[YuGo] je napisal/-a:od kdaj je dizel v avstriji dražji...če pa mi kdo to dokaže, pol pa ga proglasim za papeža
lp
[YuGo] je napisal/-a:ti boš zdaj tu sral...pridi malo na štajersko pogledat, pa potem pametuj...
prejšnji mesec sem diplomiral in pošiljal prošnje na razpise...niti en delodajalec ni tolko dober, da bi sploh karkoli nazaj poslal...to je res sramota
ne pametuj prosim
[YuGo] je napisal/-a:klemen je napisal/-a:[YuGo] je napisal/-a:za pridne delavce cirka 300 eurotov z dodatki...
Za povprečne je več kot dvakrat višja plača, za pridne pa ni omejitve
Nekateri si očitno ne priznajo lenobe.
ti boš zdaj tu sral...pridi malo na štajersko pogledat, pa potem pametuj...
prejšnji mesec sem diplomiral in pošiljal prošnje na razpise...niti en delodajalec ni tolko dober, da bi sploh karkoli nazaj poslal...to je res sramota
ne pametuj prosim
klemen je napisal/-a:[YuGo] je napisal/-a:ti boš zdaj tu sral...pridi malo na štajersko pogledat, pa potem pametuj...
ne pametuj prosim
In kaj si počel v času študija ? Povprečni študent se v tem času že zasidra v kakem podjetju.
Pa tudi izražanje ti ne gre od rok. Kaj je tu štajerska kriva ??
HUGO_BOSS je napisal/-a:danes brez vez in poznanstev ali ogromno denarja ne prideš nikamor !
[YuGo] je napisal/-a:če nimaš poznanstva se je bolj težko kje zasidrat...a izražanje te muči? ah, ti bogi revež, sej se mi smiliš...
mmiki je napisal/-a:Jaz tudi ne razumem tistih, ki znajo samo tarnati nad svojo usodo, naredijo pa ne nic pametnega. Sam pripravljam diplomo, pravkar sem koncal z nekim delom preko studenta, kjer sem delal celo leto. In to brez kakrsnihkoli zvez ali podkupnin ali cesarkoli drugega. Tako kot sam tudi vecina mojih sosolcev ze kje dela, nekateri ze celo za nedolocen cas. Je pa res, da smo v tej skupini le tisti, ki smo se ze prej trudili dobiti kaksno pametno delo. Zato svetujem vsem manj javkanja in več iskanja kaksnega pametnega dela. Pa ne pricakovat, da boste takoj direktor kaksnega podjetja, tako kot bi si nekateri zeleli. Zacne se vedno pri dnu. Od vas pa bo odvisno, do kam boste prilezli.
LP
Miki
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov