Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Sr nov 19, 2003 2:21 pm

e tamara se strinjam s tabo bi sprut imela takega dečka ki bi imel tako spedenanega golfa pa čeprav bi bil kmet pa kje jih pobirate vsak avto je za sebe lep pa še enkrat si preberte kaj je tamara napisala VSAKE OČI IMAJO SVOJEGA MALARJA čeprav res valja golf za ljucko vozilo še ne pomeni da si kmet če imaš golfa ker se ga zelo lepo zrihtat

dj rok tudi moje mnenje je kar nov avto ne vem P206 ,P306 E TI avtomobili niso več
dragi al pa malo še počakaj do januarja pa kupi nov avto samo star letnik in ga lahko dobiš tudi do 600.000,00 ceneje
lp tigrica

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Sr nov 19, 2003 7:13 pm

Za 3 mio dobiš tud kako 147ko ali pa 156ko kateri se da z malo optike zelo zelo lepo zrihtat...
Cuore Sportivo

dj rok
Nov uporabnik

Napisal/-a dj rok Sr nov 19, 2003 7:50 pm

Živjo ali mi lahko poveste če je tale golf 4 in če je GTI ali je TDI.

Tale: http://www.bilting.dk/styling_i/bilting_golf4.htm

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr nov 19, 2003 7:56 pm

dj rok je napisal/-a:Živjo ali mi lahko poveste če je tale golf 4 in če je GTI ali je TDI.

Tale: http://www.bilting.dk/styling_i/bilting_golf4.htm

Ja pa sj tega ma Tamara u profilu!!!Drugač je pa dizl sj ti tm piše TDI da je
LP

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr nov 19, 2003 10:08 pm

zakaj se kregate da se v vw-jih kmeti vozijo. golf je lep avto.
res je da ima vsak svoj okus, zato se naj vsak sam odloči kateri avto bo imel, se pa da golfa tudi zelo lepo spedenat kot mnogo drugih avtov. seveda je pa styling zelo drag.

za leona me bo prišlo športno podvozje, alu felne 17col z eagle f1, športne zavore in diski ter zadnje luči krom cca 750.00 prej več kot manj. toliko bi me sedaj prišlo, samo mislim drugo leto pedenat!

tako da styling je drag!!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Če nov 20, 2003 8:29 am

Styling golfa, ki ga imam v profilu, je prisel cca. 800k SIT....seveda samo maska....kolk je blo sele vse ostalo....jaoooo...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če nov 20, 2003 9:17 am

brez zamere ampak ni vredno več kot 300k!! celoten komplet plastike da se razumeva :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

re

Napisal/-a matevz Če nov 20, 2003 9:24 am

Kup si citroena C3 pluriela, to je avto za punco, ne pa neki uštimani golfi pa ne vem kaj še

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Re: re

Napisal/-a Tamara Če nov 20, 2003 9:44 am

matevz je napisal/-a:Kup si citroena C3 pluriela, to je avto za punco, ne pa neki uštimani golfi pa ne vem kaj še

A ti to meni? :o

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Re: re

Napisal/-a matevz Če nov 20, 2003 9:51 am

teb ja

Tamara je napisal/-a:
matevz je napisal/-a:Kup si citroena C3 pluriela, to je avto za punco, ne pa neki uštimani golfi pa ne vem kaj še

A ti to meni? :o

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Če nov 20, 2003 9:53 am

Ves kaj mali? Ne duvaj se....rajsi reci: uau zenska v spedenanem golfu :shock: btw C3 pluriel je cist mem!!!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Če nov 20, 2003 9:54 am

maky je napisal/-a:brez zamere ampak ni vredno več kot 300k!! celoten komplet plastike da se razumeva :wink: :wink:

Po pravici povedano, nimam pojma kolk to stane, ta je pac dal toliko!

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz Če nov 20, 2003 9:58 am

ejo pametnA BOD, pa ne ti men mali,pičapača.sigurn ni tvoj golf ampak je od frajerja.Zlate rokavičke...kaj maš za nas raratatata, mitraljezko...

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Če nov 20, 2003 9:59 am

btw...ta golf v avatarju NI moj, ampak s tiste strani dol...btw...stran je pa danska...slabo beres mali :lol: nisem sploh nikol trdila, da ga imam, ampak zaenkrat samo zeljo, da bi ga mela...torej ne ti men o mitraljezki :P

obo
Novinec

Napisal/-a obo Če nov 20, 2003 10:01 am

hmmmm.... tamara ti mas pa isto mis k jst....ves kaj kup....bmw enga mal starejsega pa bo...
Slika
...GO AHEAD, MAKE MY DAY...
Tujega nocem,svojega ne daM

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če nov 20, 2003 10:01 am

Tamara je napisal/-a:
maky je napisal/-a:brez zamere ampak ni vredno več kot 300k!! celoten komplet plastike da se razumeva :wink: :wink:

pl so ga pa na vlko nategnil!plastika od uča 300k +lakiranje+kitanje+špegli+šipe= 500k :wink: :wink:

pa še teh 500k je pretiravanje :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 20, 2003 10:03 am

Vsake oči imajo svojega malarja. Jst osebno golfa ne maram - je pretrd in nevzdržljiv - vsaj novi za 1 in 2 verzijo to ne velja, kar pa je novih je pa narejeno za množično proizvodnjo in so uporabljeni slabši materiali za vse dele avtomobila. Isto velja za nove volvote - ker so šli v tako množično proizvodnjo se pojavlja vedno več napak, ki jih ne bodo sproti mogli odpraviti.

Na testu za golfa IV jim je za nemško revijo avto moto sport pri 50k kilometrih počilo ohišje menjalnika našli so tok napak da so opisali avto na 18-ih straneh, od tega kar 8 strani A4 z opisi vseh napak na avtu. To da nemci skritizirajo svoj ljudski avto mora že nekaj pomenit. Pr nas pa ta "j***a" še vedno tok ceno držijo da ni za verjet.
TA AVTO NIKOLI NI TOK VREDEN, ZA KOLIKOR SE PRODAJA. Kriva je pa naša mentaliteta - pred 20 leti je res bil ta avto pri nas v špici, saj se R4, jugo, stoenka, diana, spaček, fičo in bolhca ter mini moris niso mogli primerjati po kvaliteti in po vsem z njim, pa tudi nemci so se zadosti potrudili in naredili avto kot se šika.
Danes pa ljudje verjamejo, da je še vedno tako - to je problem, ker so nemci to pogruntal in vam zdej dajejo res zanič avto, katerega drago kupujete - oni imajo pa full dobička od vas, ki precenjujete ta avto. Samo to je Renault pogruntal že pred 20-imi leti - ljudem prodaj zanič avto za srednje visoko ceno in vsi ga bodo kupovali - sej to je u bistvu umetnost izvest, da folk res tok kupuje in renautlu je ratal takrat, zdej pa to ratuje VW-ju z golfom.

Ljubitelji golfov ne zamerite, samo z mojimi očmi tako vidim!!!

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Če nov 20, 2003 10:04 am

maky sej u bistvu verjetno v to ceno pase se kej vec kot maska...glede na cene, ki jih ti navajas!

obo moja mis je tvoja mis :D

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Če nov 20, 2003 10:07 am

Nebivedu strinjam se glede cene...zadeva je absolutno predraga za to kar ponuja...in ceno drzi prevec...se popolnoma strinjam. Bi pa rekla, da se napake, taksne in drugacne, pojavljajo ze pri vseh avtomobilih. Itak je ze vse mnozicna proizvodnja.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Če nov 20, 2003 10:13 am

maky je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:

pl so ga pa na vlko nategnil!plastika od uča 300k +lakiranje+kitanje+špegli+šipe= 500k :wink: :wink:

pa še teh 500k je pretiravanje :wink: :wink:

jaz sem dal za spojlerje sprednji+zadnji+mrežica+blende+ličarska dela+montaža nekaj čez 300k če se ne motim pol, pa lonec 70k. to je do sedaj strošek plust tistega stroška avta kot takega
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov