Evo jaz imam deko doma na usnjenem kavču. Italijanski, hud design, cena joj prejoj (v rangu 1000-2000 EUR), predvidevam torej da je gor res kakovostno usnje -
Mindflash je napisal/-a:Zelo je higienično, ko ti poleti ostanejo beli fleki od švica gor ja!
MBLeon je napisal/-a:Mindflash je napisal/-a:Zelo je higienično, ko ti poleti ostanejo beli fleki od švica gor ja!
kam pa misliš da gre znoj na sedežih iz blaga?
pskoda je napisal/-a:Men je usnje za en k...., edino dobro je ker je prah lažje spucat. V novem BMW X5, Volvo XC70 (oba bolša avta in pomoje nimata slab usnje) je svetlo usnje, drsi, od kaubojk je vse plavo, če je avto na soncu je vroče, sploh če si v kratkih hlačah, pozimi mrzlo ampak zaradi gretja se kar hitro segrje samo se še veno vsedeš v mzlo, vzdrževat ga je treba in še kaj se bi najdlo. Meni osebno je delno usnje veliko in še enkeat veliko bolje.
xandrej je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Men je usnje za en k...., edino dobro je ker je prah lažje spucat. V novem BMW X5, Volvo XC70 (oba bolša avta in pomoje nimata slab usnje) je svetlo usnje, drsi, od kaubojk je vse plavo, če je avto na soncu je vroče, sploh če si v kratkih hlačah, pozimi mrzlo ampak zaradi gretja se kar hitro segrje samo se še veno vsedeš v mzlo, vzdrževat ga je treba in še kaj se bi najdlo. Meni osebno je delno usnje veliko in še enkeat veliko bolje.
Plavo od kavbojk...Drsi...![]()
![]()
Drsijo ja. Zato jaih tlačijo v razne poršeje pa v ferarije, da človeka na vsakem ovinku dol s stola fukne... Da potem rečejo stari to dol s stola padeš tak avto leti!
Daj stari ne klamfaj bedarij. Vse kaj si napisal, a je hladno pozimi, toplo poleti pa da je treba vzdrževat se pravi namesto, da one navadne vsrane zice pučeš ko budalo, usnjene namažeš...
406 je napisal/-a:od dobrih kvalitetnih kaubojk ti ne sme pusščati modre fleke..
xandrej je napisal/-a:406 je napisal/-a:od dobrih kvalitetnih kaubojk ti ne sme pusščati modre fleke..
![]()
![]()
![]()
ja res v 4 avtu imam leder noter pa je vedno blo vse plavo! na koncu sem v onem ko je v osnovi imel sivo usnje prodal pod avto s modrim usnjem... Daj pri tem ko pa je konjak pa v temnoplavem ledru sedim... Edino ena stvar je še... BMW ne zna ledra delat. Mislim tudi logika tukaj pade. Človek si kupi superduper avto pa se nesme v kavbojkah not vsest ker ima vse plavo pol...
BBS je napisal/-a:Ne vem kje ste videli plavo od kavbojk v avtu.
Se pa strinjam, poleti se res usedeš kot na štedilnik, pozimi pa niti ni tako mrzlo.
xandrej je napisal/-a:406 je napisal/-a:od dobrih kvalitetnih kaubojk ti ne sme pusščati modre fleke..
![]()
![]()
![]()
ja res v 4 avtu imam leder noter pa je vedno blo vse plavo! na koncu sem v onem ko je v osnovi imel sivo usnje prodal pod avto s modrim usnjem... Daj pri tem ko pa je konjak pa v temnoplavem ledru sedim... Edino ena stvar je še... BMW ne zna ledra delat. Mislim tudi logika tukaj pade. Človek si kupi superduper avto pa se nesme v kavbojkah not vsest ker ima vse plavo pol...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov