Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne dec 21, 2003 4:22 pm

maky je napisal/-a:... ga bom spucal takoj ko bodo policaji spucali za svojimi konji!! f***erji! sred čopove 15 kil dreka od njih!ne krvim konjev ampak policaje!! za konja je hudo mučenje hoditi nasploh po asvaltu ne pa še med folkom!!
ampak dobro... ni to bistvo teme...

Sam pa res, bicikle naj si nabavijo!!!!!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne dec 21, 2003 4:42 pm

alexpag je napisal/-a:
maky je napisal/-a:... ga bom spucal takoj ko bodo policaji spucali za svojimi konji!! f***erji! sred čopove 15 kil dreka od njih!ne krvim konjev ampak policaje!! za konja je hudo mučenje hoditi nasploh po asvaltu ne pa še med folkom!!
ampak dobro... ni to bistvo teme...

Sam pa res, bicikle naj si nabavijo!!!!!

sej jih majo :P :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Ne dec 21, 2003 4:50 pm

Pol pa rolerje.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Re: Posipavanje cest - zakon?

Napisal/-a Omelo Ne dec 21, 2003 7:23 pm

Desmodromika je napisal/-a:Ja, saj jih boš tožu...Omelo malo se zresni, saj si že možakar star 20+ let.

Umm, sej drgač te mam na ignoru, ampk useeno.

Tut ta možnost ni izključena, sm pomoje da bi bli bolj pamenti da bi mi dal denar.
Kakšne pol leta sm mel skorej ist problem. Na vrhu Ragovske ul. v Nm je bla na desni strani taka velka lukna, kateri si se mogu fajn umaknt. Nobenga znaka da je kej narobe na cestišču, lukno si zagledou 2 metra pred sabo (ko se klanc prevesi v dolino). In to več kot en mescec! Sicr sm se ji zmerej umaknu, potem sm pa en dan na njo čist pozabu... in kaj je ratalo? Uničen ležaj, podrajsan sprednji spodnji del, pa še v vratih se mi nekej čudno trese. Šu sm do njih, jim povedou zgodbo in so se mi smejal. 2 ure kasneje sm pršu nazaj z odvetnikom (na srečo mam dobrga, še iz ene prometne nesreče) in smo se kratko in jedernato zmenil, da mi plačajo popravilo če jih ne tožm (čeprou bi jih lahko, sm bi trajalooo).

Tako da, možakar 20+ al pa -, ja bi jih tožu, če drgač ne bo šlo. Kr mislm da se ubada s tem stranjem vse preveč folka! In bi se lahko mal civiliziral. After all, gremo v "EU", kjer bo sm še slabš.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne dec 21, 2003 7:27 pm

Pa še ena stvar te. Tist stroj za posipavat raznaša pesek 100m okol. IN KAKO NAJ SE MU JST UMAKNEM NE DA BI ME ZASIPOU??!! ČA JE RAZTRAŠALEC 1,5 METRA VISOKO POSTAVLJEN, MEČE PA 6M OKOL??!!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne dec 21, 2003 7:40 pm

alexpag je napisal/-a:Pol pa rolerje.

tud te majo :D :D :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne dec 21, 2003 7:40 pm

jaz ko vidim posipalce grem rajši vse naokoli... rajši naredim 10km več pa pridem pol ure kasneje na cilj kot da se za kamnolomom furam...

ali pa spustim kakega tečnega voznika za mano naprej na naj bo on topovska hrana :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne dec 21, 2003 7:51 pm

al se pa ustavm na kakem čiku al pa dveh, pol pa u easy naprej... :D :P
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Ne dec 21, 2003 9:54 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:

Ja p.... kaj pa pol sploh še nimajo?

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne dec 21, 2003 9:58 pm

alexpag je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:

Ja p.... kaj pa pol sploh še nimajo?

pameti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne dec 21, 2003 10:00 pm

ja nekak tako Slika
Slika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Ne dec 21, 2003 10:06 pm

Omelo je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:Ja, saj jih boš tožu...Omelo malo se zresni, saj si že možakar star 20+ let.

Umm, sej drgač te mam na ignoru, ampk useeno.

Tut ta možnost ni izključena, sm pomoje da bi bli bolj pamenti da bi mi dal denar.
Kakšne pol leta sm mel skorej ist problem. Na vrhu Ragovske ul. v Nm je bla na desni strani taka velka lukna, kateri si se mogu fajn umaknt. Nobenga znaka da je kej narobe na cestišču, lukno si zagledou 2 metra pred sabo (ko se klanc prevesi v dolino). In to več kot en mescec! Sicr sm se ji zmerej umaknu, potem sm pa en dan na njo čist pozabu... in kaj je ratalo? Uničen ležaj, podrajsan sprednji spodnji del, pa še v vratih se mi nekej čudno trese. Šu sm do njih, jim povedou zgodbo in so se mi smejal. 2 ure kasneje sm pršu nazaj z odvetnikom (na srečo mam dobrga, še iz ene prometne nesreče) in smo se kratko in jedernato zmenil, da mi plačajo popravilo če jih ne tožm (čeprou bi jih lahko, sm bi trajalooo).

Tako da, možakar 20+ al pa -, ja bi jih tožu, če drgač ne bo šlo. Kr mislm da se ubada s tem stranjem vse preveč folka! In bi se lahko mal civiliziral. After all, gremo v "EU", kjer bo sm še slabš.
A če se ti ptč na pleh poserje, ga tud tožš? :roll:

Nisem nikjer najdel ignore :wink:

Aja-najbolj sem se nasmejal, ko si mi zagrozil, da me boš tožil zaradi posta :lol:
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne dec 21, 2003 10:16 pm

Slika
Desmodromika je napisal/-a:Aja-najbolj sem se nasmejal, ko si mi zagrozil, da me boš tožil zaradi posta :lol:

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne dec 21, 2003 11:00 pm

Smehehehe :rofl
Go omelo :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po dec 22, 2003 12:28 am

Hmm, a mi lahko poveš kdaj sm ti to reku? Mislm, ne spomnm se.... Drgač pa, vrjetno ne veš za kakšne stvari se lahko toži. Jst bi te dejansko lahko tožu za take malenkosti, kot je jebanje v glavo. Sej ne da bi se v tako spuščou kr se mi prvo kot prvo ne da niti po sodišču hodt niti odvetnikom težit, ampk bi te pa komot ja. Pa pomoje da bi celo kej dnarja dubu :)

No saj tako sm prašou enkrat kolega, ke hod na pravno... pa je reku da se vse da. Sicr ni tako kritično kot amerika, ali ipak.

Kr se pa tiče ignora pa tebe... Sej ne rab bit nikjer funkcija, pač najprej pogledaš kdo kej napiše, pa preprosto preskočiš post... Raj ku pa da gledam kake pišeš. Kkšn tedn nazaj si končno en pametn post napisou, pa sm si že mislu, lej lej, poba je končno mal k pameti pršu, in pol spet začneš neki jebat v glavo. Mislm pa kaj si ti res sm za to tle? Ti mi greš napisat da se ne bova medva več pogovarjala... Torej en nasvet, ko vidš moj post ga preprosto spus in ga PROSIM ne komentiraj, kr greš s svojimi kometarji kr se tiče zdravga razuma preko meje. Ne vem al si res tak zatežen tip, al sm tle na forumu najedaš, ampk... ne ber mojih postov, pa bo use kul, jst ne bom tvojih komentirou ti pa ne mojih. Ok? Upam da se usaj tle razumeva... Čeprou spet prčakujem teženje in utrujanje, pametovanje in še kej s tvoje strani na ta post.

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Po dec 22, 2003 1:03 am

Malo si v zadregi...saj vem...se ne spomniš...na siolu je bilo ja... rekel si da bi me rad okoli kepe, odpisal sem ti enako...potem si pa napisal, da me boš tožil, ker je to grožnja.

S svojim raznim hvalisanjem o ne vem kakšnih avtih in vsa tvoja žlahta ma ful dnarja...zato se jaz sprašujem? A si mentalno bolan, ali pa živiš v iluzijah in fantazijah...definitivno sta oba odgovora pravilna.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po dec 22, 2003 1:11 am

Ej čist tko izven - če ni odveč: Desmodromika, ker avto maš sploh ti?
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Po dec 22, 2003 4:01 am

Torej... dej ne govor po ovinkih ampk povej tako kot je res.
Jst še !!NIKOLI!! nism začel prvi s prepiri, NIKOL nism začel nobenga zajebavat. Ti si začel težit in na SiOLu in tukej. Nism ti NIKOL napisou da bi te okol "kepe", usaj ne da bi se jst bil zravn takrt. Sm se pa branu ja, doskrat, jasno na tvoje poste. Enkrat mi je tut dojadilo. To da si ti EDINI tle, s katerim se kregam je tut res (nism pa edini ke mi ne paše da si tle, si že s parimi pršu s prepir - s tem jasno, da si vedno ti začel). To pa da sm ti napisou da te bom tožu, tega se pa ne spomnem... Sm vrjetno napisou da bi te lahko zaradi groženj tožu, kr če bi ti reku da te bom tožu, bi bla medva zdej že na sodišču, oz. bi mel vrjetno mal bolj pozitivno stanje na računu... Najdt te prek IPjev sploh ni problem, tko da bi hmal pr teb trkou poštar s pozivom. Sicr pa, kot sm reku, se take glupe tožbe dogajajo, tut v Sloveniji... sploh ne moraš vrjet za kakšne malenkosti, tko da bi bla tudi ta možna. Torej, nism napisou: TOŽU TE BOM!

Mogoče me še zdej ne razumš... Lej to, da mam jst strica ke ma preveč dnarja, pa jamra kako je revček, to jst ne moram pomagat. Tut to da sm vozu velik avtov, več boljših kot slabših. Pač mi je to v veselje in se takoj vrinem nekam, kjer se bom lahko kkšn dobr avto vozu... To kr ti vrjameš in kaj ne je tvoj problem... To kr smo mel na SiOLu sm upou da je mim, in da mi boš vsaj glede tega nehou težit, ampk očitno ne. To če mi ti ne vrjameš da ma stric mizarstvo, da je Zreče opremlou, Roglo, pa še mrskej... to je use čist tvoj problem. Sm ti ponudu da prid pa se prepričej (nisi hotu, si raj trdu da ni res), ti dam lahko še naslou, če želiš. Je pa mizarstvo Gazvoda, Novo mesto (kar sm ti že napisou). Če ma Pucha G500, to ni moj problem, če je mel prej S500, pa ga skor zastonj prodal tut ne... Tko da sploh ne vem kaj mi ti to mečeš v tvojo "obrambo", al kaj jst vem kaj. Pač je debata takrt potegnila na to, pa sm to napisou. To da ma vsa moja žlahta velik dnarja tut ne vem... do zdej še nikol nism tega napisou, niti mislu. Sm pa napisou da mam strica ke je loaded. Živim v iluzijah ja - da bi mel ta forum funkcijo ignore, pa da ti ne bi znal slovensko govort... Mogoče tut to da bi ostal na siolu pa da ne bi najdu avtomobilizem.com... Žal, nč od tega ni ratalo... Ja porušene iluzije.

Kr se pa tiče mojih mentalnih bolezni, in to da mi to govoriš. TEH IN USEH DRUGAČNIH PIZDARIJ MITI NE BOŠ GOVORU. KR TO JE PA ŽE KREPKO ČEZ ČRTO, KATERO SM POSEBEJ ZATE POSTAVU!!!!! TAKO DA ME NEHEJ JEBAT V GLAVO S TAKIM SRANJEM, KR TE MAM DEJANSKO DOST!! Kr to je pa name osebno letelo in ti me ŽALU ne boš! Če mi Že kdorkol tega ne bo govoru, si to ti! In vrjem, če boš še naprej s takim sranjem okol trosu, ti bo žal.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po dec 22, 2003 9:14 am

omelo jaz sem z tabo!! :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Po dec 22, 2003 9:20 am

Jaz tudi!!

@omelo
A si opazu da na temu svetu obstajajo ljudje, ki browsajo forume samo zato, da jebejo folk v glavo. Pomojem kksn brain dead (retarded) folk.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost