Tudi v trgovini raje vzamem samo eno vrečko pa v njo malo več zbašem ( ostalo pa pod roko ), kot pa da bi dve. Res, da je to zelo zelo majhen korak a vsaj nekaj je.
lp
Slicker je napisal/-a:ma to da v avtu smrdi je bullshit! jaz dokler sem kadil, sem občasno prižgal kakega tut v avtu. vedno sem imel ene 10cm okno odprto, da sem ven otresal in pa držal čik blizu okna, da se kadilo ven. prav tako sem pihal dim čez okno. ko sem pokadil sem odprl levo in desno okno do konca za slabo minuto, tolk da se zrak zamenja in ni NIKOLI v avtu smrdelo po cigaretih. drugo je če kadiš pri zaprtem oknu in cigarete otresaš in ugašaš v pepelniku.
Speedfighter je napisal/-a:Pa je kdo od vas že slišal za pepelnik v avtu?? Baje nej bi bili v te namene notri...
Speedfighter je napisal/-a:Pa je kdo od vas že slišal za pepelnik v avtu?? Baje nej bi bili v te namene notri...
roberto-82 je napisal/-a:...Itakšnim bi dajav jaz po par tisoč € kazni.Če nist tolko da obstojiš za 5 min in pokadiš je res katastrofa.
P.S. takšno je moje mnenje lp...
hribko je napisal/-a:pač enostavno ne prenesem tisteg smrada ki se nabere v avtu in pepela ki ga je vsepovsod.
tudi jaz ne odobravam da čikiin vse ostale stvari letijo skoz okno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov