odvisno od razpoloženja, če sem skupaj z pupo pol kakšno dance sceno, drugače pa od mauro piccotota do metalike silverchair, roxette, itd. velik tudi rapa poslušam, snoop dog...
NAvadno kar mojga DTM-a poslusam!
Ucasih pa radio mal dam al pa kak cd mal sopanja!
sam navadno je tko da ce se z avtom nad 3k obratov vozim ne slisim radia
Frankie Knuckles, David Morales, Eric Morillo (sveta trojica - kdor teh ne pozna nej se sekira preveč - house scena), drgač pa kakšen od novejših raperjev (DMX,50,SeanPaul,Nelly). Včasih me pa prime in Limp BIZZKITTTT style!!! Rollin'!
Nu-NRG je napisal/-a:Trance Trance Trance Trance .. X-Hair to lahko potrdi in bo pripisal enako :P
No, bi rekel ja .
Je pa res, da je Manatea prebudila v meni novo zvrst. Vem da se je tisti CD vrtel non stop ene 14 dni, vmes pa itak kaksen Armin. Kdaj sem pa zadnjic poslusal radio pa res ne vem. :P
Same mocne prijave...aaaam , ja cist odvisno od razpolozenja - radio sport , radio antena ... pa kksn dobr cd od 50 cent , DMX, S. Paul , kdaj pa kdaj tud AC/DC ( najboljs pa seka Highway to hell , pa Heatseeker , ...) pa kksna Metallica recimo Fuel ...no to poslusam ce vozim pocas , ce pa hitr pa rejs kksn zvok 16 ventilov, pa sportn filter k tko lepo poje ... LP