Napisal/-a odprti clio Sr apr 27, 2011 9:45 pm
Heh... ko si že omenil sumljivo specifične podatke. Ti povem iz prve roke, da bi s kolegom na Gospodarskem razstavišču brez večjih težav prodala v tistih dneh cca 10 vozil Renault Wind. In to po ceni po ceniku. Ne vem koliko jih je potem kupilo avtomobil od avtohiše, ki nam ga je posodila (samo niso bili oni sponzorji, je prišla komanda z višje štance), ampak - že eden je stranka in ta eden bo morebiti še servisiral pri njih in morda celo pohvalil odnos znancem.
Sicer pa, bolj me zanima, kako dogajanje pričakuješ? Avtomobilov vžigat nismo smel, za vsako dlako je potrebno pridobiti soglasje GR inženering ipd. Res me zanima, kaj bi te na show-u prepričalo, recimo, da se včlani v naš klub. Je morda res najbolje ubrati pot, ki jo hodijo naši trgovski mogotci? Evo ti kartica s popusti, če boš dal toliko denarja (v mislih imam razne pike in bonuse). Ker če je to najbolje, me bo še najmanj stal plakat z navedenimi sponzorji in popusti, ter ceno letne članarine (ki si jo vsak član povrne že samo z zavarovanjem vozila).
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.