MaKo je napisal/-a:...pa kako mu pusca olje...JAJAJAj...in prodajalci bodo po moje kmalu tanko piskali
MaKo je napisal/-a:...pa kako mu pusca olje...JAJAJAj...in prodajalci bodo po moje kmalu tanko piskali
vinci je napisal/-a:Pri meni na mojem cliotu ravno tako treslo od 130 naprej vendar samo original letne ki sem se jih znebil bile so pa bile Continental gume in so poden,slabe,zanic.Recimo zimske Goodyear ultra grip 6 ze tretjo zimsko sezono gor brez problemov nobenih tresljajev.Drugace je pa res prevec problemov z novimi avti pa se servise imamo cist v podnu.
Pugi je napisal/-a:Kar se usega tega tiče bom pa samo nekej reku. Kljub temu, da vemo, da ponavadi avtohiše nategujejo, je bla to zdej enostranska zgodba... Cilj novinarja je narediti udarno zgodbo in s tem potunkati eno firmo. Iz zanesljivih virov sem izvedel, da je novinar naredil prispevek z besedami: Renault smo že dvakrat namočili, zdej ste pa še vi na vrsti.
Za prepir sta zmerej dva kriva in če slišimo zgodbo enega, ne moremo vedeti, kaj je dejansko res. Vse z rezervo jemlte...
Pugi je napisal/-a:Kar se usega tega tiče bom pa samo nekej reku. Kljub temu, da vemo, da ponavadi avtohiše nategujejo, je bla to zdej enostranska zgodba... Cilj novinarja je narediti udarno zgodbo in s tem potunkati eno firmo. Iz zanesljivih virov sem izvedel, da je novinar naredil prispevek z besedami: Renault smo že dvakrat namočili, zdej ste pa še vi na vrsti.
Za prepir sta zmerej dva kriva in če slišimo zgodbo enega, ne moremo vedeti, kaj je dejansko res. Vse z rezervo jemlte...
matcho je napisal/-a:Jaz sem mel tudi problem, da mi je avto nad 120 km/h začel tresti ko sem dal nove felne gor: 16col z gumami 205/55/R16. Pa sem se dolgo časa spraševal kaj za vraga je to.
Pa sem pol šel na centriranje pa je problem nenavadno izginil. To se pravi, da so bile felne že na začetju narobe scentrirane.
klemen je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Kar se usega tega tiče bom pa samo nekej reku. Kljub temu, da vemo, da ponavadi avtohiše nategujejo, je bla to zdej enostranska zgodba... Cilj novinarja je narediti udarno zgodbo in s tem potunkati eno firmo. Iz zanesljivih virov sem izvedel, da je novinar naredil prispevek z besedami: Renault smo že dvakrat namočili, zdej ste pa še vi na vrsti.
Res da nisi nepristranski, ampak da si pa pozabil, da so imeli besedo tudi pri avtohiši Vič je pa zelo pristransko
Kar so jih popljuval so jih premalo (so edini Peugeotov servis s katerim sem imel slabo izkušnjo)
LP,
Klemen
MGsax je napisal/-a:
samo poglej objektivne dokaze puščanje olja, barva, itd itd
ice je napisal/-a:da njegov Peugeot trese pri 110km/h... to je pri Peugeotu že znana "pomankljivost" pri nekaterih modelih kot smo izvedeli iz vira v Angliji..
Pugi je napisal/-a:Ja itak, rezervne gume so ponavad manjše. Sj jest ne vem zakva Peugeot notr daje iste dimenzije kot original, ker to sam maso poveča, pa prostor zavzame. Je pa res, da mam jst pod rezervno gumo tolk placa, da mam tm ojačevalc pa še elektronke od neonk.
Kar se pa mene kot stranke tiče, je res, da sem potrpežljiv. AMPAK! Nebi bil tako potrpežljiv, če nebi videl to brezpogojno pomaganje serviserjev v Kranju. Vsako stvar, še preden sem vprašal, ali je to v garanciji so že imeli, zamenjali, dobil sem nadomestni avto in to je to!! Brezplačno so popravljali tudi stvari po izteku garancije... Če bi bilo kej drugač, bi bil jst tm na tedniku. To, da sem imel pa napake je pa kriv Peugeot Automobiles France s.p. in tudi dejstvo, da je bil moj prvi XSi v Sloveniji (kao S16)...
Res pa je, da če si ena ŠTEVILKA na modrem levu se lahko obrišeš pod nosom za osebni pristop. Tam ti samo govorijo na kerga šefa se obrnt, šef je pa itak navajen flance govort, pa še vsak te jemle kot mulc, kva bo teb tak avto. Tam sem enkrat stal pol ure (30 min) v sprejemni pisarni in vsake 5 minut je šel mimo mene šef, ki sem ga vsakič vprašal, če mi lahko nekdo pomaga.... GRRR!
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov