G-4S je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:Danes sem spet sprobavala do kam lahko grem....ma me preseneca moj pugec.... lucka ze skor pregori, cagar je ze kar zaleplen na totalno nulo, midva se pa se kar peljeva. Pugi ima prav: moras vedet do kam lahko gres!
In potem avto nenadoma začne cukat na sredi obvoznice, prižgejo se rdeče lučke, obratomer pade in ti si........................... V RITI!!!!!!!!!:P
Govorim iz lastnih izkušenj. :P
HUGO_BOSS je napisal/-a:ah... mislm... full problem it na pumpo ko se rezerva prižge![]()
si pa znate komplicirat life
Tamara je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:ah... mislm... full problem it na pumpo ko se rezerva prižge![]()
si pa znate komplicirat life
Obstaja vec motecih dejavnikov:
-si nekje bogu za leđama, kjer ni pumpe 50 milj![]()
![]()
-nimas denarja![]()
-koncno najdes pumpo, pa je zaprta (oh ti sment)![]()
- enostavno pozabis (oz. ne vidis lucke), ker si cist v drugem svetu...![]()
-...
Hugo, a zdej smo pa vsi teleta, ce ne gremo takoj na pumpo, ko lucka sveti?!?!?
HUGO_BOSS je napisal/-a:jonyr
ja hvala, mal si prepozn![]()
Hm... ok ok
tamara, dej ti men povej kje v sloveniji je razdalja med dvema pumpama 50 milj !?
lepo te prosm...
Ja če nimaš dnarja se pač ne vozš![]()
huh... mal si preračuni pa boš vidu da je
v končni fazi isti k... sam na začetku morš pač
žrtvovat tistga jurja več ko tankaš... štekaš ?!
X-Hair je napisal/-a:Zacetni kapital je res problem. Ampak pocasi zacnemo pa bomo vidli kam bomo prisli. Volja velja![]()
Sedaj ne vem a imajo VW tank 55l in od tega 8l rezerve. Enkrat sem tankal vec kot 55l. Sicer se nisem igral z usodo, ampak ce prides do krizne situacije je cool ce ves koliko se lahko se priblizno peljes ko se stevec tudi premakne ne vec
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost