lahko ven iz avtov svetli, potem lahko to tudi sedaj počnejo. Saj to itak ponavadi delaš iz sovoznikovega ali pa iz zadnjih sedežev, tak da ne voziš... :D

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So okt 23, 2010 11:20 pm

Zaradi takih bedarij v tujini fašeš zapor. To je baje dosti popularno svetenje v letala s temi laserji. Ampak ker to ni tako nedolžno lahko povzročiš nesrečo. Če se ne motim sem ravno v petek nekje bral, da je neka mati 3 otrok zaradi tega igračkanja dobila pogojno saj je osvetila kabino potniškega letala zaradi česar je pilot začasno oslepel (in še nekaj časa po pristanku videval zelene pike, sicer pa bi lahko tudi trajno oslepel!) in je pristal kopilot.

Tako, da take zadeve niso heci in, če kdo vidi koga takega ga naj magar prijavi. :evil:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne okt 24, 2010 1:11 am

Vidim da večina opisuje svoje lastne grehe z kakim vplivom alkohola ali drog. Ko tako zadevo vidiš na cesti, je kar malo grozljivo. Zagotovo ni šlo za neke mulce, ker je bila zadeva zelo močna in niti ne tako nizko pozicijo svetenja kot pri navadnem osebnem vozilu.

8000rpm
Nov uporabnik

Napisal/-a 8000rpm Ne nov 07, 2010 5:56 pm

Tudi jaz sem včeraj to videl na avtocesti celje - maribor. prvo je zgledalo ful čudno potem pa vidim, da ima na strehi zelen laser. in to 100% ni noben mulc svetil ven kot nekateri opisujete, ker je bila konkretna laserska svetloba. in bilo je na strehi avtomobila, ne v avtomobilo, vsaj kolikor sem videl...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne nov 07, 2010 6:43 pm

Ja, laser je s selotejpom prilepil na marelo in od zunaj svetil, pa še megla je bila verjetno in je bilo ful kuŁ.......

....ma ne, sej se zajeb...., to so bili nezemljani in Poslednji Izvanzemaljac.....

ma res noooooo.......

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po nov 08, 2010 8:53 pm

Z laserji se ni za igrati in svetiti direktno v oči. Lahko pride do trajne poškodbe očesa in poslabšanja vida, v hujših primerih tudi do oslepitve... odvisno kako močan je laserski žarek. Tako da če opazite koga, da se igra s temi zadevami v prometu ga je potrebno na to opozoriti, oziroma primerno ukrepati.
....

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po nov 08, 2010 9:52 pm

8000rpm je napisal/-a:in to 100% ni noben mulc svetil ven kot nekateri opisujete, ker je bila konkretna laserska svetloba.

In kako se to izključuje? Mulc pa ne more met 50mw ali 200mw zelenega laserčka? 50mw maš za slabih 10€ z neta..

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Po nov 08, 2010 10:01 pm

Nisem 100% prepričan, ampak a ni nasploh uporaba laserjev nad neko mejo moči prepovedana?

Ker danes dobiš itak svašta prek neta. Je pa povsod zraven opozorilo, da nekje določeni modeli niso dovoljeni.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To nov 09, 2010 12:09 am

8000rpm je napisal/-a: in to 100% ni noben mulc svetil ven kot nekateri opisujete, ker je bila konkretna laserska svetloba. in bilo je na strehi avtomobila, ne v avtomobilo, vsaj kolikor sem videl...

!00% je bil mulc! Možno pa je tudi, da je bil kakšen star kozel, ki se še vedno obnaša, kot mulc.
Ali ti resno misliš, da so bili nezemljani ali kaj drugega paranormalnega? :shock:

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej To nov 09, 2010 9:23 pm

Evo pa sem še jaz vidu to čudo z laserjem. Hec pa je da sploh nisem vidu avta ne spredaj ne zadaj, ko sem zavil iz glavne ceste na stransko za domov in kr na enkrat se je nekaj zelenga zabliskal...heh mal freaky že tole deluje :)

Kje ste ostali to opazl? Jaz sem malo izven Celja, če greš po okoliških cestah do Žalca.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To nov 09, 2010 9:51 pm

:lol:

naslednji ki to cudo vidi, naj ga ustavi in mu z eno inox cevjo potrka po vratih.
pa naj razlozi za kaj se gre...da ne bo po nepotrebnem pol slovenije v strahu :rofl
turbo inside

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Sr nov 10, 2010 10:29 pm

s takim se eni vn mečejo...nese dalč ko hudič
http://www.geekologie.com/2009/07/09/la ... 20hand.JPG
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Cash