Pero je napisal/-a:Mazda MX3:
nekaj si mi dal za mislit:
napisal si da bi morale biti meritve brezplačne. Bi bilo lepo, ampak aparatura za merjenje nekaj stane. Pa sem šel računat...
recimo da je 200 delovnih dni in da se zmeri 100 avtov na dan. (zaokroženo zaradi lažjega računanja). Se pravi 20.000 avtov na leto.
Pa če se vsakemu vzame samo 1000 SIT je to 20.000.000,00 SIT. Potem pa pomnožite z 2,3,4,5...ITD kolikor stanejo meritve.
OK, so še davki, delavci, stroški, prostor... ampak vse eno je nateg. Če je stroj za merjenje izpuhov investicija naj bi se izplačal v nekaj letih... koliko potem stane miljon evrov vsak?
Isti nateg je z nalepkami. Ali je sedaj kaj manj neregistriranih avtov na cesti? Ali je sedaj varnost kaj boljša?
ajajaj...res živimo v super državi, bogati bodo še bolj bogati, reveži pa še večji reveži...
Zok je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:ravno zadnic sva jaz in nebivedu debatirala o tem ob cigaretu.
...zraven katerega vama je drzava prav mastno zaracunala se davek...
DJ_Dare je napisal/-a:Mislim, da je čas za revolucijo! Ti eni in isti kradljivci so že predolgo na oblasti!
Homologacijo na LPP bi morali ukinit ker je brezveze, ce imas ti TUV ti nima noben organ vec kaj homologirat, ker TUV al pa CEE ne djajao zastonj raznim produktom....proizvajalec se mora prekleto potrudit...pol pa lahko nas janez na LPP-ju rece, da kar je naredil nemec al pa japonec in TUV dal certifikat, ni uredu...LOOOOL.......
To pa nebo drzalo. Ce si ti fer do njega bo tud on fer do tebe, ce pa bos ti prec mu zacel tezit bo tud on teb tezil .TadejD je napisal/-a:Ja pol pa športni filter najde pa ti tablice pobereMamu jim......
LP!!!
TadejD je napisal/-a:Sem slišal da mislijo tam okrog maja full poostrit...glede spojlerjev,pragov..vglavnem da full mislijo gušit glede tega če neboš mel a-testov...oz...če boš mel doma nareto!!!
LP!!!
mazda-mx3 je napisal/-a:Ce imam jaz sporten auspuh recimo s TUV certifikatom, a bos ti janez preverjal kako na TUV-ju opravljajo delo?
To bi blo isto kot ce bi se slovenska vojska spuscala v to kako americani vodijo zunanjo politiko! LOOOL gadna primerjava....sam ehhh
To je en sam nateg!
Vsi postajajo vse bolj pozresni!
Free Styler je napisal/-a:To pa nebo drzalo. Ce si ti fer do njega bo tud on fer do tebe, ce pa bos ti prec mu zacel tezit bo tud on teb tezil .TadejD je napisal/-a:Ja pol pa športni filter najde pa ti tablice pobereMamu jim......
LP!!!
+tega , kje pise ,da mors ti haubo odpret , da on vid sportn filtr, ... primer pr men :
mam 17-ke gor ( homolomo ) , komplet carzone spojlerje ( se ne homolomo ) , sportn filtr ( se dere ko hudic ) sportn lonc ( se dere ko hudic ) neonke ( skoz prizgane ), modre pozicije spredaj ( gorijo skoz ) ... pa vsakic k me ustavjo nimam nobenih problemov , normalno , ce bi pa jest zacel - ja pa kwa je spet , kwa mi spet morite in se arogantno obnasal bi me pa jebal , ... sej ne komplicerajo , tko ,da je velik pomembno kako se ti pogavarjas z policajem...aja tud na tehnicnih nimam nobenih tezav ...k sm sou litke homologirat je Lovec hotu vidt serijsko st. avta , pa je vidu filtr pa aluminij ob masini pa , prav kaj je pa to , pa sem mu lepo razlozu kaksna je situacija , pa se je samo smejal , postemplav papirje pa sem sou ...tko , da samo nacin komuniciranja ja pomemben...Lp.
TadejD je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:To pa nebo drzalo. Ce si ti fer do njega bo tud on fer do tebe, ce pa bos ti prec mu zacel tezit bo tud on teb tezil .TadejD je napisal/-a:Ja pol pa športni filter najde pa ti tablice pobereMamu jim......
LP!!!
+tega , kje pise ,da mors ti haubo odpret , da on vid sportn filtr, ... primer pr men :
mam 17-ke gor ( homolomo ) , komplet carzone spojlerje ( se ne homolomo ) , sportn filtr ( se dere ko hudic ) sportn lonc ( se dere ko hudic ) neonke ( skoz prizgane ), modre pozicije spredaj ( gorijo skoz ) ... pa vsakic k me ustavjo nimam nobenih problemov , normalno , ce bi pa jest zacel - ja pa kwa je spet , kwa mi spet morite in se arogantno obnasal bi me pa jebal , ... sej ne komplicerajo , tko ,da je velik pomembno kako se ti pogavarjas z policajem...aja tud na tehnicnih nimam nobenih tezav ...k sm sou litke homologirat je Lovec hotu vidt serijsko st. avta , pa je vidu filtr pa aluminij ob masini pa , prav kaj je pa to , pa sem mu lepo razlozu kaksna je situacija , pa se je samo smejal , postemplav papirje pa sem sou ...tko , da samo nacin komuniciranja ja pomemben...Lp.
Ja sej si lahko fer ti do njega pa ti včasih to tud nič ne pomaga!!!Če te hoče zjebat te bo tak ali pa tak....
LP!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov