sicer pa tudi sam predlagam karton in pa vsekakor mestni avtobus. verjamem da v ljubljani vozijo na vsakih 10 minut in ne na 1 uro kot v mariboru na pobrežje
palck_92 je napisal/-a:Pozdravljeni
Ker sem prišel študirat v Ljubljano sedaj nimam več možnosti prakirati svojega avtomobila v garažo in že se je pojavil prvi problem z zamrzovanjem vetrobranskega stekla (posledično sledijo kletvice ko zjutraj tajaš led in zamujaš na faks) pa me zanima če ima kdo uporabne nasvete kako preprečiti zamrzovanje vetrobranskega stekla.

Raiden je napisal/-a:Oseba A: karton
Oseba B: za katero vozilo?
palck_92 je napisal/-a:Raiden je napisal/-a:Oseba A: karton
Oseba B: za katero vozilo?
karton je priročen vendar kam naj ga dam ko se bom odpeljal (ne parkiram pa vedno na istem mestu)
a4 je napisal/-a:zelo praktično bi bilo če se šaljivi, neresni posti pobarvajo s kako drugo barvo, da pol nekateri ki dejansko želijo odgovor preskočijo šaljivce![]()
sicer pa tudi sam predlagam karton in pa vsekakor mestni avtobus. verjamem da v ljubljani vozijo na vsakih 10 minut in ne na 1 uro kot v mariboru na pobrežje
palck_92 je napisal/-a:Pozdravljeni
Ker sem prišel študirat v Ljubljano sedaj nimam več možnosti prakirati svojega avtomobila v garažo in že se je pojavil prvi problem z zamrzovanjem vetrobranskega stekla (posledično sledijo kletvice ko zjutraj tajaš led in zamujaš na faks) pa me zanima če ima kdo uporabne nasvete kako preprečiti zamrzovanje vetrobranskega stekla.
peroRS je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:4 leta sem lazil v šolo... z vlakom, vozil se 45 minut, presedal, potem do šole 15 minut peš... bil moker, premražen, zamenjal sem ×× dežnikov, ker ti ga obrne in zlomi... ta rit (oprostite izrazu) pa s svojim avtom, verjetno se pripelje do vhodnih vrat na faks in sprašuje kako preprečit zmržnjeno steklo.
Jaz enako, le da sem šel z avtobusom. Zabil sem po nekaj ur na dan zaradi tega, čakal na prepihu na avtobusni postaji, preklel vsakega kretena z avtom, ki me je zalil, ko sem šel peš zraven luž, da ne omenjam koliko denarja je šlo za mesečne vozovnice. Na račun tega denarja bi v v 4-ih letih lahko kupil že manjši avto.![]()
![]()
Enim je pa težko 10 min drgnit šipo oz. dat zvečer kos kartona čez![]()
nebivedu je napisal/-a: Pokrivanje šip pa tudi ne pomaga.
Stefi je napisal/-a:Karton ni v redu - če se zmoči, ti primrzne na šipo, pa imaš še dodatno sranje.
Enostavna in zastonj rešitev: najdeš dovolj veliko "šumečo" vrečo ali kos takšnega tankega pvc materiala (zaščitna embalaža pri večjih aparatih ali pohištvu) in jo odrežeš na ustrezno velikost, tako da pokrije celo sprednje steklo in je še dovolj dolga, da jo lahko napneš in pripreš z vrati, da se tesno prilega steklu, spodaj pa fiksiraš z brisalci. Po uporabi jo streseš in enostavno zložiš na minimalno velikost. Pametno je imeti več takšnih kosov.
Lp, Stefi
Klobasa je napisal/-a:Stefi je napisal/-a:Karton ni v redu - če se zmoči, ti primrzne na šipo, pa imaš še dodatno sranje.
Enostavna in zastonj rešitev: najdeš dovolj veliko "šumečo" vrečo ali kos takšnega tankega pvc materiala (zaščitna embalaža pri večjih aparatih ali pohištvu) in jo odrežeš na ustrezno velikost, tako da pokrije celo sprednje steklo in je še dovolj dolga, da jo lahko napneš in pripreš z vrati, da se tesno prilega steklu, spodaj pa fiksiraš z brisalci. Po uporabi jo streseš in enostavno zložiš na minimalno velikost. Pametno je imeti več takšnih kosov.
Lp, Stefi
![]()
![]()
V lokalni trgovini kupiš tole http://www.mimovrste.com/artikel/342008 ... ovanju-alu za 5€ in ne kompliciraš.
Zapahneš z vrati in gor položiš brisalce, ali jih pa dvigneš. Po uporabi zrolaš in vržeš v prtljažnik. Zdrži neomejeno sezon s tem da se ne drkaš z rezanjem vreč.
Aja, pa lahko uporabljaš poleti za zaščito proti soncu...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov