gecco je napisal/-a:Še zdaj ni pa noben napisal če je to sploh res mogoče. Vinjeto odlimat iz avta (tudi v prafaktorjih če drugače ne gre), napisat en zahtevek, poslat na DARS in dobiš novo?!? Edino kar sem do sedaj slišal je da dobiš novo če steklo menjaš, pa še to jim moraš ne vem kera potrdila dat ali ne?
To bi bil še biznis, bi hodil okoli kjer rabljene avte prodajajo, en mal zamoti prodajalca dokler drugi praska vinjeto dol, pošlješ zahtevek, dobiš novo in prodaš...easy money.
tiguan je napisal/-a:Odjavljen avto + odstranjena vinjeta + izplonit zahtevek pa jo dobiš v 2 dneh
peroRS je napisal/-a:gecco je napisal/-a:Še zdaj ni pa noben napisal če je to sploh res mogoče. Vinjeto odlimat iz avta (tudi v prafaktorjih če drugače ne gre), napisat en zahtevek, poslat na DARS in dobiš novo?!? Edino kar sem do sedaj slišal je da dobiš novo če steklo menjaš, pa še to jim moraš ne vem kera potrdila dat ali ne?
To bi bil še biznis, bi hodil okoli kjer rabljene avte prodajajo, en mal zamoti prodajalca dokler drugi praska vinjeto dol, pošlješ zahtevek, dobiš novo in prodaš...easy money.
Pa saj je napisal, da je avto odjavljen iz prometa
tiguan je napisal/-a:Odjavljen avto + odstranjena vinjeta + izplonit zahtevek pa jo dobiš v 2 dneh
http://www.dars.si/Dokumenti/Cestnina/N ... e_260.aspx
Vlogo za izdajo nadomestne vinjete ali za povračilo vrednosti nakupa nadomestne letne oziroma polletne vinjete mora uporabnik vložiti najkasneje v 15 dneh od izpolnitve pogojev za uveljavljanje upravičenj.
belkaena je napisal/-a:Navadite se, da vinjeto namuckate (nekajkrat jo nalepite in odlepite na majco). Po tem sistemu sem vsako vinjeto odlepil kot nalepko in jo tudi prilepil naprej na naslednji avto.
Ta sistem tudi ni kazniv. Vinjeto se nalepi na vetrobransko steklo, nikjer pa ne piše, da jo je potrebno nalepiti na čisto
vetrobransko steklo, da bo bolje držala.
mišek je napisal/-a:Jst še mam tisto taprvo zeleno gor![]()
Je že čist razpokala, drži pa kot pes, ne vem kak jo bom dobil dol
pixie je napisal/-a:Pozdravljeni.
Jaz pa imam vprašanje, kako odstraniti tisto prastaro naleko od tehničnega dol? kajti se je že zelo lepo zapekla gor, do danes ni nikogar motila, sedaj ko pa sem jaz kupil ta avto... pa se je situacija maaalce spremenila
pixie je napisal/-a:Pozdravljeni.
Jaz pa imam vprašanje, kako odstraniti tisto prastaro naleko od tehničnega dol? kajti se je že zelo lepo zapekla gor, do danes ni nikogar motila, sedaj ko pa sem jaz kupil ta avto... pa se je situacija maaalce spremenila
HPF je napisal/-a:Z tistim namenskim nožekom in stelexom gre kar vredu dol.. ampak 90% je, da se bo na steklu poznala kakšna praska. Če ima človek na voljo fen, je pa 100 krat boljše. S fenom greješ 5 minut, zahaklaš na strani, pa če si jo dobro zagrel, jo dobiš v enem kosu dol.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov