Se je za zamislt.....
lazo je napisal/-a:a niste kdaj pa kdaj pomislili da je mozno da se sipe zarosijo ker pac telo se znoji ,in pol je veliko vlage v zraku pa zarad tega ,vrocina in vlaga,isto ti se zgodi ko se tusiras v kopalnici,pa se sipa zarosi,jaz mam nastiman nonstop na 20 'C in mi se to ni zgodil,ce pa dam sam stopinjo al pa dve vec mi je takoj vroce ,pol pa itak zmansam ,pa se u trenutku zacne rosit,pac ugotovite kera temeperatura odgovarja posamezniku,men se od kako mam 20 ne dogaja to vec
MGsax je napisal/-a:jaz pa nimam teh problemov.
glede klime pozimipa jo le mejte prižgano če ne bo prej dušo spustila
Lojzek je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Pri nas ma mama v svojem skos prizgano klimo poleti in pozimi. Mene pa moti in jo izklopim. Dokler je klima prizgana je vse super. Ce jo izklopim je tolk vlage kot v akvariju. Sam mat se ne sekira pa fura z klimo.
mat se zgleda nič ponoč ne furajo, al kako?
G-4S je napisal/-a:Možno, da je Ajax... tista plava tekočina za šipe pucat. Pa ko počistite šipe, jih močno obrišite (najbolje s časopisnim papirjem).
Nu-NRG je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Možno, da je Ajax... tista plava tekočina za šipe pucat. Pa ko počistite šipe, jih močno obrišite (najbolje s časopisnim papirjem).
Pametna ... in potem imas rajsne po sajbi ..
Jaz sm to enrkat samkrat naredil in mi je se dan danes zal da sem sel brisat sipo z enim skret papirjem. Par lepih rajsn je pustil za sabo .. predvsem pa se to zelo opazi ker je sipa tudi tonirana.
tomaz40 je napisal/-a:LOJZEK: Ne znam uporablat navedka tko da...
avto je Volvo V40 z avtomatsko klimo, težav pa ni imel noben v družini pa se vozimo vsak dan in naredimo 30k km na leto. Na armaturi ima 2 gumba za uravnavat klimo in sicer eden je koliko piha, drugi pa kam piha, s tem da ima očitno že v računalniku programirano kdaj mora kam pihat ker imamo neprestano gumb na avtomatik, tko da sam zaznava.
LP Tomaž
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov