Desmodromika je napisal/-a:Ja, saj jih boš tožu...Omelo malo se zresni, saj si že možakar star 20+ let.
Umm, sej drgač te mam na ignoru, ampk useeno.
Tut ta možnost ni izključena, sm pomoje da bi bli bolj pamenti da bi mi dal denar.
Kakšne pol leta sm mel skorej ist problem. Na vrhu Ragovske ul. v Nm je bla na desni strani taka velka lukna, kateri si se mogu fajn umaknt. Nobenga znaka da je kej narobe na cestišču, lukno si zagledou 2 metra pred sabo (ko se klanc prevesi v dolino). In to več kot en mescec! Sicr sm se ji zmerej umaknu, potem sm pa en dan na njo čist pozabu... in kaj je ratalo? Uničen ležaj, podrajsan sprednji spodnji del, pa še v vratih se mi nekej čudno trese. Šu sm do njih, jim povedou zgodbo in so se mi smejal. 2 ure kasneje sm pršu nazaj z odvetnikom (na srečo mam dobrga, še iz ene prometne nesreče) in smo se kratko in jedernato zmenil, da mi plačajo popravilo če jih ne tožm (čeprou bi jih lahko, sm bi trajalooo).
Tako da, možakar 20+ al pa -, ja bi jih tožu, če drgač ne bo šlo. Kr mislm da se ubada s tem stranjem vse preveč folka! In bi se lahko mal civiliziral. After all, gremo v "EU", kjer bo sm še slabš.