G-4S je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a: Iz kaska ne bi dobu, ce ne bi mel posebej zavarovanega
Iz kaska bi ravno tako dobil povrnjeno vrednost originalnega odbijača. Sem ravno včeraj govoril z zavarovalnico, kako je če npr. razbiješ lexus luči. Pač povrnejo vrednost originalne luči.
Matt je napisal/-a:Evo eno slikco. Sej vem da ni tok ampak rad sem imel ta avto in mi ni vseeno.![]()
BTW A je res kar Rjuhar pravi? Kaj pa če mi bojo, najbrz bojo ker so "stara j***a" ocenili totalko?
Matt je napisal/-a:
Rjuhar je napisal/-a:Če bojo ocenl kot totalko, potem ti bo pa kakšen lokalni štohar popravil vse skupaj, pa bo šlo verjetno za isto ceno skupaj. Če je totalka, ti izplačajo 55-60 % trenutne tržne vrednosti avta - vsaj po mojih informacijah.
Rjuhar je napisal/-a:Ja in kaj je Eurotax drugega kot odraz trzne vrednosti vozila. Totalka pomeni, ce bi strosek popravila znasal vec kot 60% trzne vrednosti vozila ali kot pravis Eurotax vrednosti vozila. In ker oni racunajo skodo oz. znesek popravila na uradnem pooblascenem servisu - recimo AT VIS, je zelo hitro totalka. Zato so pri taki mejni škodi ponavadi velike možnosti, da se avto popravi v okviru ocenjene totalke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov