Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Re: Vprašanje za nekadilce

Napisal/-a IcEm4n Po maj 09, 2011 10:41 pm

WMB, tud če kadiš pri odprtem oknu, se bo sčasoma v notranjosti nabral vonj po cigaretih.

Drgač pa ne dovolim, da v mojem avtu kdo kadi (verjetno tud že vedo, da ne bi pustil). Če bi pa kupil avto od kadilca pa.... čist odvisno od avta (ampak je velka verjetnost, da ne bi).
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po maj 09, 2011 10:43 pm

Tud v mojem se ne kadi. cigaret

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Po maj 09, 2011 10:49 pm

Ne kadim in tudi v avtu ne pustim nobenmu. Niti v hiši ne.

Avto bi pa kupil če bi bil res samo eden tak kot si ga želim pa da nebi bilo prežganih seežev. Samo vonj. Ampak bi ga očistil tip top.
Slika

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Po maj 09, 2011 11:15 pm

Kadim. (pika).

Avto je moj, ne jest njegov. (spet pika).

kaj bo počel z njim kupec, me ne zanima. (spet pika).

Da bi se odpovedal nečemu v čemer uživam zaradi naslednjega kupca,.. ni varjante.
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Po maj 09, 2011 11:22 pm

Pri meni se tudi ne kadi.. nikakor :)
Pa ne zato da bi avto šparal za naslednjega lastnika ker je to totalna bedarija, ampak pač ne maram cigaret. :D
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Po maj 09, 2011 11:23 pm

sej meni je jasno da nekadilci ne kadijo not,.. in da jim ni ok, da se kadi not (tudi jaz v nekadilskih avtih ne kadim);
sam da pa v svojem ne bi...
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po maj 09, 2011 11:59 pm

GorazdO je napisal/-a:sej meni je jasno da nekadilci ne kadijo not,.. in da jim ni ok, da se kadi not (tudi jaz v nekadilskih avtih ne kadim);
sam da pa v svojem ne bi...

HAHA LOL zdaj sem se spomnu kaj sem prvo nardil, ko sem do konca sestavil Jeepa....Vsedel se v njega,prižgal radio in v miru skadil en cigaret :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Ausc
Novinec

Napisal/-a Ausc To maj 10, 2011 5:44 am

Ne kadim, zato bi mi bilo tudi v avtu gnusno vohati tisti smrad, torej niti pod razno se v mojem avtu ne kadi.
Ce bi kupil tak avto? Mogoce, ce bi bilo res malo izbire in ce ne bi bil fizicno poskodovan od cikov (seveda bi bila prva stvar kemicno ciscenje, da se znebim vonja)

Uporabniški avatar
exide
Stalni uporabnik

Kraj: Radovljica

Napisal/-a exide To maj 10, 2011 8:25 am

Sem kadilec, v avtu pa samo občasno prižgem kak čik, pa še to samo na avtocesti, kjer imam praktično eno roko frej in odprem okno ali pa šibedah, da se dobro prelufta, ker ne maram, da mi v avtu smrdi po čikih. Pa nikoli ne vržem ogorka skozi okno. Takemu, ki vrže ven čik bi kar eno čez gobec pritisnil :twisted:

Če bi kupil avto od kadilca bi ga pa fajn spucal. Mat je kupla tak avto in je šele po parih konkretnih čiščenjih šel ves vonj ven.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To maj 10, 2011 8:40 am

Pri meni ni pogoja, da bi dovolil komu kaditi v mojem avtu. Me je enkrat znanec vprašal, če lahko enega prižge, pa sem ga hitro povprašal o zdravju (mentalnem namreč)... Prijatelji pa tako vsi vedo, da se takšnih neumnosti ne sprašuje.

Kar se tiče nakupa rabljenega kadilskega avtomobila, raje ne kot ja. Vendar če je res redkost oziroma v izredno dobrem stanju, potem se pretrpi in takoj na globinsko čiščenje, vse obloge ven pa spucat, potem bi se pa že malo bolj človeško počutil.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

abajc3
Novinec

Napisal/-a abajc3 To maj 10, 2011 9:10 am

sem nekadilec, in ne dovolim drugim da kadijo v mojem avtu. poleti sem delal v gradbeništvu, in ni bolj neprijetne stvari kot sedet v polnem kombiju kjer vsi razen tebe vlečejo drina cigarete :? :? okna pa zaprta da se ne bi prehladili.

sicer sem pa kupil avto, v katerem se je kadilo. vse v avtu je bilo lepljivo in umazano in tudi prežgan sedež, in še zdaj ni šlo use ven. me pa sploh ne moti več, ker večina se je kar spucala.

me pa nič ne moti če kadilci kadijo v svojih avtih, to je njihova pravica.
2 litres is a drink size, not an engine!!!

77 chevy malibu classic 305 v8

Uporabniški avatar
Sasqa
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Sasqa To maj 10, 2011 9:32 am

Zdravo

Ne kadim.

a.) Ne pustim kaditi ne v avtomobilu in ne v hiši (na srečo smo sami nekadilci, in sorodniki tudi).
b.) Nikoli ne bi kupil kadilskega, razen če mi ga kateri 'šenka'.

Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)

recept
Novinec

Napisal/-a recept To maj 10, 2011 12:27 pm

mrtwelvetrees je napisal/-a:Vprašanje za nekadilce; ali pustite da kadilec kadi v vašem avtu ?
podvprašanje: ali bi kupili avto ki vam je všeč, ampak smrdi po cigaterah v notranjosti ?

S kolegam sva mela debato, on kot nekdalec mu je vseeno, meni pa ne, ne prenesem kajenja :roll:

1. Ne
2. Za precej nižjo ceno morda
Mobilni telefon v avtu?
http://www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E

Hitro je hitro prehitro!
http://www.youtube.com/watch?v=Y7lCM9ElUqQ

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso To maj 10, 2011 12:44 pm

1. ne
2. da, če lepo ohranjen in samo vonj po čikih (se že da nekako rešit), brez drugih vidnih znakov kajenja (ožgani sedeži, ...)

lp

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To maj 10, 2011 2:04 pm

Jaz dokler sem kadil sem kadil tudi v avtu in sem pustil tudi drugim, odkar sem pa nehal me pa moti, mi ful smrdi, zato se ne kadi več. Avtomobila, ki je cel zadimljen tudi ne bi kupil ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
tosmjst
Novinec

Kraj: Tolmin

Napisal/-a tosmjst To maj 10, 2011 2:48 pm

v avtu kadim, vsi k jim paša tud, smo ob džju nepustim ker pole je res obupn vonj. :D
otresaš skoz okno in je :)
Čik pa itak tud če ga pr 100km/h vržeš vn nebo zadela avta zadi razn če se ti res hudo lima na rit :)

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB To maj 10, 2011 4:34 pm

cruiser1 je napisal/-a:
WMB je napisal/-a:Kaj, da se vsakih 100-150km avtoceste ustavljaš in greš kadit...pa ste nori???? Enkrat sem bil tak k****n in se nekje na balkanu ustavil na nekem parkingu....kao kadit...in čez 2 minute laufa skupina ciganov proti meni.....( ene 10-12 komadov) in valda....samo vsedel sem se u avto in po gasu....kdo se bo s kreteni ukvarjal, bogu za hrbtom....

Kaj se pa voziš po balkanu?? :roll: Sploh je pa to dober dokaz, da je kajenje lahko nevarno na več načinov :lol: zato je najbolje prenehati kadit pa bomo vsi srečni

Dej nehi no....če nebi folk kadil pa okol se vozil bi država propadla že kako leto nazaj...tko pa je šele sedaj...
Davek na čike in gorivo je fulll visoko...
FOLCIKA - SCIROCCO

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To maj 10, 2011 4:46 pm

ne kadim, moti me smrad po čikih.
Kupil bi avto če je od kadilca, smrad se da odstranit, zažgani sedeži žal ne, zato mi je pri nakupu pomembno samo to.
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To maj 10, 2011 5:06 pm

Pozdravljeni! sem Aleš Čarman in sem kadilec.Prosim pomagajte mi! :D

OK stvar je taka sam v svojem avtu kadim ne kadim pa v vozilih kjer se ni kadilo oz. se ne kadi.Avto od kadilca bi kupil,ker v končni fazi so vsi v glavnem globinsko očiščeni in nadišavljeni tako da če se kje na sedežih (ožganine) ne pozna boš težko vedel da se je v njem kadilo sicer pa glavni smrad od čikov ostane od filtrov ki se pacajo v pepelniku zato jaz vedno kadim ob priprtem oknu in ja čik vržem čez okno.Fentajte me.Mi pa rahlo pritisk dvigne če nas je več v avtu in najprej ne kadi nihče,potem prižgem jaz in potem bi še vsi ostali pa okna odpirali pa ne vem kaj še vse men pa da glavo odpre od prepiha??No way,počak da skadim jaz pol pa ti kad pa ne mi zdaj kadit čik za čikom.

Uporabniški avatar
pixie
Novinec

Kraj: Kärnten

Napisal/-a pixie To maj 10, 2011 5:21 pm

Sam kadim, v svojem avtu nikoli. V drugih pa če mi lastnik sam reče da si lahko prižgem.
Avto od kadilca bi kupil le v primeru, da ne bi bil fizićno poškodovan, in pa že prve dni na globinsko čiščenje.
Freunde am fahren.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov