alfa_25 je napisal/-a:No, pa dajmo:
Mazdo se kupi zato:
1) - ker je zabaven avto za vozit
niti ne. poglej na autobild.de in njihov test. Med drugim ti močno odsvetujejo izklop ESPja; ni več tako zabavno. podvozje je solidno, nima pa tistega "nekaj"
2) - ker bolj potegne kot 1.6 16V P307
joj, od kdaj pa je peugeotov 1.6 merilo za to, da avto dober potegne?
3) - ker stane manj kot RS6
uh, dost avtomobilov stane manj kot RS6. recimo impreza.
4) - ker voziš ponavadi enega sopotnika, v redkih primerih 3... Kar se v mazdi da
impreza, alfa 156 GTA, ... koliko potnikov spraviš v to?
5) - ker je ženskam všeč če ne vrjamete prašte moji sestri
ah, ok.
6) - ker nas poraba bencina in olja SPLOH ne zanima
lepo to.
7) - ker se ne kvari tako kot evropski avtomobili
wankel motorji so znani po kvarljivosti, japonc gor al dol.- ker ima najhujšo notranjost
ah, no
9) ker je to moja želja, ljubezen...
ah, no
Vsekakor uživaj z rx8. Ne rečem, da je slab avto, sam neka ful huda mašina pa to niti ni.
X-Hair je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:7. Če bi mal spremljal rx8, ki je že precej časa zunej (v Ameriki in Japonski) bi vedel, da problemov ni.
A to so ze naredili po 100.000km. Moje misljenje je tako da dokler ne bo kar nekaj kilometrov za njimi je brezveze razpravljat o zadevah v katerih gre kaj narobe.
Pugi je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:7. Če bi mal spremljal rx8, ki je že precej časa zunej (v Ameriki in Japonski) bi vedel, da problemov ni.
A to so ze naredili po 100.000km. Moje misljenje je tako da dokler ne bo kar nekaj kilometrov za njimi je brezveze razpravljat o zadevah v katerih gre kaj narobe.
Ja ja,vem... Samo spremljam ameriške forume, kjer so ljudje tud že po 70000 milj naredili z njimi, pa bp....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov