alexM je napisal/-a:Pmoje vsaka ura ki jo bo nekdo naredu z nekom ki naj bi bil mal bol pri pameti samo koristna. Uprašanje je res samo če je 17 let primerna starost???
Se popolnoma strinjam s tabo!17 let je prava starost le,če bodo vozili s spremstvom.
Dejstvo je da mladi šoferji rabijo kilometre,ki si jih lahko naberejo prav v tem letu.
Kar pomeni,da bodo imeli več izkušenj kot mi,ki smo izpit dobili pri 18 letih.
sporty je napisal/-a:Popravek... Glede znakov in ravnanja v križiščih, pri 16,5 greš delat izpit. Tam se vse že naučiš in te podučijo. Povejo večino kriznih situacij in razložijo kako se jih izogibat in kako se rešit. To že veliko pomeni!!
sporty je napisal/-a: Pol je nasledna stopna zapuščene podeželske ceste (kjer sm tut sam nekajkrat presedlal na voznikovo mesto), kjer dobiš veliiiko filingov in spoznaš avto ter kako se obnaša.
sporty je napisal/-a:Recimo dobr bi blo, da ti reče da moraš levo nogo vedno (kadar ne rabiš kuplunge) držat nad premzo, tko bi on v nevarnosti prijel za tvoje koleno in nogo zabil v bremzo (tako bi učinkovito ustavil).
Nu-NRG je napisal/-a:Drgac pa podpiram to, da starsi omogocijo svojim otrokom predcasno voznjo kolikor se je le da a le po stranskih cestah. Z tem da bo navzoci vedno budno spremlal kaj se lahko v naslednih parih sekundah zgodi.
LP, Klemen
Nixxon je napisal/-a:Proti!
Veliko ljudi še pri 18 ni dost zrela da bi mela izpit (med njimi moja sestrična), pr 16 jih je pa po možnosti 3%.
Sori vsem k bi ga že takrat radi imel, vas razumem, sem bil jest isti, samo se mi zdi neodgovorno. To vidiš pol, čez leta, takrat še ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov