Ti pa si en cepec. Hmmm, ja no...kot sem že povedal sem direkten in oprosti, če se tebi moje objave zdijo tako zelo opazne, če se tebi zdijo jih enostavno ignoriraj. Daj no to boš pa ja skapiral.Pugi je napisal/-a:Pomoje pa noče provucirat, le nihče ne zastopi njegove stiske. Hoče biti opažen, v soju luči. Tko ko un k je ustrelu Johna Lennona. Samo za slavo, ne izbira sredstev.
@Desmonevemkva: Spet se mi izmikaš - tisti ljubezenski post je bil namenjen tebi. Res te pogrešam vsak trenutek ko ne napišeš kakšne neumnosti.
Ej če kej pomaga ti loh kej človekoljubne pomoči pošlem - sam povej kam a na karitas a v Begne...
Recimo, da takele izraze otroci uporabljajo v osnovni šoli. Za 20+ letnega možakarja pričakujem zrelejšo objavo...eh pa saj ti še 15 let nimaš, ti oprostim.maky je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Se mi je kar zdelo, da sta homiča z 98!!!Pugi je napisal/-a:Js mam pa tebe tok rd. Res mi je hudo, ker me ne razumeš. Ti ne veš kako boli, ko si zaljubljen v napačno osebo/žival.
bolje homič kot tak k****n kot ti![]()
Desmodromika je napisal/-a:Recimo, da takele izraze otroci uporabljajo v osnovni šoli. Za 20+ letnega možakarja pričakujem zrelejšo objavo...eh pa saj ti še 15 let nimaš, ti oprostim.maky je napisal/-a:Desmodromika je napisal/-a:Se mi je kar zdelo, da sta homiča z 98!!!Pugi je napisal/-a:Js mam pa tebe tok rd. Res mi je hudo, ker me ne razumeš. Ti ne veš kako boli, ko si zaljubljen v napačno osebo/žival.
bolje homič kot tak k****n kot ti![]()
Desmodromika je napisal/-a:LOOOOOOLLLL: kako si se zatipkal, poglej kdo je umotvor napisal...tak velik poznavalec pa ne veš kaj je desmodromika.
Desmodromika je napisal/-a:tak velik poznavalec pa ne veš kaj je desmodromika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov