Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Re: Pajek odpeljal vozilo na potep

Napisal/-a 5cho Če feb 24, 2011 9:04 am

čare je napisal/-a:Važn da so stožice sezidane da se ma zoli s čim qrčit..Men so 2 mesca nazaj pred blokom kjer živim avto pa je bil parkiran na travi ob 00.30 (od kdaj tudi ponoči vampirijo okoli in to po takih ulcah ki jih pol sploh ne ve kje so ne vem) nalimal čestitko ne za 80€ ampak za 200€ debili kaj češ a nikjer nobene telefonske da malo spolno občujem z njihovimi materami...

Čare to je zato, ker realizacija proračunske postavke globe nikoli ni bila realizirana več kot 40% (plan 5,3 mio realizacija 2,5 mio), pa je treba še mal stisn bogo rajo, k ma itak spomin od zlate ribce ;) prisotni izvzeti

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če feb 24, 2011 9:13 am

Pa je tako supermico.

Juhca, žalostna je ta mentaliteta. Ko sem bil mali se je tam dalo varno vozit z kolesom ker ni bilo parkiranih avtov, ali nepotrebnega prometa. Sedaj se ne upam več, grem raje peš. Pa na teh faksih v okolici je praktično isto število študentov.

Uporabniški avatar
Skubic
Stalni uporabnik

Napisal/-a Skubic Če feb 24, 2011 9:14 am

Večkrat je tako, da večje število udeležencev dela prekrške oziroma so v prekršku, pa naj bo to parking, vožnja, kraja itd, ampak ene dobijo druge pa ne. Tako je.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če feb 24, 2011 9:23 am

Kaj pa nisi zadej na parkingu parkiru, na mirju? Tam je rampa pa pajek ne more noter, bi bil avto čist na varnem.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če feb 24, 2011 5:04 pm

Zabavno branje pa ne zato, ker ima nekdo nesrečo oziroma smolo, da so ga dobili pri delanju prekrška. Bolj mi je smešno kako potem najde vsemogoče krivce za to, ker ga je sam usral. Kriv je pa še Jankovič pa Stožice pa ne vem kaj še vse - mater ste eni fantiki v razmišljanju oziroma jamranju čez vsako mero. A vam je Jankovič naroču, da delite prekrške, da vas pol lahko ocolajo? :roll:

Dejte malo razmišljat, več kot 100.000 vozil vsak dan pride v Lj in logično je, da prostorov za parkiranje ni dovolj oziroma so pa je potem treba do cilja z busom ali pa pač peš. Ne gre drugače, če prostora ni ga ni pa tudi, če bi bil imajo ponavadi prednost lokalni prebivalci - tisti, ki tudi mestu plačujejo davke saj živijo tam. Nakar imajo taisti prebivalci zaradi zastonjkarjev zaparkirano vse okoli svojih nepremičnin, včasih tako, da celo ven ne morejo.

Hecno je predvsem to, da tisti, ki prihajajo od zunaj tega nikakor ne razumejo in se jim zdijo meščani zadrte svinje in ne vem kaj še vse. A istočasno če pa nekomu takemu nekdo nekje na periferiji zapelje na dvorišče njegove hiše ali pa celo samo parkira na robu travnika pa je cel halo in dretje ter zmerjanje kako si dovoli parkirati na privatni lastnini. Dvoličnost brez meja. :huh:

Drugače pa samo toliko - v Lj se da vedno parkirat a ne zastonj. Garažne hiše so izredno redko čisto polne in če parkiraš tam ti avta pajek ne bo odpeljal.

Gosič zate pa mogoče tole - razmisli koliko si do zdaj privarčeval, ker parkiraš zastonj, bistveno več kot je bil ta osamljen dogodek s pajkom. Recimo mene najeto parkirišče pred podjetjem pride letno cca 400€ pa bi verjetno ceneje skoz prišel, če bi vsak dan iskal zastonj parkirplac pa da bi mi enkrat letno pajek odpeljal avto.

Pa še to - da ni fer oziroma pravično, da so samo tebi odpeljali avto in da bi morali tudi drugim je izjava enka tisti, da ne smejo prijeti in kaznovati tatu, dokler ne polovijo vseh ostalih tatov.

Uporabniški avatar
IgorMM
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a IgorMM Če feb 24, 2011 5:07 pm

BBoss je napisal/-a:Zabavno branje pa ne zato, ker ima nekdo nesrečo oziroma smolo, da so ga dobili pri delanju prekrška. Bolj mi je smešno kako potem najde vsemogoče krivce za to, ker ga je sam usral. Kriv je pa še Jankovič pa Stožice pa ne vem kaj še vse - mater ste eni fantiki v razmišljanju oziroma jamranju čez vsako mero. A vam je Jankovič naroču, da delite prekrške, da vas pol lahko ocolajo? :roll:

Dejte malo razmišljat, več kot 100.000 vozil vsak dan pride v Lj in logično je, da prostorov za parkiranje ni dovolj oziroma so pa je potem treba do cilja z busom ali pa pač peš. Ne gre drugače, če prostora ni ga ni pa tudi, če bi bil imajo ponavadi prednost lokalni prebivalci - tisti, ki tudi mestu plačujejo davke saj živijo tam. Nakar imajo taisti prebivalci zaradi zastonjkarjev zaparkirano vse okoli svojih nepremičnin, včasih tako, da celo ven ne morejo.

Hecno je predvsem to, da tisti, ki prihajajo od zunaj tega nikakor ne razumejo in se jim zdijo meščani zadrte svinje in ne vem kaj še vse. A istočasno če pa nekomu takemu nekdo nekje na periferiji zapelje na dvorišče njegove hiše ali pa celo samo parkira na robu travnika pa je cel halo in dretje ter zmerjanje kako si dovoli parkirati na privatni lastnini. Dvoličnost brez meja. :huh:

Drugače pa samo toliko - v Lj se da vedno parkirat a ne zastonj. Garažne hiše so izredno redko čisto polne in če parkiraš tam ti avta pajek ne bo odpeljal.

Gosič zate pa mogoče tole - razmisli koliko si do zdaj privarčeval, ker parkiraš zastonj, bistveno več kot je bil ta osamljen dogodek s pajkom. Recimo mene najeto parkirišče pred podjetjem pride letno cca 400€ pa bi verjetno ceneje skoz prišel, če bi vsak dan iskal zastonj parkirplac pa da bi mi enkrat letno pajek odpeljal avto.

Pa še to - da ni fer oziroma pravično, da so samo tebi odpeljali avto in da bi morali tudi drugim je izjava enka tisti, da ne smejo prijeti in kaznovati tatu, dokler ne polovijo vseh ostalih tatov.

x2
lepo napisano :!:

hrošč
Novinec

Napisal/-a hrošč Če feb 24, 2011 5:56 pm

Hja, tole je kar dvorezen mec. Kaj pa pravi spodaj citirani clen o tem? http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp? ... vilka=5733

65. člen

(ustavitev in parkiranje)

(1) Ustavitev ali parkiranje na vozišču je dovoljeno le na desni strani vozišča v smeri vožnje. Če so na desni strani vozišča tirnice, je dovoljena ustavitev ali parkiranje na levi strani vozišča. Na enosmerni cesti je dovoljena ustavitev ali parkiranje na obeh straneh smernega vozišča.

(2) Na vozišču ustavljeno ali parkirano vozilo mora biti vzporedno z robom vozišča in sme biti oddaljeno od roba največ 30 cm, razen če je drugače določeno s predpisano prometno signalizacijo. Parkiranje v drugi vrsti, ob parkiranih vozilih, je prepovedano.

(3) Če so parkirna mesta označena s predpisanimi označbami na vozišču ali na drugi prometni površini, je dovoljena ustavitev ali parkiranje le v skladu s temi označbami.

(4) Ustavitev in parkiranje je prepovedano:

1. na prehodu za pešce, pločniku ali v območju za pešce. Če je s predpisano prometno signalizacijo dovoljeno parkiranje na pločniku, mora biti za pešce zagotovljen najmanj 1,60 m širok del pločnika, ki ne sme mejiti na vozišče;

2. na prehodu za kolesarje;

3. na razdalji manj kot 5 m pred prehodom za pešce ali kolesarje. Če so na vozišču pred prehodom označena parkirna mesta, mora biti prepoved iz te točke označena s predpisano označbo na vozišču;

4. na kolesarski stezi, kolesarski poti, pešpoti ali kolesarskem pasu;

5. na prehodu ceste čez železniško progo in na razdalji manj kot 15 m od najbližje železniške tirnice;

6. na križišču in na razdalji manj kot 15 m od najbližjega roba prečnega vozišča pred križiščem, razen če je drugače določeno s predpisano prometno signalizacijo;

7. v predoru, galeriji in podvozu, ter na viaduktu, mostu in nadvozu;

8. na zaznamovanem mestu na vozišču ali na zaznamovani niši, ki je rezervirana za avtobuse ali avtotaksi vozila. Zaradi vstopa ali izstopa potnika je dovoljena ustavitev na postajališču, ki je zunaj vozišča, če s tem ni oviran javni prevoz potnikov v cestnem prometu;

9. na ozkem ali nepreglednem delu ceste (v ovinku, pod vrhom klanca ipd.);

10. na delu ceste, kjer bi bil prost prehod med ustavljenim oziroma parkiranim vozilom in neprekinjeno ločilno črto ali usmerjevalnim poljem na vozišču ali nasprotnim robom vozišča ali kakšno drugo oviro na cesti širok manj kot 3 m;

11. na mestu, na katerem bi vozilo zakrivalo postavljeni prometni znak;

12. na vozišču v naselju, kjer poteka dvosmerni promet in ločilne črte niso vrisane;

13. na vozišču ceste zunaj naselja;

14. na smernem vozišču ceste v naselju z dvema ali več prometnimi pasovi;

15. na vseh prometnih površinah, ki niso namenjene prometu vozil ali niso namenjene prometu tovrstnih vozil (npr. cestno telo, cestni otok, odstavni ločilni in robni pas, bankina itd.);

16. na mestu, na katerem bi parkirano vozilo onemogočilo vključitev v promet že parkiranemu vozilu ali onemogočilo dovoz na dvorišče stavbe, do garaže, skladiščnega prostora ali drugega podobnega objekta ali do zasebnega zemljišča. Dovoz na dvorišče, v objekt ali k objektu, pred katerim je prepovedana ustavitev ali parkiranje, mora biti na vhodu označen s predpisano prometno signalizacijo, če pa so na vozišču pri vhodu označena parkirna mesta, pa tudi s predpisano označbo na vozišču;

17. na označenem parkirnem prostoru za invalide, razen za osebe iz prvega odstavka 66. člena tega zakona;

18. na označenih poteh, namenjenih intervencijskim vozilom;

19. nad priključkom za vodovodno omrežje (hidrant). Prepoved iz te točke mora biti označena s predpisano prometno signalizacijo;

20. v območju umirjenega prometa, razen kjer je izrecno dovoljeno s predpisano prometno signalizacijo.

(5) Z globo 40 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z določbo prvega, drugega ali tretjega odstavka tega člena ali z 2., 3., 5., 6., 8., 11., 13., 14. ali 15. točko četrtega odstavka tega člena.

(6) Z globo 80 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z določbo 4., 7., 9., 10., 12., 16., 18., 19. ali 20. točke četrtega odstavka tega člena.

(7) Z globo 120 eurov se kaznuje za prekršek voznik, ki ravna v nasprotju z določbo 1. ali 17. točke četrtega odstavka tega člena.

Glede na ta clen, mislim da je parkiranje na tistem delu ulice cisto legalno, saj so znaki za prepoved parkiranja na drugi strani ceste, torej na nasprotnem smernem voziscu. Verjetno je bil tukaj v konkretnem primeru samo problem blizine prehoda oz. krizisca.
Sicer pa je pri nas v Rozni dolini glede tega prislo do zanimive situacije. Na cesti IX ali XI (na eni od teh vglavnem), ki je glavna povezava med Cesto VI, kjer vozi 14ka in Vecno potjo, so prebivalci parkirali na plocniku oz. "tlakovani" zelenici. Nekajkrat so ocitno dobili kazen zaradi tega in sedaj parkirajo na cesti in ovirajo promet (precej prometna cesta) povsem legalno. Ce ima to smisel pa presodite sami..prej je bilo se vedno za pesce dovolj prostora na plocniku.
Isti primer je okoli studentskih domov..parkirani na plocniku in v kriziscu takoj dobijo kazen oz. lisice, parkirani na okoliskih ulicah pa nikoli..ker pac ni znaka, ki bi prepovedoval parkiranje na voziscu.
Sicer se pa strinjam z BBosom, ampak v primerih, kjer ni prepovedano..je pac dovoljeno.
Ce se pa motim, me pa popravite.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če feb 24, 2011 7:20 pm

IgorMM je napisal/-a:
BBoss je napisal/-a:Zabavno branje pa ne zato, ker ima nekdo nesrečo oziroma smolo, da so ga dobili pri delanju prekrška. Bolj mi je smešno kako potem najde vsemogoče krivce za to, ker ga je sam usral. Kriv je pa še Jankovič pa Stožice pa ne vem kaj še vse - mater ste eni fantiki v razmišljanju oziroma jamranju čez vsako mero. A vam je Jankovič naroču, da delite prekrške, da vas pol lahko ocolajo? :roll:

x2
lepo napisano :!:

Ja kdo bo pa kriv če ne Jankovič, resno. Da mora človek 2 uri prej od doma, da se eno uro vozi, drugo uro pa išče parkplac, če ni v bljižini garaznehiše. In poj tkole iščeš parkplac, ker nisi iz Ljubljane in vidiš tam 3 avte parkirane in ga daš zraven, srečen. Nato prideš nazaj in tvojega avta ni, ostali so pa še vsi tam. Men bi se zmešal, nato pa napišeš to na forum, potem se pa najdejo angelčki kot vidva.
Slika Slika

Uporabniški avatar
IgorMM
Novinec

Napisal/-a IgorMM Če feb 24, 2011 7:48 pm

daš odpoved pa najdeš si šiht v svojem kraju, pa nebo 2 uri vožnje iskanja prostora za parkirati.

vsi znate pluvati čez lj, a vsi tako radi rinete v njo :)

kr nej pajki delajo svoj deu, bi z veseljem se dvignil cene. red more bit.

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če feb 24, 2011 9:16 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Ja kdo bo pa kriv če ne Jankovič, resno. Da mora človek 2 uri prej od doma, da se eno uro vozi, drugo uro pa išče parkplac, če ni v bljižini garaznehiše. In poj tkole iščeš parkplac, ker nisi iz Ljubljane in vidiš tam 3 avte parkirane in ga daš zraven, srečen. Nato prideš nazaj in tvojega avta ni, ostali so pa še vsi tam. Men bi se zmešal, nato pa napišeš to na forum, potem se pa najdejo angelčki kot vidva.

Hehe, še eden.... kr prhajajo. Verjetno si ti tud eden tistih, ki ga ujamejo na radar pol se pa pizdi na policaja, kaj je glih tistega dne, ravno na tem koncu ob točno tej uri v točno pravo smer meril in te je ujel poleg tega si pa še dodatno besen na policja, ker tvojga soseda Franceljna pa ni ujeli pred eno uro na tej cesti, ker točno veš, da tam divja še bolj kot ti :lol:

Glej, če delaš prekršek, pač reskiraš, da te ujamejo... a je to tolk težko razumet. A če bi te pa v kakšnem drugem kraju (recimo Kopru, Piranu, Mariboru) ujeli bi blo pa kej drugače?

Če pa rabiš dve uri, da najdeš parkirplac v Lj pa a ne bi mogoče raje z javnim prevozom prišel? Hitrejši bi bil, pa strah te ne bi blo, da se tvojemu lepotcu "zgodi" kak pajek ali pa lisica, je pa res, da pol padeš na nivo "raje", k se vozi z busom, kar pa zna pri marsikomu tud traume povzročat in težko je lastnemu egu razlagat zakaj se ne more več drugim kazat v lepem avtu - to pa zna biti problem ja.

Pa za konec, še enkrat, če ni placa, če je vse zaparkirano pač ne siliš še ti tja, ker to je tko kot, če bi se v polni restavraciji na vsak način rad usedel za že zasedeno mizo.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če feb 24, 2011 9:42 pm

Ena stvar:

Vsi se držimo predpisov, pazimo na prekoračitve omejitev in parkiramo, kjer je to dovoljeno in uporabljajmo raje javni prevoz pa vam rečem, da bomo državo in vse te lamuharje še najbolj zajebal, ker nam ne bodo mel kej vzet. Dokler pa jih mi fotramo, bo še naprej tako kot je in se ne bunit za kazni, sej zakoni so jasno zapisani.

Ampak tu nastane problem, ker smo vsi samo ljudje in seveda, delamo napake, bolj ali manj tudi zavedno, kriv pa je seveda tempo in način življenja, je pa za razmislit, koliko s tem pridobimo, razen na porabljenih živcih in denarju...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če feb 24, 2011 9:48 pm

C4V4L13R je napisal/-a:Ena stvar:

Vsi se držimo predpisov, pazimo na prekoračitve omejitev in parkiramo, kjer je to dovoljeno in uporabljajmo raje javni prevoz pa vam rečem, da bomo državo in vse te lamuharje še najbolj zajebal, ker nam ne bodo mel kej vzet. Dokler pa jih mi fotramo, bo še naprej tako kot je in se ne bunit za kazni, sej zakoni so jasno zapisani.

Ampak tu nastane problem, ker smo vsi samo ljudje in seveda, delamo napake, bolj ali manj tudi zavedno, kriv pa je seveda tempo in način življenja, je pa za razmislit, koliko s tem pridobimo, razen na porabljenih živcih in denarju...

Bodo pa dvignili trošarine za gorivo ali pa cestnino... nekje bodo že dobili želen denar.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Če feb 24, 2011 10:08 pm

svašta... tipičen slovencelj... če moja krava crkne naj potem še vsaj sosedova. neki te vprašam: a ti bi se dejansko boljš počutil, če bi vsi ostali tud dobili kazni al kva?

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Pe feb 25, 2011 1:07 am

So znaki prepovedano parkiranje, parkirate na sredi ceste....nimaš kaj...vsak pride enkrat na račun kazni.
Član od leta 2004

Broz
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Broz Pe feb 25, 2011 2:45 am

No da vas malo pomirim, bolje dati teh 40 oz magari 80 € kot pa da te pričakajo zlomljeni brisalci in pa globok polmetrski ris
na sprednji haubi ;) ( iz lastnih izkušenj nažalost :evil: )

In ja priznam, bil sem kriv ker sem tako parkiral, mudilo se mi je na izpit, glede parkinga sem obupal...Sem ga pač pustil na najbolj primernem mestu kolikor sem ga pač lahko, čeprav sem vedel pri sebi da je velika možnost da mi ga odpeljejo. Ponavadi so redarji tam bolj dopoldne in sem tvegal.

Ob prihodu vesel ker je avtek še kar tam, se vsedem vanj, brisalci čudno stojijo? Stopim ven in vidim da nekdo potegnil ris kot, da bi mi barvo hotel ukrasti. Očitno sem nekomu zelo stopil na žulj kljub temu, da sem pazil da ja ne bi koga zaparkiral.

NAUK: Če se mi slučajno zljubi it na predavanje, moj bel taxi :) vedno stoji pred strojnim faksom v mb ju z parkirnim listkom na armaturki ;)

P.s. glede tablic se pa sploh ne bunit, videno na lastne oči da LJ reg. v MB :arrow: kazen
Zamenjam Opel Astro GTC Black & White za Laguno II grandtour Dynamique :)

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Pe feb 25, 2011 8:03 am

Bel-Tirid je napisal/-a:Ja kdo bo pa kriv če ne Jankovič, resno. Da mora človek 2 uri prej od doma, da se eno uro vozi, drugo uro pa išče parkplac, če ni v bljižini garaznehiše. In poj tkole iščeš parkplac, ker nisi iz Ljubljane in vidiš tam 3 avte parkirane in ga daš zraven, srečen. Nato prideš nazaj in tvojega avta ni, ostali so pa še vsi tam. Men bi se zmešal, nato pa napišeš to na forum, potem se pa najdejo angelčki kot vidva.

Eni se pa takoj utaknete v Jankoviča, a če bi bil kdo drug bi se pa parkiranje takoj uredilo, pa še sendvič bi dobil ko ti perejo avto. Drugi so bili župani pred Jankovičem in drugi bodo za njim.

Si kdaj pomislil da imamo prebivalci LJ še večje probleme kot vi ki puščate avto za cel dan, ali nekateri za cel teden. Nimajo vse bajte in bloki dovolj prostora za parkiranje, sploh pa ko pridejo tisti izven LJ v mesto.

Si morda pomislil da ste se vsi 3+1 narobe parkirali in so odpeljali vse, pa so prišli drugi?

Če smo pa pri Jankoviču in parkingu: v njegovem času se je uvedla kartica urbana. Z njo lahko presedaš po vseh avtobusih v roku 90 min za 0,8 €. To se ti pa ne da da bi se parkiral kjer nikogar ne motiš in uporabil avtobus. Raje rineš v center in zapraviš več časa in denarja, potem se pa še buniš ko narobe parkiraš in dobiš kazen.

Predpisi so predpisi, sigurno mu niso odpeljali avto ki bi bil pravilno parkiran. Isto je kot če bi se jaz bunil če bi vozil 200 kjer je omejitev 100, pa bi me dobili. Banda, saj nisem nikogar ogrožal :?: :?: :?: :?:

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Pe feb 25, 2011 8:20 am

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Pe feb 25, 2011 8:37 am

Je mogoče kdo pomislu, da je bilo v @Bel-Tirid-ovem postu kaj sarkazma ?
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe feb 25, 2011 8:56 am

Si si pa zakompliciral postopek. Pač narobe si parkiral in ti je pajk odpelu. Ko sem bil študent se mi je enkrat mudilo na izpit in ni blo placa in sem parkiral v teh ulcah pod elektro faxom. Parkiral sem pri križišču. No seveda mi je pajk pobral avto.

Pač sem klical policijo, da avta ni pa če mi dajo številko od pajka. Avto je bil tam. Poklical sem taxi šel po avto na dolgi most. Tam plačal odvoz. Položnico za kazen pa plačaš normalno.

Zdej misliš, da se ti je zgodila krivica in da je kriv Pahor pa Janša pa Gadafi. Lej parkiral si narobe avti so pa tam parkirani ker pajk ne sfolga. Ko so odpelal tvojga je sigurno čez 5 minut nekdo drug tam parkiral. Ko so ga men odpelal sem med čakanjem na taxi opozoril 3 ljudi, ki so hotli parkirat na mesto kjer je bil moj avto pred tem. V tem času je pajek odpeljal še avto, ki je bil parkiran pred mojim.

No od takrat naprej sem hodil na plačlivi pakir plac pri kinu Vič in v vsem preostalem delu študija nisem za parking zapravit tolk k sem dal za pajka :) Vsaka šola neki stane :)

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- Pe feb 25, 2011 9:44 am

...

Dobro ni za vse kriv Jankovič, ampak to da pa ti sredi noči v okolici stanovanjskih blokov napišejo listek za nepravilno parkiranje pa res ni normalno no. Ali pa da te v stanovanjskem naselju zajebavajo z zanki za prepovedano parkiranje tam kjer sploh niso potrebni in podobno se mi pa zdi čista svinarija!
Nič ne rečem, če pustiš avto čez dan nekje kjer bo oviral promet si zaslužiš kazen, ampak če je pa parkiran tako da nobenega ne ovira, prek kakšnim stanovanjskim naseljem kjer ni nobenega prometa, ali pa če ponoči pač malce narobe parkiraš zato ker je vse zasedeno pa ni lih fer da ti pol nalimajo kazen in tu se gre sam za pobiranje denarja in je*anje ljudi v glavo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov