Desmodromika je napisal/-a:Ruska j***a...vazman je napisal/-a:Mislim, da je treba pri diskusiji kaj je najboljše in kaj ni upoštevat, če avto kupuješ zase kakšnega rabiš, kakšni bodo stroški vzdrževanja, registracije....
Zame je najboljša LADA
Cena/velikost/vrednost in cena vzdrževanja so pri tem avtu sigurno v najboljšem razmerju.
Drugače, če bi mal keš bi blo pa kaj iz švedskih logov najboljše:
VOLVO
karavani so zelo sexi, npr V70
Drugač mam pa željo,da bi mel Volgo,menda pride na EU posledično tut naš trg,k bomo tam prihodnje leto.
Zelo si želim pa in bo moja takoj ko bo prva možnost, najrej je treba faks dat cez... LADA NIVA Tako za zabavo in prosti cas , pa v kak 4X4 klub pa gas po Kočevskih gozdovih, ....
kakšni nemci me ravno ne pritegnejo, saj pravim če bi mel keš-VOLVO mogoce se SAAB
alfa_25 je napisal/-a:itak da alfa romeo.zgodovina, dizajn, tehnika...predvsem pa "duša"
![]()
![]()
not perfect, but who is ?![]()
drgač pa mi je še všeč bmw (edini drivers car med nemci, no pustimo porše na miru)
nikoli: japonce. nobenga. niti pod razno. pa če so še 100 let prvi na statiskiki ADAC. brez zgodovine, brezvezni dizajn, ki se obrača po trenutni modi, če zamenjšaš toyotin znak s hondimim, ni velike panike, malokdo bi opazil, aroganca... SAMO MOJE MNENJE!!! ni treba doživet napada histerije:P
alfa_25 je napisal/-a:itak da alfa romeo.zgodovina, dizajn, tehnika...predvsem pa "duša"
![]()
![]()
not perfect, but who is ?![]()
drgač pa mi je še všeč bmw (edini drivers car med nemci, no pustimo porše na miru)
nikoli: japonce. nobenga. niti pod razno. pa če so še 100 let prvi na statiskiki ADAC. brez zgodovine, brezvezni dizajn, ki se obrača po trenutni modi, če zamenjšaš toyotin znak s hondimim, ni velike panike, malokdo bi opazil, aroganca... SAMO MOJE MNENJE!!! ni treba doživet napada histerije:P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov