Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Oxide
Nov uporabnik

Kraj: Videm ob Ščavnici

Re: AMERIKANCA čem met

Napisal/-a Oxide To jan 06, 2004 12:59 pm

andrej777 je napisal/-a:Že neki časa sem razmišlal da bi kupu enga američana oldtimerja. Zdej sem dobu nekaj dnarja in bi si nekaj kupu. Gruntal sem na kakšenga mustanga la pa neki v tem stilu. Fora je ta zdej dobim avto od fotra če ga rabim in ni problema. zato svojga avta po eni strani ne nucam in glih zarad tega bi mel neki tazga. ker je oldtimer je tehnični takorekoč zastonj. Plačuješ pa samo kokr gre za bencin. ker ga gre pa pr američanih res velik bi bil pa to zame bol nedelski avto. pa še počas bi ga šminkal pa obnavljal.

zdej pa uprašanje.... Kje dobit kakšenga pametenga američana. Verjetno bi blo najbolš kr direkt iz amerike, samo kako??? Kolk pridejo strožki če bi šel direkt v ameriko po avto za max 500 ksit ??? Pa kakšen je postopek??

Moj prijatelj DRAŠ !
Jaz, osebno vem za 10 čist, čist spedinanih, v UK restavrirani do konca v nulo. Teh 10 Mustangov pa je nekje v Mariboru.
Cena je pa 6500 euro. Samo avti so kot novi. Več kot novi. Res!! :D

Uporabniški avatar
Happy_Tom
Nov uporabnik

Kraj: SG

Napisal/-a Happy_Tom To jan 06, 2004 1:04 pm

OPEL uber alles

Slika

Uporabniški avatar
Oxide
Nov uporabnik

Kraj: Videm ob Ščavnici

Napisal/-a Oxide To jan 06, 2004 1:04 pm

V bistu pa se tebi osebno NENA IZPLAČA kaj zaj iz tujine vozit posebno pa še z Aerike!! Eh,.. bulšit.
Poslušaj, jaz sem se osebno hodu v eno avtohišo v Murski Soboto pozanimat glede uvoza. Če sem bolja natančen, hotel sem met Nissana Skylinera. Tip me je na debelo pogledna, malo zareža, samo ok..V glavnem mi je reka ka v Hannovri ve za enega, za smešno ceno nekje 8milj. samo v vsakem primeru moraš plačati za uslugo 30% kupnine avta!
Nena ga seri, se ne izplača. oz. te pa malo počakaj na EU če če če bo ka bolje.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To jan 06, 2004 4:08 pm

Ne bi rad kvaril veselja, samo za 500 jurjev oziroma manj pa ne vem, če boš dobil kaj pametnega. Potem bo treba ziher še dvakrat tolk vložit v ličarska dela in obnovo. Za tak dnar pa lahko kulturno zrihtaš recimo enega starega opla, ki so od evropskih še najbolj podobni ameriškim, samo žal v manjših dimenzijah.Recimo A manta, B rekord, B ascona, C kadett,... Riskiraš še malo dnarja in veliko časa, pa se da vse sorte naredit iz njih, komot lahko vgradiš V6 itd...

sej sem napisal da nočem nevemkako ohranjenga avta. recimo neki tazga kot je dobu chevrolet. Vem da tut prbližen 500 jurju ni dal za un avto.samo da ni motor al pa kej glede podvozja hudo narobe pa ne glih da je avto čist oskubljen.Če ja pa mal rjav pa opraskan pa to pa ni problema. In nebi jz za vsako malenkost letu k nekom da bi to rihtal . stric je avtoličar kar se tiče servisa bi večina sam poštimal v najslašem primeru pa še soseda poklical.

In tut drgač dnarja mam 800-900 ksit ampak sem računal da gre še neki v popravilo avta. za začetek bi blo dost v kakšnem letu dveh bi pa tut še od nekje potegnu nekaj 100 jurju Za res dokončen stil avtomobila.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To jan 06, 2004 4:24 pm

A pol si poklical onega tipa?

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 To jan 06, 2004 5:16 pm

alexpag je napisal/-a:A pol si poklical onega tipa?

Ne še. Pa tut če ma kakšen avto za prodat ga pomoje nima za takšen dnar kot sem jz prpravljen dat. Pomoje se on pogovarja smo o "pravih" oldtimerjih, ki so res upedenani do zadenga šraufa. Posebaj če je prodajal avto za 3 miljone!!

Nevem poklical bom pa bom vidu!!

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater To jan 06, 2004 10:44 pm

Happy_Tom je napisal/-a:No, ko sem ravno naletel na tale oglas:

http://www.avto.net/rabljena2002/oglasPodrobnosti.asp?id=27849

Ahem, OBLIKA: Terenski Haloo :shock: :D
Mater, ko vsaj nebi bilo toliko fake oglasov. Tko se mi pa samo sline cedijo :)
Slika

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Če jan 15, 2004 11:19 am

Tako se govori!!!!
Američana je treba met!!!!
Da ti mal sline pocedim http://www.carnut.com/
Pa da se letos oglasiš na Wheels manii, bo večja in boljša kot lansko leto :!: :!: :!: :!:

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Če jul 29, 2004 8:30 pm

andrej777 je napisal/-a:Že neki časa sem razmišlal da bi kupu enga američana oldtimerja. Zdej sem dobu nekaj dnarja in bi si nekaj kupu. Gruntal sem na kakšenga mustanga la pa neki v tem stilu. Fora je ta zdej dobim avto od fotra če ga rabim in ni problema. zato svojga avta po eni strani ne nucam in glih zarad tega bi mel neki tazga. ker je oldtimer je tehnični takorekoč zastonj. Plačuješ pa samo kokr gre za bencin. ker ga gre pa pr američanih res velik bi bil pa to zame bol nedelski avto. pa še počas bi ga šminkal pa obnavljal.

zdej pa uprašanje.... Kje dobit kakšenga pametenga američana. Verjetno bi blo najbolš kr direkt iz amerike, samo kako??? Kolk pridejo strožki če bi šel direkt v ameriko po avto za max 500 ksit ??? Pa kakšen je postopek??

Zanimiva tema 8) Si potem nasel, kar si iskal? :wink:

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če jul 29, 2004 9:04 pm

iKst je napisal/-a:
Rjuhar je napisal/-a:Zakaj ne bi za Supro dobil homologacije? Če se je avto pri nas prodajal, potem ti jo morajo dat. Mislim pa, da ti jo morajo celo zrihtat tudi, če avta sicer nimajo v prodajnem programu, če je le delan za evropsko tržišče. Sicer ne vem, kako se lahko vozi vsaj 5 VW Bora karavanov po SLO, pa še ena se prodaja pri Paleste. Sicer pa avto ni bil nikoli v prodajnem programu Porsche Slovenije.

Zato ker v ne morš uvozit avtomobila starejšega od 5 let, oziroma 1999 ali 1998 letnik se mi zdi. Oziroma, za tak avto ne dobiš homologacije. Lahko uvoziš avto ki je star manj kot 5 let ali oldtimerja.

Aja? Razumem, da so neke omejitve, ampak useen... :?
There is no time...

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Če jul 29, 2004 9:23 pm

Ronin je napisal/-a:
iKst je napisal/-a:
Rjuhar je napisal/-a:Zakaj ne bi za Supro dobil homologacije? Če se je avto pri nas prodajal, potem ti jo morajo dat. Mislim pa, da ti jo morajo celo zrihtat tudi, če avta sicer nimajo v prodajnem programu, če je le delan za evropsko tržišče. Sicer ne vem, kako se lahko vozi vsaj 5 VW Bora karavanov po SLO, pa še ena se prodaja pri Paleste. Sicer pa avto ni bil nikoli v prodajnem programu Porsche Slovenije.

Zato ker v ne morš uvozit avtomobila starejšega od 5 let, oziroma 1999 ali 1998 letnik se mi zdi. Oziroma, za tak avto ne dobiš homologacije. Lahko uvoziš avto ki je star manj kot 5 let ali oldtimerja.

Useen... :?: Kaj ti ni jasno? :?

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Če jul 29, 2004 9:29 pm

_Jerry_ je napisal/-a:

Ne. Zdej sem sicer kupu motor in se je kupček za ene 500 jurju posušu. Glej ne norim jz zdej cele dneve okol in iščem en avto, če pa slišm za kej pametnega pa pokličem in uprašam. Zaenkrat nč konkretnega. Če bi se res trdno odloču bi verjetno že mel kaj.Na italjanskih odpadih vse do milana ni niti sluha o američanih (saj ne da sem jih šel kje iskat,šli smo po neke druge avte samo sem mel odprte oči..nikoli ne veš)

Vglavnem nisem opustil misli na to samo drgač mam pa itak dst druzga dela. Doma, jeseni začnem faks,...tako da.....mogoče.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če jul 29, 2004 9:35 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
Ronin je napisal/-a:
iKst je napisal/-a:

Useen... :?: Kaj ti ni jasno? :?

Da ne mors uvozit avtomobila starejsega od petih let.
There is no time...

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT Če jul 29, 2004 10:02 pm

Ronin je napisal/-a:Da ne mors uvozit avtomobila starejsega od petih let.

Zdaj lahko.Glaj kdaj je bil post napisan,takrat je še bila omejitev na pet let.Zdaj je edina omejitev izpolnjevanje Euro 2 norme.
Pobrskaj po forumu,je bilo veliko tipkovnic prelomljenih na to temo. :wink: 8)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jul 29, 2004 11:41 pm

Lahko pa Kadetta letnik 76 do 79 ubodes in ga zrihtas u nulo - je dost podoben Mustngu, samo da mora za isto moc Kadett laufat po štirih cilindrih, Mustang pa po enem :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Pe jul 30, 2004 9:22 am

andrej777 je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:

Ne. Zdej sem sicer kupu motor in se je kupček za ene 500 jurju posušu. Glej ne norim jz zdej cele dneve okol in iščem en avto, če pa slišm za kej pametnega pa pokličem in uprašam. Zaenkrat nč konkretnega. Če bi se res trdno odloču bi verjetno že mel kaj.Na italjanskih odpadih vse do milana ni niti sluha o američanih (saj ne da sem jih šel kje iskat,šli smo po neke druge avte samo sem mel odprte oči..nikoli ne veš)

Vglavnem nisem opustil misli na to samo drgač mam pa itak dst druzga dela. Doma, jeseni začnem faks,...tako da.....mogoče.

Ce te se vedno zanimajo amerikanci, se enkrat oglasi pri meni v Ljubljani. Imava isto bolezen -tudi jaz brez zvoka V8 motorja ne morem ziveti :wink: Imel sem ze kar nekaj tovrstnih strojev, nekaj pa jih imam se zdaj. Poleg tega sem naso dezelico precesal po dolgem in pocez in poznam skoraj vse, kar se pri nas da dobiti. Ce te resno zanima, ti lahko najdem avto po tvojem okusu :!:

P.S.: Na kateri faks si se vpisal?

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Pe jul 30, 2004 9:33 am

_Jerry_ je napisal/-a:
Ce te se vedno zanimajo amerikanci, se enkrat oglasi pri meni v Ljubljani. Imava isto bolezen -tudi jaz brez zvoka V8 motorja ne morem ziveti :wink: Imel sem ze kar nekaj tovrstnih strojev, nekaj pa jih imam se zdaj. Poleg tega sem naso dezelico precesal po dolgem in pocez in poznam skoraj vse, kar se pri nas da dobiti. Ce te resno zanima, ti lahko najdem avto po tvojem okusu :!:

P.S.: Na kateri faks si se vpisal?

A slučajno veš za kakšen Chevy 5.7 350 c.i.u. 4 - bolt motor?
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 30, 2004 9:43 am

Jst mam še eno vprašanje - kje bi dobil fordov kombi - bedford - tist ki ima okrogle luči, pa celo havbo enakomerno zaobljeno.
da je tak kot tole spredaj in da je navaden kombi.
Slika

S prednjim koncem odprejšnjega na tak način
Slika

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Pe jul 30, 2004 12:20 pm

Na kateri faks si se vpisal?

Fakulteta za elektrotehniko- UNIVERZITETNI program....kr težka bo :? :?

O kakšnih avtih in cenah pa se ti pogovarjaš. Kot sem reku kupček se je kr precej zmanšal.. So to zrihtani avti al bol švoh pa so za rihtat??
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Pe jul 30, 2004 12:48 pm

andrej777 je napisal/-a:
Na kateri faks si se vpisal?

Fakulteta za elektrotehniko- UNIVERZITETNI program....kr težka bo :? :?

O kakšnih avtih in cenah pa se ti pogovarjaš. Kot sem reku kupček se je kr precej zmanšal.. So to zrihtani avti al bol švoh pa so za rihtat??

Elektro? OK. Jaz sem pa na strojni in je tudi kar tezka :(

Cene so odvisne od stanja avtomobila. Amerikanca z V8 motorjem bi se dalo dobit najceneje za cca. 300-400.000 SIT. Za ta denar bi dobil vozen avto, ki pa bi bil potreben obnove. Bi te zanimalo kaj takega?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov