Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Mean Machine
Novinec

Napisal/-a Mean Machine Ne dec 21, 2003 5:53 pm

seat je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:K bi vi vidl moj avto znotraj. Če se kdo v beli obleki vsede vanj bo šel ven črn - na armaturki je 2mm prahu, pa po podnu je full smeti - avto je za vozit ne za pucat.

LP
Nebivedu

pismo ej jst smpa ful elergicen na prah nemorem ga videt da se nabira po armaturki in vsaka smet al drobtina na tleh me pizdi tako da vsako soboto neglede na vreme avto znotraj temeljito ocistim in posesam nevem nekak boljs obcutek mam ce je avto cist.Zunajga pa operem ko je lepo in tut skor vsako soboto ce je soncno.Nevem mogoce sm nor ampak tko je.

Se cist strinjam :wink:

Sm pa po TV vidu da lahko črne branike tud s kokakolo spucaš- učinek je podoben kot pri WD-ju :-P :shock:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 6:55 pm

aja da se da s cocacolo tut nism vedu vem da coca cola odstrani madeze od music in drevesno smolo samza plastiko pa nism vedu.Bom enkrat poskusu.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj Ne dec 21, 2003 7:18 pm

HA! Js sem pa križanc med Seat-om pa Nebivedu-tom (hmm, kak se to sklanja???).

Sem alergičn na svinjarijo, ful mam rad, da se avto sveti, ampak ga večinoma vozim, ne čistim, tak da je v bistvu kr svinjak...

Kadar pa čistim, plastiko noter pobrišem s krpo, pol pa z gobico na katero našpricam on sprej za armaturko... na pragovih ščetka... šipe pa z mokro cunjo, pol pa z bombažno suho cunjo, ful spolirat!!! Pa se pol obdrži čisto, če ravno ne pacaš s prsti po šipi...

lp

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne dec 21, 2003 7:39 pm

Ko smo ze pri coca coli ane, sem ze tudi slisal da ce mas sipo mastno pa ti brisalci ne brisejo da s colo spucas, probal se nism!
LP

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne dec 21, 2003 7:47 pm

:D za šipe najbolj seka katerokoli čistilo za steklo
in navaden dnevnik (časopis). to je ZAKON !! :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne dec 21, 2003 8:40 pm

seat je napisal/-a:pismo ej jst smpa ful elergicen na prah nemorem ga videt da se nabira po armaturki in vsaka smet al drobtina na tleh me pizdi tako da vsako soboto neglede na vreme avto znotraj temeljito ocistim in posesam nevem nekak boljs obcutek mam ce je avto cist.Zunajga pa operem ko je lepo in tut skor vsako soboto ce je soncno.Nevem mogoce sm nor ampak tko je.

Jzst sm tut ful alergičen na nabiranje prahu sam ga ne uspem vedno pobrisat :oops: .
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Ne dec 21, 2003 8:43 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a::D za šipe najbolj seka katerokoli čistilo za steklo

Ayax Crystal clean (ta prozorn - ta plav pušča madeže)za šipe, za armaturo pa sesalc pa maxi brill...zunanja plastika pa maxifash...šampon za avto pa od Amwaya...

Jst tut ne prenesem če je avto nasvinjan...moji matki se sicer sladko j*****, jst pa robantim...po tleh je namreč črn tapison in se usak kamnček vid...armatura je zlata in se tut usak prah vid...d n govorim o displayih :o...pa še zici so bež barve, in k se moja mat z rdečo čupo okol prevaža, si lohk prestavlate kakšn je zic k se jst notr usedem...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 9:44 pm

tj je napisal/-a:HA! Js sem pa križanc med Seat-om pa Nebivedu-tom (hmm, kak se to sklanja???).
lp

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 9:47 pm

Shatzy je napisal/-a:

Ayax Crystal clean (ta prozorn - ta plav pušča madeže)za šipe, za armaturo pa sesalc pa maxi brill...zunanja plastika pa maxifash...šampon za avto pa od Amwaya...

Jst tut ne prenesem če je avto nasvinjan...moji matki se sicer sladko j*****, jst pa robantim...po tleh je namreč črn tapison in se usak kamnček vid...armatura je zlata in se tut usak prah vid...d n govorim o displayih :o...pa še zici so bež barve, in k se moja mat z rdečo čupo okol prevaža, si lohk prestavlate kakšn je zic k se jst notr usedem...

Lejga a si pomislu da bi si prvosu svoj avto al pa matki predlagi da si kupi drugega glede rdece cupe pa tko mrezca od pomaranc dela cudeze :oops:

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne dec 21, 2003 9:49 pm

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne dec 21, 2003 11:11 pm

Kaj ko bi nekatere ideje tukaj patentrirali? >> :rofl

Najbolj smesna pa je bla sezmer od hugota .. cajtng papir! Luba dusa a ni skoda sipe? :P Jaz sem tko ze pridelal praske :)

Se enkrat jaz jokam od smeha ... cocacola za pucat, rdeci lasje na bez zicu (moja ma rahlo blont .. pa se dobr vid na crni podlagi .. res ne mors zgresit ko pogledas zic, sredinsko konzolo, tepihe)
:P hahaha jaz wem ko smo sli v avstijo pa pol na poti nazaj v maca .. in seveda cocale so stale na armaturki .. pa jaz takrat tko vidim nekaj svetlecega .. mokrega .. pa vsi recemo .. ah kondenz .. cez dva dni je bla moja armaturka like fucking LEPILNI PAPIR ZA MUHE!

:rofl
Polepsal ste mi vecer .. dna je bil itaq totalno cudn :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 11:14 pm

Ma ja pol pa najvsak v podpis da svojo izjavo pa nato prilepi se (R) ali (TM) a bi bil hec kolk izjav bi eni imeli v podpisu tistih 250 znakov bi mogl narest v 2500 al pa se vec.Ja ni ke eni majo fejst mocne izjave ane.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Po dec 22, 2003 12:10 am

Am, cajtng paper je dejansko uporabn....hm..praske? Si pobrou vn sponke recimo? Jst sm že marsikje slišu d folk uporabla cajtng paper za šipe pucat...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po dec 22, 2003 12:12 am

Ce sm natancnej skret papir .. ampak oke .. pustmo :P vazn da sem mel lep vecer, hwala vem :) BTW .. jebena zima .. sploh se mi ne da vec vn premaknt ker je prevec mraz :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po dec 22, 2003 7:29 am

Shatzy je napisal/-a:Am, cajtng paper je dejansko uporabn....hm..praske? Si pobrou vn sponke recimo?

:rofl :rofl :rofl :rofl :con :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po dec 22, 2003 7:45 am

Armaturko spucam z vlazno krpo...pol pa posprejam z MAXIBRILL-om...fuuuul lepo disi avto po njem se nekaj dni in armatura se sveti fuuuul....tudi nekaj dni... :D

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po dec 22, 2003 7:47 am

Tako je, cajtng papir fuuul lepo dene sipcam!!! Lahko jih zdrgnes da ful sijejo, pa se nobenih packarij ni!!! :-P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po dec 22, 2003 9:44 am

[quote="Shatzy"]....hm..praske? Si pobrou vn sponke recimo? quote]

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Po dec 22, 2003 9:48 am

Nu-NRG je napisal/-a:Kaj ko bi nekatere ideje tukaj patentrirali? >> :rofl

Najbolj smesna pa je bla sezmer od hugota .. cajtng papir! Luba dusa a ni skoda sipe? :P Jaz sem tko ze pridelal praske :)

Se enkrat jaz jokam od smeha ... cocacola za pucat, rdeci lasje na bez zicu (moja ma rahlo blont .. pa se dobr vid na crni podlagi .. res ne mors zgresit ko pogledas zic, sredinsko konzolo, tepihe)
:P hahaha jaz wem ko smo sli v avstijo pa pol na poti nazaj v maca .. in seveda cocale so stale na armaturki .. pa jaz takrat tko vidim nekaj svetlecega .. mokrega .. pa vsi recemo .. ah kondenz .. cez dva dni je bla moja armaturka like f***ing LEPILNI PAPIR ZA MUHE!

:rofl
Polepsal ste mi vecer .. dna je bil itaq totalno cudn :P

DEJ ZADRŽUJ SE KOMENTARJEV, ČE NIMAŠ POJMA !!!
TE BO ŠE KDO SLIŠU KAKŠNE PRBIJAŠ NA FORUMU :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po dec 22, 2003 1:50 pm

@Hugo_Boss
Kako veš, da nimam pojma?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost