Nellix je napisal/-a:Ja sem se tudi jaz zamislu.![]()
Sem zadnjic v megli skoro enga pesca ob cesti podrl. Starejsi mozakar je mel en temn plasc, pa nic kresnicke. V zadnjem trenutku sem ga vidu.
Shatzy je napisal/-a:Sam je žalostno d se folk strezne šele pol k vid te slike, al se jim že kej zgodi, al pa najhuj, k koga fentajo! K ponavad itak naj**ejo uni k niso nč krivi...Frend je pred kratkim stouku familiarni avto...biu je največji mojstr k se je šlo za driftanje (o tem d je meu dizla z sprednim pogonom, izpit dobrih 10 mescov, kdaj drugič), ovinki so bli usi pregledni in varni za tišat- zanga...pr 55 kmh je na ovinku stouku avto zarad poledice, in zdej je presran do amena...Zanč je reku: Ej, pa dej prid hitr...al pa ne, počas pel...škoda...
Nellix je napisal/-a:Sem zadnjic v megli skoro enga pesca ob cesti podrl. Starejsi mozakar je mel en temn plasc, pa nic kresnicke. V zadnjem trenutku sem ga vidu.
LaserJaMM je napisal/-a:Hja nesreče so in se bojo dogajale... zdaj sem se spomnil , leta nazaj na koncu Celovške ceste proti centru pri tivoliju pod želežniškim nadvozem , ko sem se s skuterjem peljal domov mimo človeka ki so ga pred mano povozili 3 avti.. nič kaj lep prizor.. do doma sem rinil skuter...( baje je omahnil na cesto dol z pločnika/kolesarske steze direkt pod avto, nato pa sta še dva čez zapeljala). Velikokrat vidim nesreče in se vedno zamislim, tudi če preveč gas pohodim, se uprašam KAJ PA ČE... Mislim da bi morali vozniki razmišljat pesimistično... tko bi blo velik bolj varno se vozit po cestah...
Slike nesreč mam pa tud jaz , ker mam digitalca non stop s seboj... bom kej prilepil gor če se bom spomnil..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov