G-4S je napisal/-a:maky je napisal/-a:a je bla ženska a? :P :P :P
Ne, bočna šipa.
fak, ej, tole se je pa dobr slisal!!
G-4S, a si mel avtoalarm?? stekla si mel zavarovana (delni/polni kasko)??
prekleti đankiji/whoever it was - to me najbolj razfu*a!!

1x mi je hotu pred Cash&Carry-jem v Celju (tam sem delal med pocitncam) kolesarski racunalnik z motorja spizdit - k sreci sm bil glih zuni takrat, ga gledam, zacnem it prot njem (v rokah ga je ze drzu), me opazi, ga natakne nazaj na nosilec, se vsede v avto pa s***** - da bi bil pes bi letel za njim pa ga zbombal dokler bi se mel kaj energije!!

od takrat nikol vec ne puscam stvari nezavarovanih.
reby je napisal/-a:ej fantje!
sej res ni treba da tolko govorite proti nam, ženskam.
Tiste, ki smo na forumu, sigurno skrbimo in pazimo na svoje jeklene konjičke, se pa seveda najde še veliko ostale ženske populacije ki kr precej pazi na avte.Je pa popolnoma logično da se najdejo tudi take in taki, ki jih dobesedno boli.......tako za svoj kot tudi tuj avto.Odkar so pred blokom odprli spar je naš avtek lepo z vseh strani na novo popraskan(očitno folk uživa ko spušča vozičke in ko ti zadanejo v avto...

)
in jaz vedno znova popiz..... ma kaj ko nimaš kaj!!!
Veliko sreče in čimmanj prask....in tudi moški jo v svetu avtomobilizma kdaj polomijo!!!
reby, tole verjetno zate ne velja, in kljub temu da spostujem zenski spol v vecini primerov bolj kot moskega, morm napisat, da obstaja kr dost punc/zensk, ki jih v promet nebi smel spustit. dostkrat vidim kako punco k ma 40 kil na kakem runnerju/speedfightu/aeroxu/whatever z ZXom, po moznosti se 70 kit, drugi valjcki, prenosi (klasicni tuning - najveckrat je skuter od brata), k se pelejo, vzravnane ko stanga (zdej pa mej kontrolo na neravnem terenu, ko ti hrbtenico zabija), ko je treba pa zabremzat pa bremzajo sam na eno kolo, skoz ovinke se pelejo po tavecjem pesku, po moznosti se bremzajo na prednjo zravn, itd... ene (sploh tiste k majo na frisn izpit za avto, pa v fotrovem audiju ipd.) pa sploh niso v javni promet za spustit. 1x je moja sestra najga bivsega twingota iz garaze devala, pa je zahaklala odbijac, spet drugic je prevec naprej zapeljala ko ga je parkirala - PA NE MORS V LASTNI GARAZI AVTA SESUT!!!
drugac ene (recimo Natalija Konda (dobr da ji ni Ana ime - Ana + Konda = Anakonda

), Urska Turnsek, Lucija Zivec, Nina Jerancic in nekarete mal manj izstopajoce - verjetno si tud ti med njimi) so pa res taprave ra(j)cing miske, hehe, tem pa vsa cast!!