Kr_eden je napisal/-a:ZA MAMO:
Alfa 147 - precej drag avto za tisto kar dobiš... Verjetno si mislu 105 KM - 3,7 mio. Opreme sicer ne vem kolko ima, sam je vseeno drag. Je sicer lep, samo je italijanski(sej vem no, da so se poboljšali, samo vseeno mislm, da ni tolko zanesljiv kot ostali...)
Ne vem, kolko ti je to pomembno, samo 3* na EURO - NCAP je precej malo za tako nov avto...
Hm je pa lep... ;
Pluriel - je lep in verjento kr uredu, samo spet se mi zdi za tisti dnar malo premalo avta in pa je nevarnost, da hmali ne bo več tolko popularen...
Stilo - isto ku alfa, še malo slabši materiali, samo več (sicer gršega) avta...
Megane II - če se ji dopade oblika zna bit to precej uredu avto, le neki problemov s kakovostjo so zadnje čase imeli renaulti...
Mazda 3 - najnovejši od naštetih in tudi največji (mislm da 4,40 m !!!) OBlika se mi dopade, kakovost mislm da je kr, vrednost glede na ceno neki srednjega... JSt bi izbral tega (1.6 motor)
Moj izbor: Mazda 3
Megane II
Alfa 147
Citroen C3 pluriel
Fiat stilo
ZATE:
Od izbranih se mi nejboj dopade Lexus, ker se mi zdi, da bi mel s tistim nejmenj probblemov, je najlepši, samo ne vem kako je z dizli... Sledi galant, ki je daleč talepši mitsubishi, sam kej dosti druzga od njega pa ne vem.Po lastnih izkušnjah je ta firma vredna zaupanja.
Sledijo (brez komentarja) honda accord, opel vectra, alfa romeo.
Ja no, moje ideje se zgleda ne ujemajo preveč s tvojmi, ne vem kolko me boš glih upošteval...
lp,
kr eden
fantje samo tole lahko rečem iz svojih izkušenj, izogibajte se renaultov, k niso nič vredni, težave z elektroniko, ....