Symon je napisal/-a:Zagledam motorista v ogledalu, se umaknem na rob vozišča, motorist pade mimo in pozdravi in oba sva dobre volje.
Najbolj retardirano se mi zdi pa šikaniranje motoristov, sem že slišal za marsikatero dogodivšpčino, ko ljudje namerno blokirajo motorista. Kot, da imaš kaj od tega, motorist je pač toliko ožji in naj uživa, če lahko. Najbrž bo problem v fovšiji ker oni ne čakajo v kolonah. In ja, so pravila, da se ne prehiteva ampak treba je biti malo praktičen, življenjski.
DragonForce je napisal/-a:Najbolj neumno je, ko greš poleti na Hrvaško čez kakšen manjši prehod, naprimer Petrina pri Kolpi.
Kolona je dolga par 100 metrov, ob sobotah zjutraj v največjem navalu. Stojiš nekje 2. ali 3. pred mejo, pa pride skupina norcev ozi. nekateri jim rečejo ''motoristi'', največkrat jih je okoli 15+ in se vsi zrinejo mimo kolone, pred 2. avto v koloni in prečkajo mejo pred vsemi? Kje je tu logika??
Enkrat je bila bolj ''pametna'' kolona in ko so videli kako se rinejo naprej, so skoraj vsi v koloni začeli trobiti in so se potem umirili, brez nadaljenega vrivanja.
ban je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:Najbolj neumno je, ko greš poleti na Hrvaško čez kakšen manjši prehod, naprimer Petrina pri Kolpi.
Kolona je dolga par 100 metrov, ob sobotah zjutraj v največjem navalu. Stojiš nekje 2. ali 3. pred mejo, pa pride skupina norcev ozi. nekateri jim rečejo ''motoristi'', največkrat jih je okoli 15+ in se vsi zrinejo mimo kolone, pred 2. avto v koloni in prečkajo mejo pred vsemi? Kje je tu logika??
Enkrat je bila bolj ''pametna'' kolona in ko so videli kako se rinejo naprej, so skoraj vsi v koloni začeli trobiti in so se potem umirili, brez nadaljenega vrivanja.
Točno to sem že večkrat doživel, ravno na tem prehodu. Pa je bila kolona dolga precej več kot par 100 m. In potem pride 10 motoristov, vsi morajo snemati čelade ti pa čakaš tam ko i****.
Mgajvr je napisal/-a:fantje, ne zdaj vseh motoristov metat v isti koš! zaradi par procentov divjakov še niso vsi isti.
Patrik_A3 je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:fantje, ne zdaj vseh motoristov metat v isti koš! zaradi par procentov divjakov še niso vsi isti.
normalnih motoristov je glih 20%, ostalo so pa samo bedaki,ki mislijo,da so boga za jajce prijeli če so hitrejši od avtov in da so glavni na cesti.
za njim it pa zbit, pa si bo zapomno kdo je šef na cesti - avto.![]()
![]()
![]()
Symon je napisal/-a:Zagledam motorista v ogledalu, se umaknem na rob vozišča, motorist pade mimo in pozdravi in oba sva dobre volje.
Najbolj retardirano se mi zdi pa šikaniranje motoristov, sem že slišal za marsikatero dogodivšpčino, ko ljudje namerno blokirajo motorista. Kot, da imaš kaj od tega, motorist je pač toliko ožji in naj uživa, če lahko. Najbrž bo problem v fovšiji ker oni ne čakajo v kolonah. In ja, so pravila, da se ne prehiteva ampak treba je biti malo praktičen, življenjski.
soso je napisal/-a:Teden nazaj na gorenjski avtocesti pred predorom, ki je v izgradnji ( ???) , kolona cca. 3-4 km, policija cca. 500m - 1km pred predorom postavlja vse avte v eno kolono, meni pa pokaže naj grem mimo. Nisem mogel verjet, mogoče zato, ker je bil sam motorist in je tak vedel, da ne bom dolgo v koloni na +30:).
gecco je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:fantje, ne zdaj vseh motoristov metat v isti koš! zaradi par procentov divjakov še niso vsi isti.
normalnih motoristov je glih 20%, ostalo so pa samo bedaki,ki mislijo,da so boga za jajce prijeli če so hitrejši od avtov in da so glavni na cesti.
za njim it pa zbit, pa si bo zapomno kdo je šef na cesti - avto.![]()
![]()
![]()
Pojdi v grčijo svojo teorijo testirat!
Skuteristi pa tudi znajo bit razred zase. Recimo v domžalah je ena lepa sprehajalna pot 88 lip, kjer je dovoljeno le za pešce in kolesarje. In kaj - vsake toliko pripizdi mimo mulac s svojo prdalico - skuterjem ali neregistriranim krosom, brez čelade - zbudi dojenčke, ki jih starši tam sprehajajo, zapraši vse skupaj in brezobzirno odprdi naprej. Kake policije nisem tam videl nikoli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov