Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Re: ler = prosti tek? kako?

Napisal/-a mrtwelvetrees So avg 20, 2011 6:14 pm

Viewer: nimas nobenega da bi ti pokazal ?
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So avg 20, 2011 6:19 pm

Viewer je napisal/-a:Symon, glede odgovora hvala, glede pripombe pa - je zelo neumesna, ker nimam očeta in ker niti malo ni smešna. (Pa nisem kak under 20 golobradež.)

Tule je dosti mularije, ki se zafrkava in takšno vprašanje bi pač pričakoval od golobradeža. oops Vseeno priporočam, da se s teboj/z vami usede kak prijatelj, sorodnik in gresta vaditi na kakšno parkirišče. Potem pa počasi na cesto, ko bojo osmice in podobno šlo.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
215709
Novinec

Napisal/-a 215709 So avg 20, 2011 6:36 pm

mene pa neki druzga zanima... če si že v petih letih kolikor praviš pozabit speljat kako potem sploh lahko pričakuješ da boš bil varen voznik na cesti. tudi če boš šel na vožnje al pa kamorkol zaradi takih voznikov in večinoma voznic vsaj po mojih izkušnjah nastane največ nesreč... kako pa misliš v nevarni sitciji odreagirat če si tako hitro pozbil speljat avto- veš tam na vožnjah te tega ne bojo učili. sicer bi to moral že vse v avtošoli učit sam tam učijo itk sam prva pa gas. avto ni za vse ljudi rabiš tudi nek občutek za avto tako da naredi ljudstvu uslugo in pojdi na kkšne alternativne prevoze ;). pa to ne svetujem samo tebi ampak tud ostalim ki imajo izpit pa neznajo vozit.
Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So avg 20, 2011 6:40 pm

Jaz res ne razumem. Takoj nekoga označite za mulca. Pa saj je napisal, da je imel zdravstvene težave. Kaj pa če je izgubil spomin? Kaj pa če se je rabil vse znova učit (hodit, govorit, ipd.). Niso vsi sposobni vse naredit od prve in se spomnit določenih zadev! Jaz sem tudi par let nazaj znal CNC-jke programirat in ProEngineer-ja uporabljat pa sem sedaj skoraj vse pozabil, ker delam nekaj čisto drugega. Ne rabi takoj človeka zajebavat. In na tem forumu se to že večkrat dogaja in vas počasi še sam imam poln falus. Pa napisal je da nima očeta. Sram vas bodi! Namesto da se mu kdo ponudi za pomoč.
Glavno, da se odpirajo teme o porabi in prepucavanju o njej, pa kako vozit dizla in podobne bedarije.

Viewer
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Viewer So avg 20, 2011 6:51 pm

Čare, preberi kaj malega o epilepsiji, pa boš vedel, kaj lahko povzroči na spominu.
Mimogred, CPP nisem pozabil.

Avto je sem pripeljal prodajalec.

Uporabniški avatar
Atrox
Novinec

Napisal/-a Atrox So avg 20, 2011 7:00 pm

Pa ti dovolijo voziti z epilepsijo? Kaj če dobiš napad med vožnjo?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So avg 20, 2011 7:13 pm

Jaz ti priporočam, da uporabljaš javni prevoz ;)
Lp

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Napisal/-a .com So avg 20, 2011 7:36 pm

dajte človeku mir in čas, da se privadi na vse to nazaj :!: res pa je, da ti večina priporočamo, da to narediš v avtošoli pod strokovnim in usposobljenim vodstvom, saj je v tem tvojem primeru (žal) skoraj isto, kot če bi frišno začel izpit delat!!

še ena uporabna lekcija: ko izstopaš iz avtomobila, potegni za kljuko z desno roko, saj si s tem prisiljen pogledati tudi v zunanje ogledalo! Lahko, da ti bo kdaj prav prišlo!!!
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So avg 20, 2011 7:39 pm

off the record:
A f_kat si tud pozabil? Ne zajebavam, sam tolk, da ga ne boš kam v napačno luknjo tišal (mavrično npr.)...

On: pejdi nardit en preventivni zdravstveni pregled, zaradi drugih, ne sebe. Ker če te za volanom božjast rukne... Pa kolkr jest vem, ko te enkrat stisne, nikol ne veš, kdaj spet pride. Tak pa nisi za na cesto.

Glede tega o leru, pa raj sploh ne bom komentiral...
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So avg 20, 2011 7:44 pm

Človek se ne sme oz ne priporočam, da se sam privadi, ker bo delal gužbo narod pa veste kakšen je trobi, prehiteva in kaj kmalu bo kakšna nesreča.

Avtošola ali javni prevoz, nekaj od tega bi sigurno naredil jaz
Lp

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees So avg 20, 2011 7:52 pm

jaz mislim da bi moral imeti nekoga zraven v avtu, pa začet na enem velikem parkirišču... za začetek... sej bo šlo
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?

Uporabniški avatar
Klobasa
Novinec

Napisal/-a Klobasa So avg 20, 2011 8:00 pm

Atrox je napisal/-a:Pa ti dovolijo voziti z epilepsijo? Kaj če dobiš napad med vožnjo?

Če so mu vrnili izpit, je očitno sposoben za vožnjo. Sicer mu ga verjetno nebi.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So avg 20, 2011 8:00 pm

pocasi pa bo :D
samo povej kdaj in kje bos na cesti, lih tko da vemo :mrgreen:
turbo inside

Uporabniški avatar
Surts
Nov uporabnik

Napisal/-a Surts So avg 20, 2011 8:05 pm

Jst bi ti za skos vozniško dovoljenje vzeu in v primeru da te bi te še kdaj dubu na voznikovem sedežu še zapru.
Pod nobenim pogojem zdrav človek ne pozabi stvari katere ti sprašuješ, če nisi zdrav pa tudi nisi za na cesto. Sicer me briga zate, ampak tvoje nepoznavanje ogroža mene in vse ostale udeležence v prometu, v vsej svoji genijalnosti, nisi moral uprašati nobenega prijatelja/znanca in si to šel spraševati na javni forum, zato se sedaj ne čudi da si dobil tak odgovor.

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 So avg 20, 2011 8:59 pm

Jaz mu predlagam da kupi tablo L kokr jo moramo uporabljati vozniki s spremljevalcem...

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris So avg 20, 2011 9:03 pm

pubec dejansko podjebava, če si bilokdaj vozo avto se vsedi pa probaj, sej to ne pozabiš kr tak. če pa je res kar si napisal, pa se prodaj rabljenega SEATA, pa se vozi z busom al pa kolesomž

lp

Viewer
Nov uporabnik

Napisal/-a Viewer So avg 20, 2011 11:09 pm

Atrox je napisal/-a:Pa ti dovolijo voziti z epilepsijo? Kaj če dobiš napad med vožnjo?

Redno jemanje zdravila, redne kontrole, zaradi zadnjih dveh čistih izvidov dobil dovoljenje.
Se pa ne izpostavljam morebitnim povzročitvenim dejavnikom.

Glede na nekatere komentarje, ki so me pričakali, pa samo to - ne veste, kako sem vozil pred prenehanjem veljavnosti vozniškega dovoljenja, ne poznate moje kulture vožnje. Tako da bi se spodobilo, da se zadržite z neprimernimi opazkami.
Prepričan sem tudi, da bom ob dobrem inštruktorju hitro nazaj pridobil izgubljeno rutino.

(Javni prevoz ni vedno možna izbira. Vsaj ne, če ne želiš biti strogo vezan na minute.)

Hvalaa za komentarje (takšne in drugačne), potrebno sem izvedel, včeraj imel tudi nekaj prakse, tema se lahko zaklene.
Pa tisti, ki kritizirate, se naslednjič, ko boste za volanom, zamislite zaradi alkohola v krvi, čika v ustih, telefona pri ušesu...ja, nedvomno ste zgled varnosti v prometu.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne avg 21, 2011 12:04 am

Na željo avtorja zaklenjeno.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov