RESPECT!!

__PAJSAR__ je napisal/-a:Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Kljub temu, da se oddaljujemo od teme, moram pohvalit g.Metoda Trobca za doseženo prvo mesto v izvirnosti nickov. P.S. Jaz mislim, da si zaslužiš za nagrado en vikend s plačanim avtom po izbiri in spremljevalko (ki ti jo tudi mi priskrbimo), kajti vemo, da boš brez nje preveč osamljen.. Fantje in dekleta, vsak nekaj denarja na mizo. P.S. V zaporu se bo po mojem mnenju dalo vse uredit. O tvojem izpustu se bomo dogovarjali že jutri ob 7.00
Vikend za 2 osebi (Metod + spremljevalka) v termah Premog, ki vključuje sobo s krušno pečjo in pogledom na dimnik ter 2 polpenziona za 1 osebo (spremljevalka ne rabi).![]()
![]()
![]()
X-Hair je napisal/-a:Symoon je napisal/-a:__PAJSAR__ je napisal/-a:Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Kljub temu, da se oddaljujemo od teme, moram pohvalit g.Metoda Trobca za doseženo prvo mesto v izvirnosti nickov. P.S. Jaz mislim, da si zaslužiš za nagrado en vikend s plačanim avtom po izbiri in spremljevalko (ki ti jo tudi mi priskrbimo), kajti vemo, da boš brez nje preveč osamljen.. Fantje in dekleta, vsak nekaj denarja na mizo. P.S. V zaporu se bo po mojem mnenju dalo vse uredit. O tvojem izpustu se bomo dogovarjali že jutri ob 7.00
Vikend za 2 osebi (Metod + spremljevalka) v termah Premog, ki vključuje sobo s krušno pečjo in pogledom na dimnik ter 2 polpenziona za 1 osebo (spremljevalka ne rabi).![]()
![]()
![]()
Sy vem, da je of topic ampak morem še tole dodat:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne ko bo RegY zaklenil![]()
Kje je ta pista?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov