surovina je napisal/-a:Škoda le,da "Vi"mladi vozniki - dirkači nimate kontrole hitrosti,ur vožnje in delavnega časa- bi vas lahko vsakodnevno kontrolirali kaj ste delali dva dni nazaj.
urosm je napisal/-a: in ce ga lahko prehitis, pol se zmeraj v takem primeru usedem na zlajf, da ga zaj**em 100 na uro.
urosm je napisal/-a:Tovornjakarji niso cist nic ubogi pepcki, 8 ur lahko max. vozjo na dan, in to itak 99% po autocestah in magistralkah, ubijejo pa itak najvec ljudi!
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
maky je napisal/-a:urosm je napisal/-a: in ce ga lahko prehitis, pol se zmeraj v takem primeru usedem na zlajf, da ga zaj**em 100 na uro.
in pol se čudiš da se tako obnašajo??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fak ej totalno kretensko obnašanje imaš!!! da bi meni to pred kakim letom in pol naredil ti garantiram bi ostal brez zadnjega dela avta!!pajero powah z odbijači------>na polno v tvojo stoječo rit!! brez razmišljanja!! wtf ti je užitek napolno bremzat ko enga prehitiš??
mislim kretensko izjavo si dal!! drugih besed nimam!!!
urosm je napisal/-a:...
Valjda sem mel posrane hlace sej sem ga ze vidu na zadnjem zicu, ampak dal sem mu pa vedet da naj se ne zajebava.
...
tomaz40 je napisal/-a:No še ena taka zgodbica:
Moj oče se pelje po avtocesti iz dolenjske proti Ljubljani. Vozi se ponavadi nekje okoli 130-140 km/h. Na višnjegorskem klancu dohiti enga modela, ki se vleče po prehitevalnem pasu nekje okol 100km/h. Fotr se mu na rit nalima, un ne šljivi, pol blenda in se tip umakne in dela določene kretnje s pestmi in določenimi prsti. No fotr ne šmergla 5%, prehiti in se pelje naprej. Minuto ali dve pozneje tip prileti po klancu navzdol, fotra prehiti, zapelje pred njega in zabremza do ene 80km/h. Fotr vidi da s tipom ni čist vse tko kot bi moglo bit in se pelje za njim. (Sej se mu ni nikamr mudil). No nekje okol 2. izvoza za Grosuplje tip potegne in se oddalji od očeta. Starša sta mislna da se je pač naveličal ampak tip je na koncu tunela pri Šmarju-Sap zabremzal in avto postavil počez čez avtocesto, šel ven in čakal. Foter po odstavnem mimo njega in tip se je glih tolk stegnu, da je udaril po fotrovem avtu (ni škode). Fotr se pelje naprej in tip ga spet dohiti, prehiti in se pelje pred njim z 80km/h. No končalo se je tko, da je fotr zadnji trenutek zapeljal dol z AC na izvoz, tko da mu tip ni mogel sledit.
aja pa še to. Tip je imel v avtu 2 otroka, enega na otroškem sedežu, drugi je imela pa recimo na oko 5-7 let.
tomaz40 je napisal/-a:Še eno vprašanje ob tej priložnosti: A ima kdo kako palico ali kaj podobnega v avtu? Mislim da se zmerej bolj splača.
tomaz40 je napisal/-a:No še ena taka zgodbica:
Moj oče se pelje po avtocesti iz dolenjske proti Ljubljani. Vozi se ponavadi nekje okoli 130-140 km/h. Na višnjegorskem klancu dohiti enga modela, ki se vleče po prehitevalnem pasu nekje okol 100km/h. Fotr se mu na rit nalima, un ne šljivi, pol blenda in se tip umakne in dela določene kretnje s pestmi in določenimi prsti. No fotr ne šmergla 5%, prehiti in se pelje naprej. Minuto ali dve pozneje tip prileti po klancu navzdol, fotra prehiti, zapelje pred njega in zabremza do ene 80km/h. Fotr vidi da s tipom ni čist vse tko kot bi moglo bit in se pelje za njim. (Sej se mu ni nikamr mudil). No nekje okol 2. izvoza za Grosuplje tip potegne in se oddalji od očeta. Starša sta mislna da se je pač naveličal ampak tip je na koncu tunela pri Šmarju-Sap zabremzal in avto postavil počez čez avtocesto, šel ven in čakal. Foter po odstavnem mimo njega in tip se je glih tolk stegnu, da je udaril po fotrovem avtu (ni škode). Fotr se pelje naprej in tip ga spet dohiti, prehiti in se pelje pred njim z 80km/h. No končalo se je tko, da je fotr zadnji trenutek zapeljal dol z AC na izvoz, tko da mu tip ni mogel sledit.
LP Tomaž
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov