Pozdravljeni.
Zanimam me, če mi lahko kdo pošlje nove pole za republiške teste.. Sama sem jih enkrat že uspešno odpisala, sicer nam je sama avtošola dala stare pole in rešitve za vajo, nisem pa se na pamet piflala odgovorov. Se me pa drži smola na izpitih, ker nikakor ne uspem zvoziti uspešno na izpitu, kar tudi inštruktorju ni jasno saj mi stalno ponavlja, da znanje, tehniko in vse imam, da sem kao ena redkih, ki lepo vozi ampak ga na izpitih totalno zaserjem.. Je kar je zgleda in zdaj moram še enkrat pisati republiške teste in prvič sem padla.. Neznanja nimam, prvi dve strani torej znake, križišča sem imela popolnoma prav, zmedla pa so me naslednja dvoumna vprašanja. Nekatera so prav čudna, npr tista, kako se obnašati na cesti v določenih situacijah in nekaterih vprašanj sploh niso omenili na tečaju cpp-ja, ko sem hodila. Sem pa slišala od drugih, ko so pisali zraven mene, da so dobili na tečaju nove testne pole za vajo, večina ljudi, ki je pisalo je imelo nove pole, kar me niti ni zanimalo na začetku, ker sem bila prepričana, da bom opravila. Oni so uspešno odpisali in odhiteli iz učilnice, da jih niti nisem mogla prositi za pole. Tako, da nevem, kje jih naj dobim. Rada bi že opravila ta izpit, imam znanje a zgleda, da ga rabim še več, tako da se bom definitivno še učila. Ampak, če ima kdo pole in bi bil tako prijazen, da mi jih pošlje bom izredno hvaležna. Hvala.