pa ga še tu nalimam..
2 meseca izpit.. avto kupil v petek.. slikano v nedeljo...
je bilo pa leta 2001
AgitatoR je napisal/-a:http://www.mojalbum.com/lena/nekoc-je-bila-opel-astra
22.6.2009, sem zvečer, na poti domov s šihta, skoraj umru tle notr. Še zmeri na bolniški.
devilkin je napisal/-a:To je ostalo od mojega P206.
V moj stoječ avto se je na avtocesti zaletel šlepar. Oziroma šlepar najprej v Kalosa , ta pa vame. Stali pa smo ker je bilo delo na avtocesti.
Voznik šleparja je očitno počel vse drugo kot gledal na cesto in povzročil verižno trčenje.
Di4b|o^ je napisal/-a:Dež + slaba cesta + S ovinek + prevelika hitrost = posledice so vidne.]
DaDek je napisal/-a:Di4b|o^ je napisal/-a:Dež + slaba cesta + S ovinek + prevelika hitrost = posledice so vidne.]
kje si to skotal? proti limbušu?
MyWay! je napisal/-a:@gecco: Te nesreče se še spomnim. Sem se ravno takrat tam mimo peljal.
gecco je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:@gecco: Te nesreče se še spomnim. Sem se ravno takrat tam mimo peljal.
Jst sm se šele letos poleti spet tam mimo zapeljal...pusti globok vtis tak dogodek...ko začne padati dež me še vedno stisne in se ne maram vozit s kom ki divja po mokrem![]()
sem pa videl da so končno zamenjali asfalt na tistem delu ceste
Res so ga zamenjali. Ko je bila cesta tam mokra so bili izleti nekaj normalnega. Tebi je ratalo celo na streho it.gecco je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:@gecco: Te nesreče se še spomnim. Sem se ravno takrat tam mimo peljal.
Jst sm se šele letos poleti spet tam mimo zapeljal...pusti globok vtis tak dogodek...ko začne padati dež me še vedno stisne in se ne maram vozit s kom ki divja po mokrem![]()
fantom je napisal/-a:damjan: do ljudi kod si ti čutim globoko spoštovanje zaradi volje ki Vas žene v življenju. resnično ti oz. Vam želim čimhitrejšo in čimbolj uspešno rehabilitacijo! drugače pa se z bolj ali manj razbitimi avtomobili srečujem vsak dan ker sem avtoklepar. slišal sem že mnogo takšnih in drugačnih zgodb in marsikatera mi je dala misliti še pozno v noč. čeprav sem naredil že marsikatero idiotsko napako na cesti hvala bogu razen ene manjše nesreče nisem doživel (tu sem bil sam kriv).gledam pa ljudi na cesti ki se jim oz nam neizmerno mudi in si postavljam vrašanje: ZAKAJ? na naše obnašanje imata ogromen vpljiv služba in drugi pritiski iz okolice v kateri se nahajamo. in to so vzroki zaradi katerih se dogajao nesreče s tako tragičnimi posledicami. obsojam pa ljudi ki se za volan vsedejo pod vpljivom alkohola! to zame ni nesreča ampak namerno dejanje ker vsi vemo kaj se lahko zgodi ampak kljub temu to naredimo! pričakujem nestrinjanja ampak takšno je moje mišljenje in od tega ne odstopam! v tej rubriki bomo še marsikaj napisali in na koncu prišli do spozanja da imata pregovora "tudi počasi se daleč pride" in "hiti počasi" globok pomen v vsakdanjem življenju na naših cestah.
jack86 je napisal/-a:gecco je napisal/-a:MyWay! je napisal/-a:@gecco: Te nesreče se še spomnim. Sem se ravno takrat tam mimo peljal.
off.: ti Gecco, sva bla midva lani skup na bratovi 25.letnici v Globodolu pijana k kante?![]()
hehe...
AgitatoR je napisal/-a:http://www.mojalbum.com/lena/nekoc-je-bila-opel-astra
22.6.2009, sem zvečer, na poti domov s šihta, skoraj umru tle notr. Še zmeri na bolniški.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov