Glede na to na kakšne avte ciljaš imaš zelo veliko možnost, da ti bo vsak od njih "izpljunil bate" ZELO kmalu (tudi Calibra) - za 350k sit se splača edino vzet kakšno Toyoto Corollo (okrog letnik 91,92) oz. kakšen avto v tem smislu.
Či bi rad imel hud avto boš za mal kesha dobil podrtijo in boš imel z njim samo probleme; potem te bo pa minilo do avtov. A ne bi bila to škoda .
Pa glej, da boš mesečno kupu, ker žetoni so dragi .
No drgač je pa tko - nič ni narobe če kupiš avto za 350 čukov (jst sem svojga za 300 ) sam potem ti ne sme bit škoda vložit 50k al pa 100k sit vanj. Skupno gledano je še vedno manj kot če bi kupu avto za miljon ali dva.
Vidim, da ti turbinca ne da miru , hehe pol pa že zdej enga orenk turbača začni iskat - pa drži se tega kar sem ti svetoval (sej veš 100 čukcov vložit v npr. podvozje, obnovo motorja,...).
Vec kaj ti priporocam!!
Polo G40 (1.3 ,113KM)
Malo bolj tezko ga bos nasel ker so zlo redki!!
Je pa super avto, le bolj mali je.Moj tastari ima takega, samo da je 55KM, pa ma zdaj ze skor 90.000km pa se nic crknalo.Resda ga on spara, samo ga jaz potem tolko bolj po gasi tisim!!!
Al pa tudi golfi GTi ni slaba izbira ce ze hoces turbino met!!!
In zapomni si Strup je v majhnih steklenickah!!!
Tudi r5 turbo je prava stvar!!!
Ane 4sale, onemu v mb na dragu je fajn letel.
Se se jaz pridruzim zelji dobrega nakupa. Samo ne vem...ta 5 Turbo. Kot so ze ostali rekli, fant prvic ko bos malo nabit bo ta stvar letela s ceste. In kaj sledi, jah avto je bolj majhen kot ne in .....
Ze ko pogledam Passat 1.8T ko kar nekak gre pa je stvar tezka tono in 400kg ne pa ta slaba tona.
Kakorkoli uzivaj in pazi na turbinco, delikatna zadeva.
Zdej mi je že en ki jo prodaja odsvetoval in rekel, naj raje CRX kupim Pismo, a me bo kdo pelu s petko al ne :P Sej ta tip bi me, sam je v okvari petka. Jao
Ja Swift rula ni kej!...sam kot 1. avto ti ne priporočam ne 5ke ne GTija kr boš šou u usakem uvinki naravnost(d o mokri cest ne govorimo)...mene je ze matral k sm z navadnga 1.0 swifta na GTija prešaltu...
Tko d na začetki si raj za kak let al pa še več umisl avto k nima vč kukr 50-60km(pa že to gre lhka fajn prehitr..)...Razmisl raj š enkret o nakupu tacga avta...no pa č se boš že odloču za nakup kake od teh "trugic" pol bot ful pozorn kr so skor usi počen, 100× pokitan pa še večkret poštrihan...pa č boš avto za 400 jurju kupu računi d bo sigurn še ene 100-200 jurju za popravila pršl pa registracija pa tko naprej:)-d o bencini ne govorimo:)
No LP Kiri
gt 5 -ka je strup ampak vseeno raje bi kupu kako hondo ali kaj podobnega, manj stroškov itd. glede tega da bi vn iz cese letel pa tako, za to ni potrebna turbina, niti ne alkohol, tudi kakšna deklina sklonjena na sovoznikovem sedežu ne samo pamet brez pameti boš iz cese fu**u z traktorjem in ostal na cesti z fičotom abarth...pa srečno
SAmo salomonca spremljat. Poizkusi na netu : www.salomon.si/oglasnik Vcasih se najdejo cuda. Sicer pa je s petko tako: kolega jo je imel pred kakima 2 letoma in je res hudo hudo strupen avto. Ampak sam bi si ga upal imet komaj zdaj, po skoraj 5 letih odkar imam voznisko. In verjemi, da vem kaj govorim. Imam ze eno totalko za sabo. Se dobro da ni bil kaksen jugec, ker ti potem verjetno sedaj ne bi pisal tega. Ti pa prav zato svetujem, da ne glej samo na moc. Vsaj malo daj tudi na varnost. Ne mores si misliti kaksna razlika je lahko ze samo tistih 20cm daljsi pokrov motorja. Pa veliko uzitkov z novim avtom ti zelim.