Renault VG je napisal/-a:Lahko poveš kakšen je bil ta BMW(barve,letnik,prevoženi km. mislim).Drugače pa ima oče že od leta 1993 same Renaulte(štiri),medtem ko je mama imela Renaulta 5 nato Fiata Punta,sedaj pa spet Renaulta Clia.Prej sta pa oba imela jugoslovanske avtomobile.tdk je napisal/-a:.....bavarec...samo en,vožen 2 mesece in loputa v motorju;da o suportu koncerna iz EVROPSKE nemčije ne govorim.
evo se enkrat zgodba o bavarcu;o tem je bilo govora na tem in na BMW forumu.
320d,2003,kupljen 2007,prevoženih 90k km(kao-o tom potom);kupil rabljenega;dva meseca bil z njim zelo zadovoljen,potem pa na dopustu v Neumu zabilo sesalno loputo v motor.Na sreco sem imel na rabljeni avto garancijo;prodajalec ni hotel iti v zamenjavo motorja(cca. 6k euro)ampak popravilo.In potem nasveti sem in tja;pa trajanje popravila skoraj dva meseca;nakar mi je prišlo vse čez glavo;prodajalec ga je vzel nazaj za isto ceno kot je mene stal avto in sem doplačal ter vzel laguno III;katera je bila razbita prodana pred mesecem dni.
In sedaj k famoznim 90k km;motor so razdrli na pooblaščenem BMW servisu in glede na izgled motorja in ostalih zadev bi naj avto res imel 90k km.In tudi ko sem avto kupil sem ga takoj peljal na pregled pooblaščencu v Avstrijo,kjer so mi pravtako zatrdili,da ima avto 90k km.Sesalne lopute pa so bile kot bi gor zlil asfaltno smolo.
Še en uporabnik na BMW forumu(mislim da nick bimmerator)je imel isto okvaro;popravilo mislim da ga je stalo okrog 4k euro(preverite na bmw forumu)pa mu je kmalu po tem popravilu mislim da šla turbina.
In še malo o suportu: na BMW v Munchen sem napisal vsaj 5 do 10 mailov na razne naslove;nametal podatkov in prilimal slik...pa ni bilo nobenega odgovora.
In še enkrat: pišite lastne izkušnje ali osebno poznane zadeve..brez natolcevanja in pisanja nekaj na pamet.
evo toliko....
lp tdk