Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Re: Varovane kolone

Napisal/-a _furby_ Ne maj 29, 2011 9:16 pm

tko je meni priletel izredni prevoz nasproti med Kozino in Ilirsko B. tip po sredinski crti in samo maha :shock:
dobro da mas tam za se odmaknit nekaj placa ob cesti, kr se ni lih tko lahko ustavit z polnim kombijem pri cca. 90 km/h
turbo inside

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po maj 30, 2011 9:03 am

Kot sem rekel, me ne zanima kaj pravi zakon, ampak kaj osebno vi naredite v tem primeru...

Se pa to norjenje ne dogaja več, sedaj se vozi med 130 in 140, razen če se res mudi.

je pa sistem tak kot je eUros napisal

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero To maj 31, 2011 7:59 am

Vsake toliko je pametno obnovit zakone CPP. V avtošoli skoraj nihče ni naletel na varovano kolono. Pa tudi kljub dolgoletni praksi še nisen doživel da bi vozil nasproti, ali v isto smer kot varovana kolona.

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN To jun 14, 2011 6:35 pm

Jaz sem pa videl boljši primer. Motorist usmeri promet na odstavni pas, ki se je tam spremenil v pospeševalni pas. Sedaj pa si zamisli, da takrat nekdo pride in se vključuje na AC, tam pa veselo vozijo avtomobili, ki so jih policisti preusmerili. Kdo bi bil kriv v primeru nesreče? Po mojem mnenju tisti, ki je tam vozil, pa naj on dokazuje, da je bil tja usmerjen...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

eUros
Nov uporabnik

Napisal/-a eUros To jun 14, 2011 9:51 pm

GapsoN je napisal/-a:Jaz sem pa videl boljši primer. Motorist usmeri promet na odstavni pas, ki se je tam spremenil v pospeševalni pas. Sedaj pa si zamisli, da takrat nekdo pride in se vključuje na AC, tam pa veselo vozijo avtomobili, ki so jih policisti preusmerili. Kdo bi bil kriv v primeru nesreče? Po mojem mnenju tisti, ki je tam vozil, pa naj on dokazuje, da je bil tja usmerjen...

Verjetno je biu pred njim še en motorist, ki pač zapira priključke na autocesto. Drugače bi bla malo prehuda ... :D

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Sr jun 15, 2011 1:34 pm

Gledal sem čez okno v službi in ga nisem videl... Tudi ko je kolona šla mimo, se tam ni pojavil noben motorist. Saj pravim, da mi je delovalo neodgovorno...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Po jul 04, 2011 2:48 pm

Eh na avtocesti ni problem.. problem je ko se budale peljejo 200 tam pri Brniku, po sred ceste da smo mi tut skor s kombijem šli adijo s ceste :shock:
I'm not speeding I'm qualifying...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov